Page 1

PEUGEOT

508 RXH


Unique experiences EVERYWHERE


Bij het ontwerp van de 508 RXH stonden de begrippen vrijheid en avontuur centraal. Dankzij vier rijstanden kunt u ongeacht het type weg volop van deze vrijheid profiteren en van elk landschap genieten. Waar u ook bent, midden in de natuur of in het centrum van de stad, de 508 RXH staat garant voor optimaal comfort en rijplezier.

De innovatieve 508 RXH biedt een frisse kijk op de wereld van de vierwielaangedreven auto’s: onder de moderne en karaktervolle carrosserie schuilt namelijk de eerste full-hybrid dieselmotor ter wereld. Een echte alleskunner die dankzij de 100% elektrische rijstand niet alleen zuiniger voor het milieu is, maar ook rijplezier en vrijheid garandeert. Zo wordt elke reis een unieke ervaring.


AANTREKKINGSKRACHT Het dynamische silhouet, de wielkastverbreders en de verhoogde wielophanging geven de 508 RXH een avontuurlijke uitstraling. De robuuste en toch elegante 508 RXH weet het segment van de vierwielaangedreven auto’s subtiel te vernieuwen.

De pure lijnen die worden geaccentueerd door de verchroomde sierelementen, het grote panoramadak en de dagrijverlichting in de vorm van 3 rijen met ledverlichting die de auto zowel overdag als ‘s nachts direct herkenbaar maken: alles draagt bij aan de chique en verzorgde uitstraling.


AFWERKING IN OPTIMA FORMA In het interieur heerst een comfortabele en geraffineerde ambiance. U bevindt zich in een omgeving waarin hoogwaardige en zorgvuldig bewerkte materialen fraai worden gecombineerd met exclusieve hightech accenten, zoals de witte achtergrondverlichting van het instrumentenpaneel en van verschillende delen van het interieur. Oog voor detail en aandacht voor kwaliteit kenmerken de 508 RXH.


FULL-HYBRID DIESEL: EEN VOLLEDIG NIEUWE ERVARING


De full-hybrid dieselmotor (HYbrid4) van de 508 RXH is een wereldprimeur. Hij biedt u dankzij de combinatie van elektrische aandrijving en een dieselmotor een unieke rijervaring. Hoge prestaties en een uitstekende wegligging, gebruiksgemak dankzij 4 rijstanden en

het automatisch opladen van de tractiebatterij, de vrijheid van de vierwielaandrijving en de stilte van de 100% elektrische rijstand.


KEUZEVRIJHEID IN 4 STAPPEN U kunt zelf voor de meest geschikte rijstand kiezen. Dankzij de keuze uit vier rijstanden kunt u elke situatie onderweg ontspannen tegemoet zien. Na uw keuze voert de auto uw wensen op briljante wijze uit: 100% elektrisch en geluidloos rijden

in de stad, vierwielaandrijving voor avontuurlijke paden in de vrije natuur, een Sportstand voor een sportieve rijstijl en een even eenvoudige als intelligente automatische stand.


TECHNOLOGISCHE VOORSPRONG De full-hybrid dieseltechnologie levert een maximaal vermogen van 147 kW (200 pk) door een elektromotor met een vermogen van 27 kW (37 pk) te combineren met een 2.0 HDi-dieselmotor met een vermogen van 120 kW (163 pk). Beide motoren kunnen afzonderlijk of gezamenlijk functioneren, afhankelijk van de gekozen rijstand.

ELEKTROMOTOR Deze voor de stad ideale motor heeft een vermogen van 27 kW (37 pk) en drijft de achterwielen aan tijdens: • Het wegrijden, • Het rijden met lage snelheid, • Het afremmen op de motor. De achter in de auto gemonteerde tractiebatterij wordt tijdens het snelheid minderen en het remmen opgeladen. Door het op deze manier terugwinnen van energie wordt brandstof bespaard.

STOP & START* Dankzij de dynamo/startmotor wordt de dieselmotor automatisch uitgeschakeld en indien nodig weer gestart. Dit systeem zorgt in stadsverkeer voor een merkbaar lager brandstofverbruik en dus voor een lagere uitstoot van schadelijke stoffen. *Afhankelijk van de rijstand.


