Page 1

PEUGEOT

PARTNER TEPEE


DESIGN

EXTERIEUR

NOG MEER VRIJHEID! De Partner Tepee is een ruimte auto met een eigen gezicht, een auto die bij uitstek geschikt is om er met het hele gezin op uit te gaan. De nieuwe led-dagrijverlichting* geeft de auto een markante neus en versterkt de dynamische en moderne uitstraling van de Partner Tepee. Het is direct duidelijk dat deze auto uitzonderlijk ruim en makkelijk toegankelijk is. Door de innovatieve uitrusting en het uitgekiende comfort is rijplezier gegarandeerd. De Partner Tepee


nodigt u uit om er op uit te gaan, om te genieten van de buitenlucht en de natuur, en om nieuwe landschappen te leren kennen. Praktisch, comfortabel, toegankelijk en gemakkelijk in het gebruik, dat is de Partner Tepee. De auto is voorzien van drie individuele achterstoelen* (vijf individuele achterstoelen bij de uitvoering met zeven zitplaatsen**), een multifunctioneel Zenith-dak* dat voor veel licht zorgt in het interieur, en een achterklep met een separaat te openen ruit*.

De Partner Tepee biedt u ruimte in overvloed. De Partner Tepee is zowel in de stad als op de snelweg een prettige, pittige en veilige auto. De Partner Tepee weet als geen ander het nuttige met het aangename te verenigen en past zich aan alle situaties aan. U zult veel plezier beleven aan uw Partner Tepee. *Standaard of optioneel, afhankelijk van de uitvoering. **Standaard bij de Active met 7 zitplaatsen.


PRAKTISCH

RUIMTE

VEELZIJDIGHEID IN PRAKTIJK GEBRACHT De Partner Tepee is de ideale metgezel, zowel bij uw dagelijkse bezigheden als op verre, avontuurlijke reizen. Dankzij de brede schuifdeuren* is het lichte en ruime interieur van de Partner Tepee zeer makkelijk toegankelijk. De royale

achterklep biedt met zijn grote openingshoek ruim toegang tot een forse bagageruimte waarin u alles wat u mee wilt nemen gemakkelijk kwijt kunt. De bagageruimte heeft een inhoud van 675 liter (onder de hoedenplank) en 1350 liter

als deze tot aan het dak wordt gebruikt (configuratie met 5 zitplaatsen). *Standaard, afhankelijk van de uitvoering.


Trekhaak* Om optimaal te profiteren van de kwaliteiten van de Partner Tepee als trekauto hebt u de keuze uit twee trekhaken: een trekhaak met vaste kogel en een zonder gereedschap te verwijderen trekhaak. *Leverbaar als accessoire.

Te openen achterruit De Partner Tepee Family heeft een apart te openen achterruit. Hierdoor is de bagageruimte gemakkelijk toegankelijk, ook als er weinig ruimte achter de auto is.


COMFORT

INTERIEUR

COMFORTABEL OP AVONTUUR De bestuurder heeft een perfect zicht op de weg terwijl de passagiers ongestoord kunnen genieten van het landschap. De bestuurdersplaats is ergonomisch ingericht Dit door het verstelbare stuurwiel, de in hoogte verstelbare stoel met armsteun (standaard vanaf Active) en de op het dashboard geplaatste versnellingspook.

vermoeid raken. Vier ventilatieroosters verspreiden de lucht door het interieur, zodat iedereen ervan kan profiteren. De Partner Tepee Active is standaard voorzien van een handbediende airconditioning. De Family is voor nog meer comfort zelfs standaard voorzien van een automatische airconditioning met gescheiden regeling.

Er is buitengewoon veel zorg besteed aan het geluidscomfort. Er kunnen lange afstanden worden afgelegd zonder dat de inzittenden

De Partner Tepee is leverbaar met Peugeot Connect Sound* en Peugeot Connect Bluetooth速 **. Met de USB Box, die in combinatie


1. Opbergvak boven de voorruit In het opbergvak boven de voorruit zijn zonnekleppen en een plafonnier geïntegreerd. Het opbergvak is opengewerkt, zodat de voorwerpen die het bevat zichtbaar en gemakkelijk te pakken zijn.

