Page 1

ACCESSOIRES

3008


ACCENTUEER HET VERSCHIL ! Als u voor de 3008 kiest, hebt u gekozen voor een “crossover�, origineel en vernieuwend, veilig en comfortabel. Pas uw 3008 aan uw eigen smaak aan door deze uit te rusten met accessoires, speciaal door Peugeot ontwikkeld voor dit model. Gemaakt volgens de Peugeot kwaliteitsstandaarden, passen zij perfect bij uw 3008 en verhogen nog meer uw rijplezier en veiligheid. Ontdek in deze brochure de accessoires, die uw 3008 nog meer eigen maken.


BENADRUK DE UNIEKE STIJL Versterk de vormen en originaliteit van de “crossover� 3008, door deze accessoires, die zijn unieke en vernieuwende karakter benadrukken. De stijl van Peugeot, zowel elegant als modern.

1

4 3 3

2

1 Achterspoiler Deze achterspoiler draagt extra bij aan de dynamiek van uw 3008 en geeft hem een extra sportief tintje.

2 Velgen Oxalis 18" De velgen accentueren de stijl van uw 3008 en benadrukken het persoonlijke karakter.

3 Verchroomde sierdelen voor de portierhandgrepen

2

4 Buitenspiegelkappen, chroomlook


Lichtmetalen velgen De velgen accentueren de stijl van uw 3008 en benadrukken het persoonlijke karakter.

Galium 17"

Oxalis 18"

Isara 16"

Véléno 16"

Savara 17"

Exona 18"

Windgeleiders voor de voorportieren Dankzij de aërodynamische vorm wordt het interieur op natuurlijke wijze geventileerd.

Spatsierstukken De spatsierstukken zijn perfect geïntegreerd in het lijnenspel van de 3008. Ze geven uw 3008 een stijlvol en sportief accent.

Beschermstrip Transparant, zwart of chroomlook om de bumpers te beschermen.


MAAK UW INTERIEUR NOG AANTREKKELIJKER De 3008 is uw leefruimte. Maak deze nog praktischer, comfortabeler en rustgevender met speciaal ontwikkelde accessoires voor tijdens de reis. Beschikbaar in 2 tinten passen deze stoelhoezen naadloos in het interieur. De zij-airbags blijven normaal functioneren.

1

2

Stoelhoezen De stoelhoezen sluiten aan op de verschillende interieurtypes en zijn verkrijgbaar in twee modellen. 1 Stoelhoezen Brasilia 2 Stoelhoezen Venise Lederen bekleding Peugeot heeft een ruim aanbod lederen bekleding. Vraag uw Peugeot-dealer naar de mogelijkheden

Verwijderbare asbak en sigarettenaansteker


Pookknop in grijs leer met chroomkleurige inleg

Aluminium pookknop

Colberthanger aan hoofdsteun Deze chromen hanger kan aan de achterzijde van de hoofdsteun worden bevestigd waardoor uw zicht niet wordt beperkt.

Thermomodule Temperatuur regelbaar van +5 tot +55ยบ. U kunt maximaal 3 literflessen op temperatuur houden (warm of koud) in deze thermomodule.

Zongordijnen voor de achterportierruiten U kunt de achterportierruiten van uw 3008 volledig verduisteren met deze zongordijnen. Ze zijn snel aan te brengen en te verwijderen, zonder extra voorzieningen.

Indeelbakje opbergbak middenconsole Erg praktisch en biedt u nog meer opbergmogelijkheden.

Dorpelinstaplijsten De fraaie dorpelinstaplijsten van RVS zijn voorzien van Peugeot-inscriptie en hebben dankzij hun slijtvastheid tevens een beschermende functie. Ook verkrijgbaar in Carbon-look. Carbon-look dorpelinstaplijsten

Dorpelinstaplijsten van RVS


1

2

1 Hondenrek Dit rek is vervaardigd van gelakt staal en scheidt de bagageruimte van het interieur.

2 Bagagenet Dit verwijderbare net houdt bagage op zijn plek in de achterbak en wordt bevestigd met speciale haken.

3 Mat voor bagageruimte Stof: moquette. Deze mat past precies bij de vloerbedekking in de auto.

4 Uitneembare bodembak voor de bagageruimte De stevige en makkelijk te hanteren bodembak voor de bagageruimte is voorzien van Peugeot-inscriptie en kan zonder bevestiging worden ge誰nstalleerd.


5

33

3D Mattenset

5 Bagagestopper Wordt door middel van klittenband bevestigd aan de vloerbedekking, voorkomt dat bagage in de kofferbak verschuift.

Mattenset moquette

4

Mattenset rubber

Mattensets De matten beschermen de vaste vloerbedekking. Verkrijgbaar in verschillende stoffen en uitvoeringen. Voor een juiste montage, zijn in de mat van de bestuurder bevestigingsclips gemonteerd.

Mattenset velours met bies


MAAK UW VRIJE TIJD COMFORTABELER Uw 3008 is zo ontworpen dat deze eenvoudig aan uw wensen kan worden aangepast. Vergroot uw mogelijkheden en rust uw 3008 uit met accessoires, waardoor u alles mee kunt nemen op vakantie, op reis en in het weekend. Wat u maar wilt!