- Tijdens het accelereren werken beide motoren samen voor een optimale vermogensontwikkeling. - Tijdens het rijden op de snelweg drijft de verbrandingsmotor de voorwielen van de auto aan.

WERKING VAN HET SYSTEEM*: - Als de auto stilstaat, zijn beide motoren uitgeschakeld, zodat de auto geen brandstof verbruikt en geen CO2 uitstoot. - Bij het wegrijden en tijdens het rijden met lage snelheid zorgt de elektromotor voor de aandrijving van de achterwielen.

*Afhankelijk van de gebruiksomstandigheden.

CO2 (in g/km)

Verbruik(in l /100 km) Motor

Vermogen

2.0 HDi FAP HYbrid4

120kW/163pk met 3 850 tr/min en 27kW/37pk

Binnen de bebouwde kom

Buiten de bebouwde kom

Gecombineerd verbruik

Gecombineerd

4,0

4,2

4,1

107

De verbruikscijfers in de bovenstaande tabel zijn officiële waarden die zijn vastgesteld aan de hand van Europese normen die gelden voor alle fabrikanten en alle personenauto’s die in Europa worden verkocht. Op basis van deze waarden kunt u auto’s vergelijken en uw keuze bepalen: - Het brandstofverbruik in de bebouwde kom wordt gemeten bij een route door de stad van ongeveer 4 kilometer. - Het brandstofverbruik buiten de bebouwde kom wordt gemeten bij een route over buitenwegen van ongeveer 7 kilometer. - Het gecombineerde verbruik wordt berekend over de gehele route, binnen en buiten de bebouwde kom, dus over een afstand van 11 km. Deze waarden komen tot stand onder specifieke, voorgeschreven testomstandigheden (temperatuur, gewicht van de auto, type rollentestbank, enz.) en met een uiterst rustige rijstijl. In de praktijk zal het brandstofverbruik van uw auto van deze officiële waarden afwijken: het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, de belading van de auto, uw rijstijl, de bandenspanning, de aanwezigheid van allesdragers (ook zonder belading), veelvuldig gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de staat van de auto, enzovoort. Zie voor meer informatie om het brandstofverbruik van uw auto te verlagen de rubriek “Eco-Drive” op www.peugeot.com.

DIESELMOTOR De dieselmotor, een 2.0 HDi-motor met een vermogen van 120 kW (163 pk), werkt optimaal tijdens: • Het rijden op auto(snel)wegen, • Het rijden buiten de bebouwde kom. Deze motor heeft een cilinderinhoud van 1997 cm3 en levert een maximumvermogen van 120 kW bij 3850 t/min en een maximumkoppel van 300 Nm bij 1750 t/min. De motor is voorzien van een roetfilter.


1

2

3

4

VOORTDURENDÂ GEĂ?NFORMEERD Op het 7 inch 16x9 kleurendisplay in het dashboard wordt actuele informatie weergegeven over de geselecteerde rijstand, de laadtoestand van de tractiebatterij en de werking van de motoren (afb. 1 t/m 4). Links in het instrumentenpaneel (afb. 5) is een vermogensmeter aangebracht. Hierop kunt u

onder andere zien of de tractiebatterij wordt opgeladen (CHARGE) en wanneer u het zuinigst rijdt (ECO). Rechts in het instrumentenpaneel bevindt zich de snelheidsmeter. Het centrale matrixdisplay geeft informatie over de cruise control, de gekozen rijstand, het niveau van de tractiebatterij en de werking van de motoren.

1

100% elektrisch- Stand ZEV

2

Stand AUTO

3

Stand SPORT

4

Stand 4WD

5

Instrumentenpaneel en multifunctioneel matrixdisplay

6

Draaiknop voor de rijstanden

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.


5

6

4 RIJSTANDEN DIE OPTIMAAL INSPELEN OP DE OMSTANDIGHEDEN AUTO De elektronica stuurt automatisch alle systemen aan, en bepaalt wanneer de dieselmotor of de elektromotor moet functioneren. Onder normale omstandigheden is deze stand het meest geschikt. Deze stand zorgt namelijk voor een optimaal compromis tussen brandstofverbruik en rijprestaties.