3. USB-aansluiting Hierop kunt u via een USB-kabel portable apparatuur aansluiten (in combinatie met de optionele Peugeot Connect Bluetooth®).

2. Dashboardkastje aan bestuurderszijde Deze opbergruimte is vanaf de bestuurdersplaats makkelijk toegankelijk en heeft een inhoud van 4 liter.

1

2

getoond navigatiesysteem in Nederland zonder SOS systeem.

met Peugeot Connect Bluetooth®** wordt geleverd, kunt u in alle vrijheid naar uw favoriete muziek luisteren. De auto kan worden voorzien van een groot aantal rijhulpsystemen, zoals een parkeerhulp met grafische weergave en geluidssignalen***, regensensor en automatische verlichting***. Bovendien kunnen de buitenspiegels elektrisch*** worden ingeklapt, door het indrukken van een toets of automatisch bij het vergrendelen van de auto. De veiligheid van de kinderen wordt gewaarborgd door de kindersloten die elektrisch*** met een toets op het dashboard kunnen worden ingeschakeld. De Partner Tepee is vanaf Active leverbaar met Peugeot Connect Nav****.

3

Dit navigatiesysteem beschikt over een 7 inch beeldscherm waarop de route naar uw bestemming wordt weergegeven. De kaartgegevens van Europa zijn opgeslagen op een SD-kaart. U hebt zelf de keuze om de kaart in 2D of in vogelvluchtperspectief op het scherm weer te geven. De geïntegreerde Bluetooth® handsfree set maakt communicatie via een Bluetooth®-compatibele mobiele telefoon mogelijk. Bovendien kan dit systeem audio-cd’s en bestanden in het formaat MP3/WMA (Windows Media Audio) afspelen. *Standaard, afhankelijk van de uitvoering. **Standaard of optioneel, afhankelijk van de uitvoering. ***Optioneel, afhankelijk van de uitvoering.


TECHNOLOGIE

e-HDi

E-HDI-TECHNOLOGIE Ook de Partner Tepee is nu leverbaar met de e-HDi-technologie: een Stop & Start-systeem van de nieuwste generatie. Dankzij dit systeem wordt de motor automatisch afgezet als de auto stilstaat, bijvoorbeeld bij een verkeerslicht of een stopbord.

Kenmerkend voor de e-HDi-technologie is de souplesse waarmee de motor weer wordt gestart wanneer de bestuurder weg wil rijden. Het e-HDi-systeem zorgt voor lagere verbruikscijfers en dus een lagere CO2-uitstoot.


2Tronic De slim geplaatste keuzeknop op de middenconsole maakt dat u de 2Tronic makkelijk kunt bedienen. U kunt bij de 2Tronic kiezen voor een handgeschakelde stand of voor een automatische stand.

Deze technologie is gekoppeld aan een handgeschakelde vijf versnellingsbak of een 2Tronic zesversnellingsbak.


COMFORT

FLEXIBILITEIT 1

2

3

4

RUIMTEÂ GENOEG ! De flexibele en praktische Partner Tepee is gemaakt om er op uit te gaan. De indeling van het interieur kunt u moeiteloos aanpassen aan de hoeveelheid passagiers en bagage. De Partner Tepee Family is standaard voorzien van 3 individuele achterstoelen (5 individuele achterstoelen bij de Active met 7

zitplaatsen). De mogelijkheid om elke stoel afzonderlijk uit te nemen en te verstellen is uniek voor dit type auto en maakt de Partner Tepee uitermate flexibel in het gebruik.De Partner Tepee Access en Active zijn voorzien van een 2/3 - 1/3 deelbare en uitneembare achterbank.

De functionele Partner Tepee kan aan al uw wensen voldoen: de bagageruimte heeft een inhoud van 675 liter (onder de hoedenplank), 1350 liter (beladen tot aan het dak, configuratie met 5 zitplaatsen) of 3000 liter als alle achterstoelen zijn uitgenomen.