Skidragers Deze afsluitbare ski-/snowboarddragers zijn geschikt voor het veilig vervoeren van 4 tot 6 paar ski's of een combinatie van ski's, monoski's en snowboards.

Dakkoffer Deze dakkoffers van ABS hebben een inhoud van 280 en 430 liter en zijn aërodynamisch gevomd. De dakkoffer kan aan de zijkant worden geopend en is voorzien van gasdempers en een centraal bediend meervoudig slot.

Allesdragers met snelbevestiging Deze allesdragers worden geplaatst in de speciaal daarvoor aangebrachte verzonken bevestigingsplaatsen op de dakrand. Spansleutels zijn overbodig; met een in de voet van de drager geïntegreerd hendeltje kunt u ze eenvoudig vastzetten en losmaken. De vormgeving is volledig in harmonie met de lijnen van de auto en de afsluitbare beschermkappen voorkomen diefstal. Ze zijn getest in de windtunnel en op duurzaamheid in reële rijomstandigheden. Ze hebben een draagvermogen van 65 kg, en voldoet aan de Europese norm ‘city crash test’ en zijn TÜV gecertificeerd.


Fietsdrager Handige dragers waarbij de fiets met ‘het zadel naar boven’ op een aluminium rail met verstelbare velgklemmen in een frameklem wordt geplaatst. De frameklem van geanodiseerd aluminium is voorzien van een automatische vergrendeling voor een veilig transport.

Trekhaak Voor uw 3008 is een trekhaak met zwanenhals verkrijgbaar in zowel vaste uitvoering als één waarvan de kogel zonder gereedschap afneembaar is. Deze betrouwbare kwaliteitsproducten hebben tal van proeven doorstaan om aan het strenge eisenpakket te kunnen voldoen. Ze dienen volgens Peugeot voorschriften en specificaties gemonteerd te worden.

Trekhaak met afneembare kogel

Trekhaak met vaste kogel


BEVEILIG U TOT IN DETAIL! De 3008 biedt u, uw passagiers en andere weggebruikers meer veiligheid. Rust uw 3008 uit met nog meer voorzieningen waardoor u in alle rust kunt rijden en uw auto onder alle omstandigheden kunt beheersen.

1 Parkeerhulp Dit elektronische systeem is een praktische hulp bij voor- of achteruit inparkeren. Met behulp van in de voor- of achterbumper geïntegreerde parkeersensoren detecteert het systeem de meeste objecten die de auto zou kunnen raken.

2 Inbraakbeveiliging Dit alarm dat gebruik maakt van de originele afstandbediening beschermt de 3008 tegen inbraak en diefstal.

3 Mistlampen Deze mistlampen vóór zorgen voor een optimale lichtopbrengst, voor maximale veiligheid.

2 1

1 3

Kinderzitje Naast de kinderzitjes met het Isofix-systeem, heeft Peugeot ook andere zitjes. Alle stoeltjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en bieden optimale bescherming aan uw kleine passagier, van pasgeboren tot 36 kg.

Römer Baby Safe

Römer Kidfix

Recaro Start

Isofix met driepuntsgordel Römer Duo


LifeHammer® Wanneer na een ongeluk de sluiting van de auto-gordel niet meer los te krijgen is en de portieren en ramen niet meer open kunnen, biedt de LifeHammer® uitkomst in deze benarde positie. De dubbele hamer van de LifeHammer® heeft geharde punten, die het zijraam in enkele seconden verbrijzelen. Het ingebouwde, vlijmscherpe Solingen mes snijdt met één haal de autogordel door. De LifeHammer® is eenvoudig te monteren en door zijn fluorescerende kop in het donker altijd zichtbaar.

Peugeot EHBO-etui, gevarendriehoek, veiligheidsvest U kunt niet voorzichtig genoeg zijn… Het soepele EHBO-etui bevat alles wat u nodig heeft om eerste hulp te bieden, variërend van pleisters tot een overlevingsdeken. De superreflecterende gevarendriehoek is eveneens een onmisbaar accessoire, hij wordt geleverd in een stevige grijze etui. Het veiligheidsvest is voorzien van het Peugeot-logo.

Sneeuwkettingen of AutoSock Sneeuwkettingen zijn in bepaalde landen onder sommige omstandigheden verplicht en onmisbaar bij het rijden op besneeuwde wegen.

Anti diefstalbouten Deze bouten verhinderen ongewenste demontage van uw lichtmetalen velgen.


RUST UW AUTO UIT MET DE BESTE MULTIMEDIA Reis nog comfortabeler dankzij de beste high-tech multimedia.

Wi-fi aansluiting Deze wi-fi aansluiting maakt het mogelijk om in de auto een internetverbinding tot stand te brengen.

USB Box Geniet van uw favoriete muziekbestanden via MP3 of iPod rechtstreeks uit de speakers van uw 3008. Uw Peugeot-dealer informeert u graag over de mogelijkheden.