SPORT In de stand SPORT schakelt de versnellingsbak, in vergelijking met de stand AUTO, bij hogere toerentallen op. Het schakelen gaat sneller. Het gecombineerde vermogen van beide motoren zorgt voor extra rijdynamiek. Daarnaast wordt het vermogen optimaal over de 4 wielen verdeeld.

4WD In de stand 4WD (vierwielaandrijving) zijn de motoren tegelijkertijd in werking; de achterwielen worden door de elektromotor aangedreven en de voorwielen door de dieselmotor. Zo beschikt de 508 RXH op lagere snelheden over terreineigenschappen die te vergelijken zijn met die van een SUV.

ZEV In de stand “Zero Emission Vehicle� wordt de auto voor 100% door de elektromotor aangedreven. Milieuvriendelijker kan een auto niet zijn: geen geluidsoverlast en geen uitstoot van schadelijke stoffen tijdens het rijden.


ANTWOORD OP AL UW WENSEN Ruimte, een uitgebreide comfortuitrusting en een scala aan rijhulpsystemen: bij de 508 RXH is aan alles gedacht om elke reis tot een unieke ervaring te maken.


Tijdens de reis zult u aangenaam verrast worden door de rijke uitrusting van de 508 RXH. QUADRIZONE CLIMATEÂ CONTROL: KLIMAAT OP MAAT* Behalve met de airconditioning met gescheiden regeling is de 508 RXH ook leverbaar met een quadrizone climate control*. Bij dit systeem kunnen de bestuurder, de voorpassagier en de achterpassagiers (op de buitenste zitplaatsen) ieder voor zich de airconditioning naar eigen wens instellen. *Optioneel.

NAVIGATIESYSTEEM: WIJST U DE WEG, WAAR U OOK GAAT De 508 RXH is standaard voorzien van een audio- en navigatiesysteem van de nieuwste generatie: Peugeot Connect Nav. Dit systeem is voorzien van kaartgegevens van Europa, zodat u nergens in Europa hoeft te verdwalen, een autoradio/cd-speler met MP3 afspeelmogelijkheid, een 7 inch HD-kleurendisplay, een BluetoothÂŽ handsfree set en een USB-/jack-aansluiting. Hiermee heeft u tevens toegang tot de diensten van Peugeot Connect SOS en Peugeot Connect Assistance.


Het systeem wordt bediend via de navigatietoets op de middenconsole of, voor de meest gebruikte functies, via de toetsen op het stuurwiel. MUZIEK: HIFI GELUID VAN EEN ONGEKENDE ZUIVERHEID De 508 RXH is standaard voorzien van de Arkamys-software voor digitale geluidsbewerking waarmee een evenwichtigere geluidsverdeling wordt gecreĂŤerd. Bij dit systeem lijkt het geluid van voren te komen, ter hoogte van de voorruit, en worden de stemmen en instrumenten fraaier weergegeven.

Als u een nog betere geluidskwaliteit in uw 508 RXH wenst, kunt u kiezen voor het JBL-Hifisysteem* met 10 luidsprekers en een versterker met een vermogen van 500 W. Tot de 10 luidsprekers van de 508 RXH behoren een centrale luidspreker in het dashboard en een subwoofer in de bagageruimte. *Optioneel.


Intelligente parkeerhulp Keyless entry and start

De 508 RXH is voorzien van innovatieve technologieĂŤn die gekenmerkt worden door intelligentie en bedieningsgemak. Deze technologieĂŤn geven u rijinformatie en maken, dankzij hun ondersteunende taak, u het rijden gemakkelijker.