1/2/3. Neerklapbare en uitneembare achterstoelen. Elke stoel kan volledig worden neergeklapt en worden uitgenomen. Voor extra reiscomfort voor de achterpassagiers (configuratie met 5 zitplaatsen) kan de achterzijde van de rugleuning van de middelste stoel dienst doen als tafeltje met bekerhouder.

4. 2/3 - 1/3 deelbare en uitneembare achterbank.

7 ZITPLAATSEN VOOR NOG PARTNERÂ TEPEE Met 5 volwaardige zitplaatsen achter kan iedereen mee op reis!De Actice met 7 zitplaatsen is nog flexibeler. Deze uitvoering is voorzien van drie iets hoger geplaatste stoelen op de tweede zitrij en twee op een verhoogd deel van de bodemplaat gemonteerde stoelen op de derde zitrij. Deze opstelling garandeert een optimaal comfort voor alle inzittenden. Alle zitplaatsen zijn gemakkelijk te bereiken doordat de stoelen eenvoudig op te klappen zijn. Dankzij de ruimte tussen de twee stoelen van de derde

zitrij kunnen kinderen de achterste stoelen ook vanuit de bagageruimte bereiken. De vijf achterstoelen zijn afzonderlijk weg te klappen en uit te nemen, zodat de ruimte optimaal aan elke situatie kan worden aangepast.


DAK

ZÉNITH 1

2

3

MET HET ZENITH-DAK KRIJGT U IN DE AUTO AL HET GEVOEL BUITEN TE ZIJN Door de vier grote ruiten in het origineel en kenmerkend vormgegeven multifunctionele Zenith-dak* kunnen de passagiers de lucht

zien. Bovendien zorgt dit dak voor een zee van licht in het interieur: een aangename ervaring voor alle inzittenden. De ruimte onder het dak wordt bij het Zenith-dak op slimme wijze gebruikt voor opbergruimtes. Naast het opbergvak boven de voorruit bevat dit dak een centraal opbergvak met doorzichtige bodem boven de achterpassagiers en een opbergkoffer

achter, die zowel vanaf de achterzitplaatsen als vanuit de bagageruimte toegankelijk is. Zo profiteert elke passagier van praktische aspecten die het reizen veraangenamen. *Optioneel bij de Active (uitgezonderd de uitvoering met 7 zitplaatsen) en Family.


1. De dakstangen van het Zenith-dak kunnen een lading van 80 kg dragen en vergroten de laadmogelijkheden van de Partner Tepee. De dakstangen kunnen zowel in de lengte als dwars geplaatst worden.

2. De opbergkoffer biedt extra opbergruimte in het interieur en is zowel vanaf de achterzitplaatsen als vanuit de bagageruimte toegankelijk.

3. Drie ventilatieroosters zorgen voor extra comfort voor de achterpassagiers.


PARTNER TEPEE

FAMILY 1

2

3

4

DE PARTNER TEPEE FAMILY HEET U WELKOM! Door zijn uiterlijk en uitrusting (Pack Look ) is de Partner Tepee Family bij uitstek de auto voor het hele gezin. De nieuwe leddagrijverlichting versterkt de dynamische en moderne uitstraling van de auto. Het Family-logo op de portieren maakt deze speciale uitvoering direct herkenbaar.

Het interieur is dankzij de 3 individuele stoelen achter en het Pack Enfants praktisch, flexibel en comfortabel.


1. De flexibele en praktische Partner Tepee Family is standaard voorzien van 3 individuele achterstoelen die neergeklapt en uitgenomen kunnen worden. 2. Middenconsole Tussen de voorstoelen is een middenconsole met opbergruimte aangebracht. Deze uitneembare console wordt vastgezet op een houder waarin drie bekerhouders zijn opgenomen.

3. De zonneschermen op de schuifdeuren beschermen de passagiers tegen al te fel zonlicht. 4. De Partner Tepee Family heeft een elegante en tegelijkertijd hightech uitstraling: een volledig in carrosseriekleur gespoten carrosserie, led-dagrijverlichting, mistlampen met verchroomde omlijsting, enz.


PEUGEOT EN

HETÂ MILIEU

Een van de grootste uitdagingen waar we voor staan is het behoud van onze planeet.

