Page 1

PEUGEOT


LEEFÂ ANDERS De 3008 past bij de uitdagingen van de toekomst. De technologisch hoogstaande uitrusting zorgt voor nog meer rijplezier en veiligheid. De 3008 is een crossover met trekjes van zowel een SUV, een hatchback als een monospace. De lijnen van de 3008 stralen kwaliteit uit. Is het uw wens om anders te leven, om te kiezen voor meer originaliteit? De 3008 blinkt uit doordat hij anders is.

2


3


Model name: Lorem ipsum

WENDBAARHEID EN BEHENDIGHEID 4

Grip Control®* Met de “crossover” 3008 kunt u avontuurlijke wegen inslaan. Sneeuw of zand, zomer of winter. De 3008 past zich aan de omstandigheden aan zodat u onderweg niet voor onaangename verrassingen komt te staan. In combinatie met de speciale Mud and Snow** banden zorgt de Grip Control®* voor een betere grip van de twee aangedreven wielen. U kunt ook eens zorgeloos een wat minder goed begaanbare weg kiezen. *Optioneel, afhankelijk van de uitvoering (niet leverbaar i.c.m. automatische transmissie). **Modder en sneeuw.


5


6


Sneeuw, modder of zand: dankzij de draaiknop kunt u voor elke ondergrond de juiste stand kiezen. U kunt kiezen uit vijf standen:

Sneeuw

Modder

Zand

ESP off

ESP standard

7


STIJLVOL EN ERGONOMISCH

8

Ergonomie en comfort Achter het stuur van de 3008 lijkt het alsof u zich in een cockpit bevindt. De fraai gevormde handgreep die de console met het dashboard verbindt, geeft het interieur een eigen en dynamisch karakter. De hoge rijpositie met veel aandacht voor ergonomie zorgt ervoor dat het zitcomfort van de bestuurder optimaal is en

dat een gevoel van veiligheid wordt gecreĂŤerd. De uitstekende afwerking van het dashboard en de hoeveelheid licht die binnenkomt door het glazen panoramadak* dragen bij aan het comfort van de bestuurder en de passagiers.


Innovatie en veiligheid Het head-up display* geeft alle nodige rij-informatie weer op een uitklapbaar scherm in het gezichtsveld van de bestuurder; snelheid, instelling van de cruise control of van de snelheidsbegrenzer en de door de Distance Alert®* vastgestelde afstand in tijd tot de voorligger. U kunt alle belangrijke informatie

zien terwijl u uw ogen op de weg kunt houden, voor een nog veiligere manier van rijden. Technologie en multimedia De 3008 biedt u een ruime keuze uit hightech audio-/ telematicasystemen*, zoals Peugeot Connect Sound(1), Peugeot Connect Nav(2),

Peugeot Connect 3D Nav(3), het JBL hifi-systeem en Peugeot Connect Bluetooth(4)®. Deze nieuwste systemen hebben een elegant en modern design. Met deze systemen kunt u gedurende de reis zowel naar uw favoriete muziek luisteren, veilig bellen*, route-aanwijzingen* en adviezen* ontvangen als zelfs gered worden in noodgevallen*.

*Afhankelijk van de uitvoering optioneel, standaard of niet leverbaar. (1) Radio/cd-speler met MP3. (2) Radio/kleurennavigatie met Bluetooth carkit en (3) Radio/DVD/3D kleurennavigatie met Bluetooth Carkit en Peugeot Connect SOS. (4) Bluetooth en USB aansluiting voor multimedia.

9


TECHNOLOGIE IN DIENST VAN DE VEILIGHEID De 3008 beschikt over geavanceerde technologieĂŤn die het comfort verhogen en u een vertrouwd en veilig gevoel geven.

10


Distance Alert®* (afstandsdetectiesysteem) Dit vernieuwende waarschuwingssysteem helpt u een veilige afstand tot uw voorligger te bewaren. Het systeem geeft de afstand in tijd tussen de auto’s (u en uw voorligger) weer op het head-up display. Met de tuimelschakelaars kunt u de minimale tijd tussen auto’s instellen waarbij u gewaarschuwd wenst te worden. Als deze minimale tijd wordt bereikt, wordt een waarschuwing op het scherm weergegeven.