Peugeot Connect Nav Head-up display

KEYLESS ENTRY AND START: NOG MEER VRIJHEID* Bij het keyless entry and start-systeem wordt de conventionele mechanische sleutel vervangen door een systeem waarmee het ontgrendelen en starten van uw 508 RXH eenvoudig wordt. Als u de elektronische sleutel op zak of in uw tas hebt, worden de portieren met een druk op de portierhandgreep automatisch ontgrendeld. Wanneer u vervolgens plaatsneemt achter het stuur, hoeft u slechts op de Start/Stop-knop te drukken om de motor te starten en uit te zetten. Na het uitstappen is het aanraken van de portierhandgreep voldoende om de portieren weer te vergrendelen.


2TRONIC VERSNELLINGSBAK Deze versnellingsbak combineert het comfort van een automatische transmissie met het rijplezier van een handgeschakelde 6versnellingsbak, dankzij de schakelflippers achter het stuurwiel.

De ergonomische pookknoop (zie afb.) is specifiek voor de modellen met de HYbrid4-motor. Het moderne en elegante design draagt bij aan de hightech uitstraling van het interieur.

*Optioneel.

HEAD-UP DISPLAY: ALLES IN EEN OOGOPSLAG ONDER CONTROLE Dankzij dit systeem kunt u de belangrijkste rij-informatie zien terwijl u gelijktijdig op de weg kunt blijven letten! Het head-up display bestaat uit een in uw blikveld geplaatst wegklapbaar scherm waarop in kleur de informatie wordt geprojecteerd. Zo wordt u op een veilige manier permanent ge誰nformeerd over de snelheid, de instellingen van de cruise control en de navigatieaanwijzingen.

INTELLIGENTE PARKEERHULP: DUIDELIJKHEID OVER DE GROOTTE VAN DE PARKEERPLAATS Deze functie is gekoppeld aan de parkeerhulp voor en achter. Het systeem meet de beschikbare ruimte en geeft op het multifunctionele display aan of de parkeerplaats groot genoeg is en hoe moeilijk de parkeermanoeuvre zal zijn.


VEILIGHEID REMSYSTEEM EN ESP De 508 RXH combineert mede dankzij het standaard ESP een ongeĂŤvenaard rijgedrag met een uitstekende actieve veiligheid. De auto is voorzien van de functies antiblokkeersysteem (ABS), antispinregeling (ASR), elektronische remkrachtverdeling (EVR en CBC), noodremassistentie (NRA), regeling van het motorkoppel bij terugschakelen (MSR) en intelligente tractiecontrole die ervoor zorgt dat de 508 RXH ook bij weinig grip nog vooruit komt. ELEKTRISCHE PARKEERREM De elektrische parkeerrem trekt de parkeerrem automatisch aan als de motor wordt afgezet of als de motor afslaat, en zet bij het wegrijden de parkeerrem weer automatisch vrij. Hill Start Assist is hieraan gekoppeld en zorgt ervoor dat de auto op een helling tijdelijk (twee seconden) op zijn plaats wordt gehouden.

CRUISEÂ CONTROL Met de cruise control kunt u met een constante snelheid rijden, terwijl u met de snelheidsbegrenzer een snelheid kunt instellen die u niet wilt overschrijden. Deze functies kunnen met de toetsen op het multifunctionele stuurwiel worden bediend. U kunt via het configuratiemenu van de auto vijf snelheden vooraf programmeren.


AIRBAGS In het onverhoopte geval van een aanrijding beschermen zes airbags de inzittenden: twee frontairbags, twee zij-airbags vóór en twee window-airbags voor en achter.

GROOTLICHTASSISTENT* Om het zicht ‘s nachts te verbeteren analyseert een specifieke camera permanent de rijomstandigheden (o.a. kruisend voertuig, voorligger, straatverlichting) en wordt, zodra het mogelijk is, het grootlicht ingeschakeld.

HOOFDSTEUNEN De 508 RXH is voorzien van hoofdsteunen vóór met geïntegreerde verstelmogelijkheid die, traploos, op de juiste hoogte kunnen worden ingesteld. Dankzij de portefeuillevorm en het formaat kunt u de hoofdsteunen zo afstellen dat ze zich zo dicht mogelijk bij uw hoofd bevinden en zo een optimale bescherming bieden.