ROETFILTER (FAP) De HDi-techniek, exclusief voor PSA Peugeot CitroĂŤn, wordt sinds 2000 gecombineerd met een zeer effectief uitlaatgasreinigingssysteem, het roetfilter (FAP). Peugeot was de eerste autofabrikant die bepaalde modellen standaard met dit systeem uitvoerde. Het filter beperkt de uitstoot van roetdeeltjes - ongeacht de grootte - tot het minimaal meetbare niveau (0,004 g/km). Het zelfreinigende roetfilter reinigt de uitlaatgassen van de motor. Met deze techniek ontziet de dieselmotor het milieu zo veel mogelijk.


STERK EN MILIEUVRIENDELIJK Bij de Partner Tepee kunt u kiezen uit twee benzinemotoren en twee dieselmotoren. Al deze motoren profiteren van de knowhow van Peugeot. Ze beschikken over de degelijkheid en de lange levensduur die zo kenmerkend zijn voor Peugeot-motoren. Deze motoren laten ook zien hoezeer Peugeot ernaar streeft auto’s te produceren die het milieu zoveel mogelijk ontzien. 1.6 VTi 98 PK Deze benzinemotor wordt gekenmerkt door een laag brandstofverbruik, dynamische prestaties en rijplezier.

1.6 VTi 120 PK Deze soepele benzinemotor heeft altijd genoeg vermogen en combineert rijplezier met een hoog rendement. 1.6 HDi 75 PK Deze zeer zuinige dieselmotor met “Common Rail”-inspuiting en roetfilter levert ook bij zware belading voldoende prestaties, accelereert vlot vanuit lage en middelhoge toerentallen en biedt veel rijplezier.

1.6 e-HDi 92 PK Deze motor accelereert snel, reageert vlot op het gaspedaal en biedt veel rijplezier, terwijl de gebruikskosten beperkt blijven. Deze motor is ook leverbaar met een 2Tronic versnellingsbak.

VERBRUIK EN EMISSIE Prestaties Motor

Verbruik** in liters / 100 km

Max. vermogen (DIN pk-tr/mn)

Max. koppel (Nm in tr/mn)

Binnen de bebouwde kom

Buiten de bebouwde kom

Gecombineerd

CO2 (g/km)

1.6 VTi 98 pk

98 / 6000

152 / 3500

9,6

5,7

7,1

164

1.6 VTi 120 pk

120 / 6000

160 / 4250

9,6

6,0

7,3

169

1.6 HDi 75 pk

75 / 4000

185 / 1500

6,1

4,6

5,2

135

1.6 e-HDi 92 pk*

92 / 4000

230 / 1500

5,5

4,6

4,9

129

1.6 e-HDi 2Tronic 92 pk*

92 / 4000

230 / 1500

5,1

4,5

4,8

125

*Met STOP & START. **Volgens richtlijnen 99/100/CE De verbruikscijfers in de bovenstaande tabel zijn officiële waarden die zijn vastgesteld aan de hand van Europese normen die gelden voor alle fabrikanten en alle personenauto’s die in Europa worden verkocht. Op basis van deze waarden kunt u auto’s vergelijken en uw keuze bepalen: - Het brandstofverbruik in de bebouwde kom wordt gemeten bij een route door de stad van ongeveer 4 kilometer. - Het brandstofverbruik buiten de bebouwde kom wordt gemeten bij een route over buitenwegen van ongeveer 7 kilometer. - Het gecombineerde brandstofverbruik komt overeen met het gemiddelde over beide routes, dus over een traject van ongeveer 11 kilometer. Deze waarden komen tot stand onder specifieke, voorgeschreven testomstandigheden (temperatuur, gewicht van de auto, type rollentestbank, enz.) en met een uiterst rustige rijstijl. In de praktijk zal het brandstofverbruik van uw auto van deze officiële waarden afwijken: het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, de belading van de auto, uw rijstijl, de bandenspanning, de aanwezigheid van allesdragers (ook zonder belading), veelvuldig gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de staat van de auto, enzovoort. (Ga voor meer informatie om het brandstofverbruik van uw auto te verlagen naar de rubriek “Eco-Drive” op www.peugeot.com)