Elektrische parkeerrem De 3008 loopt op technologisch gebied voorop; zo is hij standaard uitgerust met een elektrische parkeerrem. Voor uw gemak wordt deze automatisch aangetrokken bij het afzetten van de motor en weer vrijgezet bij het wegrijden. De parkeerrem is

gekoppeld aan Hill Start Assist* (hulp bij het wegrijden op een helling) die de auto tijdelijk op zijn plaats houdt om u de tijd te geven veilig weg te rijden.

Parkeerhulp voor en achter* De parkeerhulp stelt bij parkeermanoeuvres nauwkeurig de afstand tot eventuele obstakels vast. Hij zendt via de luidspreker die zich het dichtst bij het obstakel bevindt geluidssignalen waarvan de

frequentie afhankelijk is van de afstand tot het obstakel. Deze afstand wordt ook weergegeven op het centrale display. Dit systeem is beschikbaar voor parkeerhulp achter en parkeerhulp voor en achter. *Afhankelijk van de uitvoering niet leverbaar, optioneel of standaard.

11


VEELZIJDIG Slim en praktisch: de 3008 is ontwikkeld om zich aan al uw gebruiksdoeleinden aan te passen. Uitermate flexibel: dankzij zijn handige bagageruimte met drie niveaus en zijn neerklapbare achterbank maakt de 3008 het u gemakkelijk! Onderste deel van de achterklep De achterklep wordt in twee delen geopend. Het onderste gedeelte van de achterklep kunt u eenvoudig omlaagklappen, wat van pas komt bij het inladen van zware of moeilijk te vervoeren voorwerpen. Hij heeft een laadvermogen tot 200 kg. Laadvloer met 3 standen Innovatief en praktisch: de verstelbare laadvloer kan in een handomdraai en zonder gereedschap in drie standen worden gezet: 1. Voor een maximaal volume van de bagageruimte. 2. Vlakke laadvloer, de laadvloer heeft dezelfde hoogte als het geopende onderste deel van de achterklep en de neergeklapte achterbank.

12

3. De laadvloer bevindt zich ter hoogte van de bovenzijde van het gesloten onderste gedeelte van de achterklep. Zo kunt u bagage inladen terwijl het onderste gedeelte tegen nieuwsgierige blikken wordt beschermd. Neerklapbare achterbank (2/3 - 1/3) Voor nog meer ruimte en gebruiksgemak kan de achterbank in een handomdraai in delen worden neergeklapt vanuit de bagageruimte. De 3008 beschikt eveneens over vele opbergvakken in het interieur, een uitneembare lamp* en drie 12V-aansluitingen, waar alle inzittenden van profiteren. * Optioneel, afhankelijk van de uitvoering.

1.


2.

13

3.


14


DE MOTOR DIE BIJ U PAST De 3008 biedt een ruime keuze aan krachtige motoren waarmee de uitstekende wegligging van de 3008 optimaal tot zijn recht komt. Benzinemotoren Er zijn drie typen benzinemotoren leverbaar voor de 3008. Deze motoren voldoen allemaal aan de EURO 5-normen. • 1.6 VTi 120 pk, met 5versnellingsbak: Deze benzinemotor heeft een cilinderinhoud van 1598 cm3, levert een vermogen van 120 pk en heeft een CO2-uitstoot van slechts 159 g/km. • 1.6 THP 156 pk, met 6versnellingsbak: Deze motor met een cilinderinhoud van 1598 cm3 en een vermogen van 156 pk heeft een CO2-uitstoot van slechts 167 g/km. • 1.6 THP 16V 156 pk, met 6traps automaat: Deze motor heeft eveneens een cilinderinhoud van 1598 cm3, levert een vermogen van 156 pk en heeft een CO2-uitstoot van 178 g/km. Dieselmotoren De 3008 is leverbaar met vier typen dieselmotoren. Om aan te tonen dat Peugeot het milieu hoog in het vaandel heeft, zijn alle dieselmotoren voorzien van een roetfilter dat de uitstoot van roetdeeltjes tot het laagst meetbare niveau beperkt. Alle motoren voldoen aan de EURO 5-normen.

