Page 1

Nej Til Krig. Det er også en kendsgerning at Danmarks engagement i fjerne krige rundt omkring i verden ikke hjælper almindelige befolkning. Tværtimod. Det fører blot til, at unge danske mænd og kvinder bliver både fysisk og psykisk skadet og invalideret, og i værste tilfælde dræbt, til ingen verdens nytte, andet end at få nye undertrykkende og korrupte folk til magten, der er mere samarbejdsvillige overfor Vesten. Vi opfordrer regeringen og Folketinget til at give freden en chance og trække tropperne hjem fra Afghanistan nu.

Og vi opfordrer unge danske soldater til at lade være med at tage til Afghanistan, men gøre en forskel for en bedre verden med fredelige midler.

Husk ALLE krigens ofre! Den danske krigsførelse har dog ikke kun ført til lidelse blandt de danske soldater og deres familie. Den har også ført til lidelse i de lande der føres krig i, blandt de folk som danske tropper angiveligt skulle hjælpe. I Irak er op mod en million mennesker døde som følge af krigen og i Afghanistan har titusinder mistet livet. Mange flere er blevet såret, både fysisk og psykisk og millioner er flygtet. Forskellen er blot den at vi sjældent hører om dem i medierne. Lad os derfor mindes ALLE ofrene i dag.

Mød afghanerne med respekt og ret til at bestemme selv Et flertal af afghanere mener at vestlige tropper skal trække sig ud af landet så hurtigt som muligt. Der er en betydelig oprørsbevægelse i landet og for nylig er det kommet så vidt, at selv de afghanske tropper, som skulle være på regeringens side, er begyndt at vende våbnene mod vestlige soldater. Hvad end man måtte mene om oprørsbevægelserne i Afghanistan er det klart at befolkningen ikke er glade for tilstedeværelsen af de udenlandske tropper. Vi bør respektere afghanerne og deres ret til at bestemme selv. Derfor skal vi trække tropperne hjem, og i stedet hjælpe dem med at genopbygge og udvikle landet efter mange års krig. Det er muligt at hjælpe afghanerne uden militær tilstedeværelse. Det sker allerede, bare ikke i tilstrækkeligt omfang.


NTK flyer 5.9.12 midtersider  
NTK flyer 5.9.12 midtersider