* Optioneel, onderdeel optie xenonverlichting

MEEDRAAIENDE BI-XENONKOPLAMPEN* De 508 RXH kan worden voorzien van meedraaiende bi-xenonkoplampen die zowel bij dim- als bij grootlicht het zicht ‘s nachts of bij slecht weer aanzienlijk verbeteren. Bovendien worden in bochten de wegbermen beter verlicht. *Optioneel.

PEUGEOT CONNECT SOS* Peugeot zorgt ervoor dat de noodoproepfunctie voor iedereen in Europa bereikbaar wordt. Op de momenten dat elke seconde telt, kunt u rekenen op de bliksemsnelle reactie van Peugeot Connect SOS*. Automatische noodoproep: als de airbags of de pyrotechnische gordelspanners geactiveerd worden, wordt er vanuit de auto automatisch een noodoproep verstuurd. Peugeot Connect SOS* lokaliseert dan de auto, neemt telefonisch contact op met de inzittenden en roept de benodigde hulpdiensten op. De gesprekken vinden plaats in de taal van de eigenaar van de auto. Handmatige noodoproep: in het geval van een noodsituatie (onwel worden, geweld), kan de automobilist snel een beroep doen op Peugeot Connect SOS*. Even (3 seconden) indrukken van de SOS-knop op het dashboard is voldoende.

Peugeot Connect SOS* is momenteel beschikbaar in 11 Europese landen (Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk en Groot-Brittannië). Vanaf 2012 zal de dienst ook beschikbaar zijn in Denemarken en Polen. *De diensten van Peugeot Connect SOS* zijn bij de 508 RXH gratis beschikbaar, op voorwaarde van acceptatie bij de bestelling van de auto en afhankelijk van de algemene gebruiksvoorwaarden van de dienst, die u kunt opvragen bij uw Peugeot-dealer


URBAN FRIENDLY De avontuurlijke 508 RXH is ook perfect aangepast aan het rijden in de stad. Door op intelligente wijze gebruik te maken van de stand ZEV en AUTO voelt de 508 RXH zich in de stad als een vis in het water.


DE STAD ANDERS BELEVEN Dankzij twee bij uitstek voor de stad geschikte rijstanden wordt de 508 RXH in de stad zo veel mogelijk elektrisch aangedreven. In de stand AUTO wordt afhankelijk van de omstandigheden op optimale wijze gebruikgemaakt van de diesel- en de elektromotor. In de stand ZEV beleeft u de unieke ervaring van

het 100% elektrisch rijden. Dankzij de elektrische stand ontdekt u een nieuwe manier van rijden in de stad: in stilte, nauwelijks verstoord door trillingen, en respectvol voor het milieu, omdat de auto tijdens het rijden geen CO2 uitstoot.


COMFORT MET HOOFDLETTERS Bij de 508 RXH is alles erop gericht u te laten profiteren van een ruim, praktisch en fraai afgewerkt interieur.

STOELEN Bij de ontwikkeling van de elektrisch verstelbare en verwarmde voorstoelen stonden design, comfort en steun voorop. Het toppunt van comfort is de bestuurdersstoel met massagefunctie en geheugenfunctie voor de stoelverstelling. Deze functies zijn ook leverbaar in combinatie met leder* of alcantara* bekleding.


Dankzij de verstelmogelijkheid van het voorste deel van de zitting kunnen de bestuurder en de voorpassagier van de 508 RXH de lengte van de stoelzitting instellen. Net als de voorstoelen biedt ook de achterbank een aangename en comfortabele zit. *Optioneel.

OPBERGRUIMTES De 508 RXH is voorzien van een groot aantal praktische opbergruimtes die het leven aan boord veraangenamen: een gekoeld dashboardkastje, twee bekerhouders voor en achter, een flessenhouder in de portierpanelen en een opbergruimte onder de middenarmsteun.


RUIMTE EN LICHT Het bijzonder grote panoramadak (1,62 m2) loopt door tot boven de achterzitplaatsen. Het dak heeft een ruimtelijk effect, geeft alle inzittenden een gevoel van vrijheid en zorgt voor licht in het gehele interieur. Het geeft de auto tevens een dynamische en moderne uitstraling.