• 1.6 e-HDi 112 pk, met 2Tronic en Stop & Startsysteem: Deze dieselmotor met een cilinderinhoud van 1560 cm3 heeft, terwijl het vermogen 112 pk bedraagt, een CO2-uitstoot van slechts 122 g/km. Dankzij de elektronische bediening waardoor er steeds op het juiste moment wordt geschakeld, zorgt de 2Tronic in de automatische stand voor een lager brandstofverbruik dan de conventionele handgeschakelde versnellingsbak. • 1.6 HDi 112 pk , met 6versnellingsbak: Deze motor heeft eveneens een cilinderinhoud van 1560 cm3, levert een vermogen van 112 pk en heeft een CO2-uitstoot van slechts 135 g/km de CO2. • 2.0 HDi 150 pk , met 6versnellingsbak: Deze motor met een cilinderinhoud van 1997 cm3 en een vermogen van 150 pk heeft een CO2-uitstoot van 142 g/km. • 2.0 HDi 163 pk , met 6traps automaat: Deze motor met een cilinderinhoud van 1997 cm3, gecombineerd met een automatische transmissie met sequentiële bediening, is het neusje van de zalm

in het gamma dieselmotoren van de 3008. Hij heeft een CO2uitstoot van 169 g/km. Wielophanging en Dynamic Rolling Control®* (verbindingssysteem van de schokdempers) Dankzij de knowhow van Peugeot op het gebied van wielophanging zorgen de vooren achtertrein van de 3008 voor een optimaal weggedrag. Dynamic Rolling Control®* geeft de auto een dynamischer rijgedrag doordat het systeem overhellen tegengaat, hetgeen tevens het comfort verbetert. Dankzij dit hydraulische verbindingssysteem van de schokdempers achter wordt het overhellen beperkt zonder dat het veercomfort daar onder te lijden heeft. *Afhankelijk van de motor.

15


PEUGEOT EN HET  MILIEU Peugeot heeft een uitgebreid gamma modellen met een lage CO2-uitstoot: meer dan de helft van de wereldwijde verkopen van het merk betreft auto’s met een CO2uitstoot van minder dan 140 gram per km. Dit is bereikt dankzij beproefde

technologieën waarin Peugeot toonaangevend is, zoals een dieselmotor met roetfilter die nu in een uitgebreid gamma modellen leverbaar is. Er zijn inmiddels meer dan 2,1 miljoen auto’s mee uitgerust (het roetfilter

reduceert de uitstoot van roetdeeltjes met 99%). Peugeot doet verder van zich spreken met nieuwe technologieën als het Stop & Start-systeem, de ontwikkeling van een nieuwe generatie HDi-motoren.

VERBRUIK EN EMISSIE BENZINEMOTOREN Benzine Gestandaardiseerde verbruikscijfers, gebaseerd op metingen door het UTAC, richtlijn 1999/10Q/EG

16

1.6 VTi 120 pk

1.6 THP 156 pk

5-bak

6-bak

6-traps automaat

Bandenmaat

17”

16” en 17”

18”

17”

18”

Verbruik binnen de bebouwde kom (in l/100 km)

9,4

9,9

10,0

10,7

10,8

Verbruik buiten de bebouwde kom (in l/100 km)

5,5

5,6

5,8

6,0

6,1

Gecombineerd verbruik (in l/100 km)

6,9

7,1

7,3

7,7

7,8

CO2-emissie (g/km)

159

167

169

178

182


VERANTWOORD RIJDEN Aerodynamisch en zuinig De carrosserie en de bodemplaat zijn aerodynamisch gevormd voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Hierdoor heeft hij de laagste Cw-waarde van zijn segment: 0,296 voor de uitvoeringen met 16 of 17 inch wielen. De 3008 kan worden voorzien van banden met een zeer lage rolweerstand die het brandstofverbruik verminderen.

e-HDi technologie Bij de e-HDi-technologie wordt een Stop & Start-systeem van de nieuwste generatie met een dynamo/startmotor gecombineerd met een dieselmotor. In de meeste situaties waarbij de auto stilstaat, wordt de motor afgezet en, wanneer de bestuurder dit wenst, onmiddellijk weer gestart. Het weer starten gebeurt volledig

geluidloos en trillingsvrij. Het systeem zorgt voor een vermindering van het brandstofverbruik en de CO2uitstoot van de HDi-motoren van maximaal 15%. HDi FAP De HDi-techniek wordt gecombineerd met een zeer effectief uitlaatgasreinigingssysteem: het roetfilter (FAP). Het

zelfreinigende roetfilter reinigt de uitlaatgassen van de dieselmotor. Dit systeem beperkt de uitstoot van roetdeeltjes van dieselmotoren tot het laagst meetbare niveau. Met deze techniek ontziet de dieselmotor het milieu.