INTELLIGENTE

BESCHERMING De Partner Tepee kan natuurlijk worden geleverd met alle moderne technologie die de veiligheid van de bestuurder en passagiers vergroot. REMSYSTEEM Met zijn geventileerde remschijven van 283 mm v贸贸r en massieve remschijven van 268 mm achter beschikt de Partner Tepee over een krachtig remsysteem dat op alle omstandigheden berekend is. Het antiblokkeersysteem (ABS) voorkomt dat de wielen bij een noodstop blokkeren zodat de auto bestuurbaar blijft. De elektronische remdrukregelaar (ERV) regelt de remdruk per wiel afzonderlijk, hetgeen de remwerking met name in bochten verbetert. De noodremassistentie (NRA) verhoogt de remdruk als het rempedaal krachtig wordt ingetrapt. Dit systeem zorgt voor een zo kort mogelijke remweg. Bij sterk afremmen worden automatisch de alarmknipperlichten ingeschakeld om het achteropkomende verkeer te waarschuwen, zodat de kans op een aanrijding wordt beperkt. Het optionele ESP (dynamische stabiliteitscontrole) brengt uw auto, uiteraard binnen de grenzen van de natuurkundige wetten, in het juiste spoor als het systeem merkt dat de auto in een onderstuur- of overstuursituatie dreigt te komen. De aan het ESP gekoppelde antispinregeling (ASR) voorkomt het doorslippen van de wielen in situaties waar weinig grip is.

HOOFDSTEUNEN De rugleuning van de stoelen en de hoofdsteunen volgen bij een aanrijding de bewegingen van het lichaam en beperken op die manier de kans op letsel bij een aanrijding. AIRBAGS Naast de frontairbags voor de bestuurder en de passagier kan de Partner Tepee worden voorzien van zij-airbags en window-airbags*. *Optioneel, afhankelijk van de uitvoering.

ISOFIX-BEVESTIGINGEN De buitenste zitplaatsen van de tweede zitrij zijn voorzien van Isofix-bevestigingspunten. Deze punten zijn tussen de zitting en de rugleuning aangebracht. Hiermee kunt u een kinderzitje met Isofix installeren zonder dat u het zitje met de veiligheidsgordel hoeft vast te zetten.


ABSORPTIE VAN BOTSINGSENERGIE Bij een frontale aanrijding wordt het passagierscompartiment beschermd door de afvoer van de botsingsenergie in drieën te splitsen (laag, midden en hoog), zodat deze energie zo geleidelijk mogelijk wordt geabsorbeerd als deze zich van voor naar achter verplaatst. Bij een aanrijding van opzij wordt de botsingsenergie onder het passagierscompartiment door geleid. Bij een aanrijding van achteren wordt de botsingsenergie optimaal afgevoerd door de vervorming van de bumperbalk achter en delen van de bodemplaat. De carrosserie is zodanig versterkt dat bij het over de kop slaan het passagierscompartiment zoveel mogelijk intact blijft. De structuur van de Partner Tepee is speciaal ontwikkeld om bij een aanrijding met een voetganger de gevolgen ervan zoveel mogelijk te beperken. De stuurkolom wordt bij een frontale aanrijding over een afstand van 40 mm ingetrokken om de bestuurder maximaal te beschermen.

PEUGEOT CONNECT ASSISTANCE Door op de knop met de LEEUW te drukken wordt u, 24 uur per dag en 7 dagen per week, in verbinding gesteld met de helpdesk van PEUGEOT ASSISTANCE. Dankzij de gegevens die door de auto worden verzonden (GPS-positie, serienummer van de auto, kilometerstand, waarschuwingsmeldingen met betrekking tot de techniek,...) kan PEUGEOT ASSISTANCE snel en doeltreffend handelen door, waar u zich ook bevindt, een monteur naar u toe te sturen*. *De dienstverlening van PEUGEOT ASSISTANCE is gebonden aan de algemene voorwaarden van de contractuele garantie of van de servicecontracten.