Bovendien is het dak voor een optimaal comfort voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. U kunt dit scherm met de sequentieel te bedienen draaiknop in vijf voorgeprogrammeerde standen zetten.


De ruime bagageruimte, met een inhoud van 423 liter (400 dm3 VDAnorm), is voorzien van vernuftige systemen om de ruimte te vergroten en efficiĂŤnt in te delen. Dankzij de hendels aan de zijkant van de bagageruimte kunt u met ĂŠĂŠn handbeweging de achterbank geheel of gedeeltelijk (2/3 - 1/3) neerklappen, waarna u over nog meer ruimte beschikt. U kunt ook voorwerpen in de twee opbergruimtes onder de vloer opbergen. Dankzij het bagagenet voor hoge belading

kunt u de bagageruimte volledig, tot aan het dak, benutten. Ten slotte kunt u aan de twee in lengterichting geplaatste rails elementen van het compartimenteringssysteem* bevestigen. De 508 RXH is uitgerust met een elektrisch bedienbare achterklep. De achterklep kan met de afstandsbediening, de toets op het dashboard en de schakelaar op de achterklep worden bediend. *Elementen van het compartimenteringssysteem als accessoire leverbaar.


BEKLEDING Maak uw keuze uit een scala aan bekledingsstoffen waarmee u een warme en geraffineerde sfeer in het interieur kunt creëren.

LEDEREN/ALCANTARA BEKLEDING LAMA Stoelbekleding van leder gecombineerd met andere materialen.

LEDEREN BEKLEDING  CLUB  FRISSON Stoelbekleding van leder gecombineerd met andere materialen.


LEDEREN BEKLEDING  CLUB  TRAMONTANE Stoelbekleding van leder gecombineerd met andere materialen.

TRAMONTANE ANTRACIET


GUERANDE GRIJS


KLEUREN U hebt voor de 508 RXH een keuze uit 6 carrosseriekleuren.

METALLIC

Brun Calern

PARELMOER

Blanc NacrĂŠ

Gris Thorium

Gris Haria

Noir Perla Nera

Archipel 18"

Chorus 17"

STANDAARD

Blanc Banquise

VELGEN De 508 RXH is leverbaar met 17 of 18 inch velgen (standaard of optioneel).

Grand Angle 18"


ACCESSOIRES Pas uw 508 RXH naar uw behoeften aan door middel van accessoires. Ontdek het volledige aanbod bij uw Peugeot dealer

1

2

3

4

5

6

1

Trekhaak met afneembare kogel

2

Rubbermat

3

Bak in de bagageruimte

4

Dorpellijst bagageruimte

5

Dorpellijst

6

Accessoires voor rails in de bagageruimte: stutten, riemen, stangen

www.peugeot.nl Ga naar www.peugeot.nl voor meer gegevens over de 508 RXH, om de 508 RXH naar uw wensen te configureren en voor alle informatie over de beschikbare kleuren en motoren, het onderhoud, de opties en de technische gegevens van de auto.

Andere mogelijkheden om de 508 RXH te bekijken. Download de applicatie voor uw iPad via de App Store. Richt de iPad 2 rechtstreeks op de tag.


PEUGEOT & U De aanschaf van een Peugeot betekent niet alleen de zekerheid van jarenlang comfortabel rijplezier. Inbegrepen is ook een fijnmazig verkoopen servicenetwerk dat te allen tijde voor u klaarstaat. Alleen al in Nederland betreft het bijna 200 modern uitgeruste bedrijven. Stuk voor stuk specialisten die goed naar u luisteren, uw wensen begrijpen en daarop vakkundig en efficiënt antwoord weten te geven. En is dat niet de beste basis voor een vertrouwensrelatie?

Peugeot Garantie Uw nieuwe Peugeot wordt geleverd met twee jaar contractuele garantie zonder kilometerbeperking*. De lakgarantie voor personenauto’s (geel kenteken) is drie jaar, terwijl de garantie tegen doorroesten van binnenuit maar liefst twaalf jaar is. * Geldt niet voor onderdelen die vanwege normale slijtage vervangen dienen te worden. Peugeot Assistance Tijdens de garantieperiode kunt u in heel Europa rekenen op gratis hulp van Peugeot Assistance bij pech onderweg, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Bovendien kunt u onder bepaalde omstandigheden aanspraak maken op vervangend vervoer of de kosten van een overnachting in een hotel.