VERBRUIK EN EMISSIE DIESELMOTOREN Diesel

1.6 HDi 112 pk

1.6 e-HDi 112 pk

2.0 HDi 150 pk

2.0 HDi 163 pk

6-bak

2Tronic Stop&Start

6-bak

6-traps automaat

16” en 17”

16” en 17”

16” en 17”

17”

Verbruik binnen de bebouwde kom (in l/100 km)

6,3

5,2

6,9

8,5

Verbruik buiten de bebouwde kom (in l/100 km

4,2

4,4

4,6

5,4

Gecombineerd (in l/100 km)

5,0

4,7

5,4

6,5

CO2-uitstoot (g/km)

130

122

142

169

Gestandaardiseerde verbruikscijfers, gebaseerd op metingen door het UTAC (volgens richtlijn 1999/10Q/EG) Bandenmaat

* Volgens richtlijnen 99/100/CE. De verbruikscijfers in de bovenstaande tabel zijn officiële waarden die zijn vastgesteld aan de hand van Europese normen die gelden voor alle fabrikanten en alle personenauto’s die in Europa worden verkocht. Op basis van deze waarden kunt u auto’s vergelijken en uw keuze bepalen: - Het brandstofverbruik in de bebouwde kom wordt gemeten bij een route door de stad van ongeveer 4 kilometer. - Het brandstofverbruik buiten de bebouwde kom wordt gemeten bij een route over buitenwegen van ongeveer 7 kilometer. - Het gecombineerde brandstofverbruik komt overeen met het gemiddelde over beide routes, dus over ongeveer 11 kilometer. Deze waarden komen tot stand onder specifieke, voorgeschreven testomstandigheden (temperatuur, gewicht van de auto, type rollentestbank, enz.) en met een uiterst rustige rijstijl. In de praktijk zal het brandstofverbruik van uw auto van deze officiële waarden afwijken: het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, de belading van de auto, uw rijstijl, de bandenspanning, de aanwezigheid van allesdragers (ook zonder belading), veelvuldig gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de staat van de auto, enzovoort. (Zie voor meer informatie om uw brandstofverbruik te verbeteren “Eco-Drive” op www.peugeot.com)

17


EEN BESCHERMENDE TECHNOLOGIE De 3008 is voorzien van de nieuwste technologieĂŤn om de veiligheid van de inzittenden en andere weggebruikers te garanderen. Zijn onberispelijke weggedrag zorgt voor een hoog niveau van veiligheid.

18


Versterkte carrosserie De structuur van de 3008 is versterkt om de inzittenden zo goed mogelijk te beschermen. Airbags In het geval van een aanrijding kunnen zes airbags worden geactiveerd om de inzittenden van de 3008 te beschermen. • de twee airbags vóór, die zich in slechts 35 ms opblazen, beschermen de voorpassagiers door het lichaam van de voorpassagiers op te vangen. • de twee zij-airbags vóór die zich in het frame van de rugleuning bevinden en twee zij-airbags achter die zich dicht bij de achterbank in de zijbekleding bevinden, worden opgeblazen tussen het lichaam van de inzittende en het portierpaneel. • twee window-airbags beperken, samen met de zij-airbags, de risico’s op hoofdletsel. ESP Alle uitvoeringen van de 3008 hebben een voortreffelijk weggedrag dankzij hun actieve veiligheidsvoorzieningen. Bij de 3008 combineert het ESP (Elektronisch Stabiliteitsprogramma) de dynamische stabiliteitscontrole met de antispinregeling (ASR), zodat u altijd de controle over de auto houdt.