MISTLAMPEN VOOR MET STATISCHE BOCHTVERLICHTING* Voor nog meer veiligheid en een optimaal zicht op de weg is de Partner Tepee met Pack Visibilité voorzien van mistlampen vóór met de functie statische bochtverlichting. Wanneer het dimlicht brandt, worden de mistlampen automatisch, afhankelijk van de wieluitslag, ingeschakeld. *Als de auto is voorzien van het Pack Visibilité

CRUISE CONTROL* De cruise control maakt het mogelijk met een constante snelheid te rijden, zonder dat u het gaspedaal ingetrapt hoeft te houden. De snelheidsbegrenzer voorkomt dat een door uzelf ingestelde maximumsnelheid wordt overschreden. *Standaard of optioneel, afhankelijk van de uitvoering.

DIEFSTALBEVEILIGING De Partner Tepee zelf en de bagage in de auto zijn optimaal beveiligd tegen diefstal en inbraak. Door de standaard centrale vergrendeling zijn grendelknopjes op de portieren overbodig. U kunt de auto van binnenuit vergrendelen met een schakelaar op het dashboard. Zodra u sneller rijdt dan 10 km/h, wordt de auto automatisch vergrendeld. Met een afstandsbediening met twee knoppen kan de auto worden ver- en ontgrendeld. Bovendien is als accessoire een alarmsysteem leverbaar.


KLEUREN METALLICLAK (optioneel)

Nocciola

Rich Oak

Bleu Kyanos

Gris Aluminium

Gris Fer

Vert Persamos

Blanc Banquise

Noir Onyx

Rouge Ardent

STANDAARDLAK

VELGENÂ EN WIELDOPPEN

Wieldop 15 inch Atacama, voor Access (benzinemotoren)

Wieldop 15 inch Nateo, voor Access (dieselmotoren) en Active.

Lichtmetalen velg 16 inch Arenal, optie voor Active en Family


BEKLEDINGEN Stoffen bekleding RĂŠseau (Access)

AFMETINGEN (in mm)

Ambiance Bise / Bekleding Cadasca blauw (Active)

Ambiance Matinal / Bekleding Cadasca beige (Active)


ACCESSOIRES MAAK KENNIS MET EEN AANTAL ACCESSOIRES VOOR DE PARTNER TEPEE DIE VIA HET PEUGEOT-NETWERK LEVERBAAR ZIJN.

Lichtmetalen velg Jordan 17’’ Lichtmetalen velgen zijn bij uitstek geschikt om uw auto een stijlvolle en persoonlijke uitstraling te geven. Deze velgen worden geleverd exclusief bouten en naafdoppen.

Skidrager op dakstangen Deze afsluitbare ski-/snowboarddragers zijn geschikt voor het veilig vervoeren van 4 tot 6 paar ski’s of een combinatie van ski’s, monoski’s en snowboards.

Kinderzitje Römer Duo + Isofix 3-puntsbevestiging Deze zitjes zijn getest en goedgekeurd volgens de strengste veiligheidsnormen (Europese norm ECE R44).

Opbergvak/interface handsfree set Module met een kantelbaar front dat als interface dient voor de handsfree set Parrot MKi 9200. U kunt uw MP3-speler, iPhone, USB-stick enzovoort aansluiten met de minijack-kabel en de USB-kabel.

www.peugeot.nl Ga naar www.peugeot.nl voor meer gegevens over de Partner Tepee, om de Partner Tepee naar uw wensen te configureren en voor alle informatie over de beschikbare kleuren en motoren, het onderhoud, de opties en de technische gegevens van de auto.