Peugeot Optiway Aansluitend op de twee jaar contractuele garantie kunt u aanvullend, naar uw keuze, voor 1, 2 of 3 jaar Peugeot Optiway afsluiten. Peugeot Optiway kent verschillende niveaus. Elk van de niveaus geeft u gedurende de looptijd extra zekerheid. Deze zekerheid kan bestaan uit een langere periode garantie tot en met het afdekken van alle reparatie- en onderhoudskosten van uw auto. Raadpleeg uw verkooppunt over de exacte voorwaarden en kosten.

Peugeot Onderhoudssysteem Peugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Pakketprijzen Voor uitlaten, remmen, trekhaken en alarmsystemen en de meeste accessoires hanteren alle daartoe bevoegde leden van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie concurrerende all-in adviespakketprijzen, dus inclusief alle materialen, montage en BTW.

Originele onderdelen en accessoires Peugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto’s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen en ze garanderen natuurlijk dat uw Peugeot een Peugeot blijft.

Peugeot Erkend Schadeherstel Schadeherstel met merkgarantie van 4 jaar op reparatie, plaat- en spuitwerk. Kies bij (ruit)schade uitsluitend voor Peugeot Erkend Schadeherstel. De contractuele garantie, met inbegrip van de carrosseriegarantie, blijft dan van kracht.

Peugeot Lease & Finance Uw Peugeot-distributeur regelt - via Peugeot Lease & Finance – voor u de beste financiering en/of het beste lease-contract. Want hij zit direct aan de bron, gunstiger kan het niet: leasevormen op maat, waaronder uiteraard optional lease en financial lease, en snel te regelen leningen met altijd concurrerende tarieven.

Peugeot Experience Beleef de wereld van Peugeot in Peugeot Experience. Het grootste productpresentatie- en proefritcentrum van Peugeot in Europa vindt u in Breukelen (langs de A2 Utrecht-Amsterdam, afslag Breukelen, industrieterrein Breukeler-

waard). In eem markant blauw gebouw op meer dan 6.000 m² expositieruimte vindt u ruim 150 auto’s, waaronder 90 demonstratieauto’s startklaar voor een proefrit.

Peugeot Perspectief Hiermee rijdt u een gloednieuwe Peugeot tegen een vast en superlaag maandbedrag, met een gegarandeerde

minimum inruilwaarde en slottermijn. Na een door u gekozen periode van 2, 3 of 4 jaar kunt u kiezen uit drie mogelijkheden: (1) overstappen op weer een nieuwe

Peugeot, (2) in uw huidige Peugeot blijven rijden of (3) uw huidige Peugeot laten overnemen tegen de gegarandeerde inruilwaarde. Met Peugeot Perspectief rijdt

u altijd in een nieuwe Peugeot, gedurende de looptijd betaalt u alleen voor het gebruik. Een fraai perspectief, waarover uw verkoopadviseur u graag alles vertelt.

De informatie en illustraties die in deze brochure voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. De gepresenteerde uitrustingen zijn, afhankelijk van het model, standaard of optioneel en kunnen per land verschillen. Het is mogelijk dat de getoonde uitrusting van sommige versies niet geheel overeenstemt met de werkelijkheid in een betreffend land. In het kader van het streven van de fabrikant naar een constante verbetering van haar producten, kan Peugeot op elk moment de technische specificaties, de uitrusting, de opties en de kleuren wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Deze brochure bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. Onder invloed van het drukprocédé kunnen de kleuren van de in deze brochure afgebeelde auto’s afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze brochure mag worden gereproduceerd – in welke vorm dan ook – zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/ of Peugeot Nederland N.V.


Création : BD Network – Réalisation : Altavia Paris – Edition : Gutenberg Networks – Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 – Imprimé en U.E – Ref : xxx - Mars 2012

PEFC/10-31-1420

www.peugeot.nl

Brochure 508 rxh  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you