PEUGEOT CONNECT SOS* Peugeot zorgt ervoor dat de noodoproepfunctie voor iedereen in Europa bereikbaar wordt. Op de momenten dat elke seconde telt, kunt u rekenen op de bliksemsnelle reactie van PEUGEOT CONNECT SOS*. Automatische noodoproep: als de airbags of de pyrotechnische gordelspanners geactiveerd worden, wordt er vanuit de auto automatisch een noodoproep verstuurd. PEUGEOT CONNECT SOS* lokaliseert dan de auto, neemt telefonisch contact op met de inzittenden en roept de benodigde hulpdiensten op. Handmatige noodoproep: in het geval van een noodsituatie (onwel worden, geweld), kan de automobilist snel een beroep doen op PEUGEOT CONNECT SOS*. Even (3 seconden) indrukken van de SOSknop op het dashboard is in dat geval voldoende. PEUGEOT CONNECT** Met de Peugeot Connect-module** kan indien noodzakelijk een gelokaliseerde noodoproep of pechhulpoproep (via respectievelijk de toets SOS en de toets met de leeuw) worden verstuurd. *De dienst Peugeot Connect SOS is gratis en zonder tijdslimiet beschikbaar in alle auto’s die zijn uitgerust met een GPS-communicatiemodule of een navigatiesysteem van het type Peugeot Connect Nav of Peugeot Connect 3D Nav, onder voorbehoud van acceptatie bij bestelling van de auto. **Niet leverbaar in combinatie met de Peugeot Connect Bluetooth® en het Pack Hi-fi.

Cruise control Alle motoruitvoeringen van de 3008 zijn standaard uitgerust met een cruise control en snelheidsbegrenzer.

19


KLEUREN EN  BEKLEDINGEN De Peugeot 3008 is in tien carrosseriekleuren leverbaar. De zeven interieurbekledingen harmoniëren op fraaie wijze met de carrosseriekleuren.

METALLIC LAKKEN (optioneel) Bleu Bourrasque

Brun Hickory

Noir Perla Nera

Vapor Grey

STANDAARD LAKKEN

Gris Aluminium

Gris Shark**

VERNISLAK (optioneel) Blanc Banquise**

Rouge Babylone

Gris Hurricane*

PARELMOERLAK *Leverbaar tot oktober 2011. **Vanaf november 2011.

(optioneel) Blanc Nacré

Wielplaat 17” ATAX

20

Lichtmetalen velg 16” ISARA Uitsluitend in combinatie met Grip Control® (optioneel).

Lichtmetalen velg 17” SAVARA

Lichtmetalen velg 18” EXONA


BEKLEDINGEN *Lederen stoelbekleding: raadpleeg de prijslijst voor meer informatie.

Stof Sibayak zwart/grijs, op Access

Stof Strada Guérande, op Allure

Stof Ombrage, op Active en Allure

Lederen bekleding, op Allure (optioneel)*

Integraal leder Guérande, op Allure (optioneel)*

21


www.peugeot.nl Ga naar de website voor meer gegevens over de Peugeot 3008, om de 3008 naar uw wensen te configureren en voor alle informatie over de beschikbare kleuren en motoren, het onderhoud, de opties en de technische gegevens van de 3008.

22


PEUGEOT & U De aanschaf van een Peugeot betekent niet alleen de zekerheid van jarenlang comfortabel rijplezier. Inbegrepen is ook een fijnmazig verkoopen servicenetwerk dat te allen tijde voor u klaarstaat. Alleen al in Nederland betreft het bijna 200 modern uitgeruste bedrijven. Stuk voor stuk specialisten die goed naar u luisteren, uw wensen begrijpen en daarop vakkundig en efficiënt antwoord weten te geven. En is dat niet de beste basis voor een vertrouwensrelatie?

PEUGEOT GARANTIE Uw nieuwe Peugeot wordt geleverd met twee jaar contractuele garantie zonder kilometerbeperking*. De lakgarantie voor personenauto’s (geel kenteken) is drie jaar, terwijl de garantie tegen doorroesten van binnenuit maar liefst twaalf jaar is. * Geldt niet voor onderdelen die vanwege normale slijtage vervangen dienen te worden.

