Page 1

PEUGEOT 308


DE NIEUWE PEUGEOT 308

De stilisten en ingenieurs van Peugeot hebben een gewaagde berline gecreëerd, intuïtief en modern, met een puur en geraffineerd design. Het geraffineerde en sportieve ontwerp dankt de Nieuwe Peugeot 308 aan zijn compacte vormen, een evenwichtige vlakverdeling, een lager gewicht en een hoogwaardige afwerking. Met strakke Full-LED koplampen* die rechtstreeks uit een juwelierszaak lijken te komen, heeft de auto de katachtige blik die zo kenmerkend is voor het merk. De achterlichten zijn voorzien van de “Griffes”, de klauwen die door de 3 stroken LED’s rood oplichten. Hiermee wordt het technologische en sportieve karakter van de auto benadrukt. *Afhankelijk van de uitvoering.


De Peugeot i-Cockpit biedt een geheel nieuwe sensatie. Alles is ontworpen om een nieuwe, intu誰tieve rijervaring te bieden: een klein stuur geeft een sportief gevoel, een hooggeplaatst instrumentenpaneel zorgt ervoor dat de bestuurder zijn ogen op de weg kan houden, een hoogwaardige console met een 9,7 inch groot touchscreen* voor een intu誰tieve manier van rijden. Op dit scherm is de bediening van diverse functies op ergonomische wijze samengebracht. Dat bood de stilisten de mogelijkheid om een strak en functioneel dashboard te maken met slechts een paar schakelaars. Deze benadering wordt fraai gesymboliseerd door afwerking van de volumeknop, die er uitziet als een bijzonder Hificomponent.

PEUGEOT i-Cockpit

*Afhankelijk van de uitvoering.


UNIEKE BELEVING

Rijden in de Nieuwe Peugeot 308 is een unieke ervaring die nog eens wordt versterkt door het kleine, sportieve stuur. Deze auto combineert de enorme kennis en knowhow van het merk op het gebied van onderstellen met de unieke eigenschappen van het nieuwe EMP2platform. Dit nieuwe platform was goed voor 116 nieuwe patenten en zorgt voor dynamische kwaliteiten op het allerhoogste niveau. Het levert ook een belangrijke bijdrage aan de veiligheid en het comfort door de vele systemen die het rijden vergemakkelijken en het zorgt dat de auto aanzienlijk (140 kg) lichter is dan zijn voorganger. Dit lagere gewicht zorgt voor een aanzienlijke beperking van de uitstoot van CO². Zo stelt de Nieuwe Peugeot 308 nieuwe normen in dit segment met versies die minder dan 86 g/km CO² uitstoten. Deze versies, die medio 2014 leverbaar zijn, vallen dus in de 14% bijtellingscategorie.


Dealer stempel

www.peugeot.nl

Brochure nieuwe 308  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you