PEUGEOT EN  U De aanschaf van een Peugeot betekent niet alleen de zekerheid van jarenlang comfortabel rijplezier. Inbegrepen is ook een fijnmazig verkoopen servicenetwerk dat te allen tijde voor u klaarstaat. Alleen al in Nederland betreft het bijna 200 modern uitgeruste bedrijven. Stuk voor stuk specialisten die goed naar u luisteren, uw wensen begrijpen en daarop vakkundig en efficiënt antwoord weten te geven. En is dat niet de beste basis voor een vertrouwensrelatie? Peugeot Garantie Uw nieuwe Peugeot wordt geleverd met twee jaar contractuele garantie zonder kilometerbeperking*. De lakgarantie voor personenauto’s (geel kenteken) is drie jaar, terwijl de garantie tegen doorroesten van binnenuit maar liefst twaalf jaar is. * Geldt niet voor onderdelen die vanwege normale slijtage vervangen dienen te worden. Peugeot Assistance Tijdens de garantieperiode kunt u in heel Europa rekenen op gratis hulp van Peugeot Assistance bij pech onderweg, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Bovendien kunt u onder bepaalde omstandigheden aanspraak maken op vervangend vervoer of de kosten van een overnachting in een hotel.

Peugeot Optiway Aansluitend op de twee jaar contractuele garantie kunt u aanvullend, naar uw keuze, voor 1, 2 of 3 jaar Peugeot Optiway afsluiten. Peugeot Optiway kent verschillende niveaus. Elk van de niveaus geeft u gedurende de looptijd extra zekerheid. Deze zekerheid kan bestaan uit een langere periode garantie tot en met het afdekken van alle reparatie- en onderhoudskosten van uw auto. Raadpleeg uw verkooppunt over de exacte voorwaarden en kosten.

Peugeot Erkend Schadeherstel Schadeherstel met merkgarantie van 4 jaar op reparatie, plaat- en spuitwerk. Kies bij (ruit)schade uitsluitend voor Peugeot Erkend Schadeherstel. De contractuele garantie, met inbegrip van de carrosseriegarantie, blijft onverminderd van kracht.

Peugeot Lease & Finance Uw Peugeot-distributeur regelt - via Peugeot Lease & Finance – voor u ook de beste financiering en/of het beste leasecontract. Want hij zit direct aan de bron, gunstiger kan het niet: leasevormen op maat, waaronder uiteraard optional lease en financial lease, en snel te regelen leningen met altijd concurrerende tarieven.

Peugeot Perspectief Hiermee rijdt u een gloednieuwe Peugeot tegen een vast en superlaag maandbedrag, met een gegarandeerde

minimum inruilwaarde en slottermijn. Na een door u gekozen periode van 2, 3 of 4 jaar kunt u kiezen uit drie mogelijkheden: (1) overstappen op weer een nieuwe

Peugeot Onderhoudssysteem Peugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Originele onderdelen en accessoires Peugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto’s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen en ze garanderen natuurlijk dat uw Peugeot een Peugeot blijft.

Peugeot, (2) in uw huidige Peugeot blijven rijden of (3) uw huidige Peugeot laten overnemen tegen de gegarandeerde inruilwaarde. Met Peugeot Perspectief rijdt

u altijd in een nieuwe Peugeot, gedurende de looptijd betaalt u alleen voor het gebruik. Een fraai perspectief, waarover uw verkoopadviseur u graag alles vertelt.

Pakketprijzen Voor uitlaten, remmen, trekhaken en alarmsystemen en de meeste accessoires hanteren alle daartoe bevoegde leden van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie concurrerende all-in adviespakketprijzen, dus inclusief alle materialen, montage en BTW.

De informatie en illustraties die in deze brochure voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. De gepresenteerde uitrustingen zijn, afhankelijk van het model, standaard of optioneel en kunnen per land verschillen. Het is mogelijk dat de getoonde uitrusting van sommige versies niet geheel overeenstemt met de werkelijkheid in een betreffend land. In het kader van het streven van de fabrikant naar een constante verbetering van haar producten, kan Peugeot op elk moment de technische specificaties, de uitrusting, de opties en de kleuren wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Deze brochure bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. Onder invloed van het drukprocédé kunnen de kleuren van de in deze brochure afgebeelde auto’s afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze brochure mag worden gereproduceerd – in welke vorm dan ook – zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/ of Peugeot Nederland N.V.


Création : bd-ntwk – Réalisation / Edition : Gutenberg Networks – Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 – Imprimé en U.E. – Ref : Mei 2012

www.peugeot.nl

Brochure partner tepee  
Brochure partner tepee  
Advertisement