PEUGEOT ASSISTANCE Tijdens de garantieperiode (en tijdens de looptijd van het Peugeot Zekerheidscontract) kunt u in heel Europa rekenen op gratis hulp van Peugeot Assistance bij pech onderweg, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Bovendien kunt u onder bepaalde omstandigheden aanspraak maken op vervangend vervoer of de kosten van een overnachting in een hotel. PEUGEOT OPTIWAY Aansluitend op de twee jaar contractuele garantie kunt u aanvullend, naar uw keuze, voor 1, 2 of 3 jaar Peugeot Optiway afsluiten. Peugeot Optiway kent verschillende niveaus. Elk van de niveaus geeft u gedurende de looptijd extra zekerheid. Deze zekerheid kan bestaan uit een langere periode garantie tot en met het afdekken van alle reparatie- en onderhoudskosten van uw auto. Raadpleeg uw verkooppunt over de exacte voorwaarden en kosten.

PEUGEOT ONDERHOUDSSYSTEEM Peugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. ORIGINELE ONDERDELEN EN ACCESSOIRES Peugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto’s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen en ze garanderen natuurlijk dat uw Peugeot een Peugeot blijft. PAKKETPRIJZEN Voor uitlaten, remmen, trekhaken en alarmsystemen en de meeste accessoires hanteren alle daartoe bevoegde leden van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie concurrerende all-in adviespakketprijzen, dus inclusief alle materialen, montage en BTW.

PEUGEOT ERKEND SCHADEHERSTEL Schadeherstel met merkgarantie van 4 jaar op reparatie, plaat- en spuitwerk. Kies bij (ruit)schade uitsluitend voor Peugeot Erkend Schadeherstel. De contractuele garantie, met inbegrip van de carrosseriegarantie, blijft dan onverminderd van kracht.

(1) overstappen op weer een nieuwe Peugeot, (2) in uw huidige Peugeot blijven rijden of (3) uw huidige Peugeot laten overnemen tegen de gegarandeerde inruilwaarde. Met Peugeot Perspectief rijdt u altijd in een nieuwe Peugeot, gedurende de looptijd betaalt u alleen voor het gebruik. Een fraai perspectief, waarover uw verkoopadviseur u graag alles vertelt.

PEUGEOT LEASE & FINANCE Uw Peugeot-distributeur regelt - via Peugeot Lease & Finance – voor u ook de beste financiering en/of het beste leasecontract. Want hij zit direct aan de bron, gunstiger kan het niet: leasevormen op maat, waaronder uiteraard optional lease en financial lease, en snel te regelen leningen met altijd concurrerende tarieven.

PEUGEOT EXPERIENCE Beleef de wereld van Peugeot in Peugeot Experience. Het grootste productpresentatieen proefritcentrum van Peugeot in Europa. U vindt Peugeot Experience in Breukelen (langs de A2 Utrecht-Amsterdam, afslag Breukelen, industrieterrein Breukelerwaard). In twee markante blauwe gebouwen op meer dan 6.000 m² expositieruimte vindt u ruim 150 auto’s, waaronder 90 demonstratieauto’s startklaar voor een via uw Peugeot verkoopadviseur te regelen proefrit.

PEUGEOT PERSPECTIEF Hiermee rijdt u een gloednieuwe Peugeot tegen een vast en superlaag maandbedrag, met een gegarandeerde minimum inruilwaarde en slottermijn. Na een door u gekozen periode van 2, 3 of 4 jaar kunt u kiezen uit drie mogelijkheden jaar kunt u kiezen uit drie mogelijkheden.

De informatie en illustraties die in deze brochure voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. De gepresenteerde uitrustingen zijn, afhankelijk van het model, standaard of optioneel en kunnen per land verschillen. Het is mogelijk dat de getoonde uitrusting van sommige versies niet geheel overeenstemt met de werkelijkheid in een betreffend land. In het kader van het streven van de fabrikant naar een constante verbetering van haar producten, kan Peugeot op elk moment de technische specificaties, de uitrusting, de opties en de kleuren wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Deze brochure bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. Onder invloed van het drukprocédé kunnen de kleuren van de in deze brochure afgebeelde auto’s afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze brochure mag worden gereproduceerd – in welke vorm dan ook – zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/ of Peugeot Nederland N.V. 23


Création : BD Network – Edition : Gutenberg networks – Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 – Imprimé en U.E. – Réf juli 2011

www.peugeot.nl

Brochure 3008  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you