TomTom Portable navigatiesysteem Dit systeem leidt u naar iedere gewenste bestemming. Voer met behulp van het touchscreen uw bestemming in en laat het navigatiesysteem u de weg wijzen in heel Europa (afhankelijk van het model).

Multimedia Rearseat entertainmentsysteem met DVD speler en twee 7” monitoren, ingebouwd in de originele hoofdsteunen, voorzien van op maat gemaakte antidiefstal hoezen in gelijkende bekleding. Geleverd met 2 draadloze hoofdtelefoons en 3-in-1 afstandsbediening. Aansluiting op radio voor audio weergave, indien mogelijk.

Update digitale wegenkaarten

Omvormer van 12 Volt naar 230 Volt Dit kastje genereert een spanning van 230 Volt. Dit maakt het mogelijk om in de auto elektrische apparatuur te gebruiken.

Bluetooth® handsfree set (vast) Bel terwijl u uw handen aan het stuur houdt en laat uw Bluetooth®/GSM-toestel in uw zak of handtas.

Subwoofer Dankzij de hifi-weergave van deze subwoofer optimaliseert u het geluid van het audiosysteem van de 3008 door de lage tonen te versterken.

Vraag uw Peugeot-dealer naar de inbouwmogelijkheden.


PEUGEOT SERVICE VAKKUNDIG, VERTROUWD EN HELDERE TARIEVEN

PEUGEOT ASSISTANCE

Alleen al in Europa staan er meer dan 10.000 servicepunten tot uw beschikking. Peugeot beschikt over een wereldwijd hooggekwalificeerd servicenetwerk. Elk servicepunt beschikt over de hoogwaardige apparatuur en kennis om uw Peugeot snel en doeltreffend te onderhouden of repareren. Er wordt gewerkt volgens eenduidige Peugeot normen en heldere tarieven; een prettig gevoel bij de steeds meer vervagende Europese grenzen.

Tijdens de contractuele garantietermijn kunt u in heel Europa rekenen op de gratis hulp van Peugeot Assistance bij technische pech onderweg. 7 dagen per week, 24 uur per dag. Voor bedrijfsauto’s geldt 3 jaar Peugeot Assistance. Bij regulier onderhoud heeft u de mogelijkheid tot assistance-verlening.

ONDERDELEN EN ACCESSOIRES

Peugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto’s. De onderdelen en accessoires worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen alvorens ze goedgekeurd worden. De onderdelen en accessoires zijn herkenbaar aan de speciale verpakking en goed voor een vol jaar Peugeot garantie op zowel materialen als arbeidsloon (natuurlijk niet bij normale slijtage). PEUGEOT MOBILITEIT SERVICE

Als uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot u graag mobiel. Elk Peugeot servicepunt in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service die perfect aansluit op uw wensen. PEUGEOT ALL-IN TARIEVEN

Voor uitlaten, remmen, trekhaken, alarmsystemen, accu’s, ruitenwissersets en de meeste accessoires zijn er concurrerende all-in tarieven, dus inclusief materialen, montage en BTW. SNELLE SERVICE BIJ ONDERDELENDISTRIBUTIE

De meeste onderdelen zijn op voorraad. Zo niet, dan is het onderdeel met het geautomatiseerde distributiesysteem praktisch altijd binnen 24 uur ter plekke. Lange reparatieperioden zijn hierdoor nagenoeg uitgesloten en voor de tussentijd is er desgewenst vervangend vervoer mogelijk. PEUGEOT AIRCO SERVICE

De fabriek schrijft geen specifiek preventief airco-onderhoud voor. Toch is het zinvol de installatie periodiek op een goede werking te laten controleren. Om optimaal gebruik te maken van uw aircoinstallatie heeft Peugeot drie verschillende controles ontwikkeld, met landelijk geldende adviesprijzen. Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2010. AS/ACC/3008/10/11/15 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. Peugeot Nederland behoudt zich het recht voor zonder nadere kennisgeving wijzigingen in uitvoeringen aan te brengen. Deze folder bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve u contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. De kleuren en uitvoeringen van de in deze folder afgebeelde auto’s en accessoires kunnen afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze folder mag worden gereproduceerd - in welke vorm dan ook - zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/of Peugeot Nederland N.V.

www.peugeot.nl

PEUGEOT ERKEND SCHADEHERSTEL

Kies bij (ruit)schade aan uw auto altijd voor het Peugeot Erkend Schadebedrijf. Uitsluitend bedrijven die aan de criteria van Peugeot Nederland N.V. voldoen en zich daar ook contractueel aan onderworpen hebben, mogen het predikaat Peugeot Erkend Schadeherstel voeren. De contractuele garantie, met inbegrip van de carrosseriegarantie, blijft dan onverminderd van kracht. PEUGEOT ONDERHOUDSSYSTEEM

Peugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot Onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. PEUGEOT OPTIWAY

Zekerheid en gemak met Peugeot Optiway. U kunt dit de eerste 12 maanden na registratie van de auto afsluiten met een looptijd tot maximaal 5 jaar na eerste registratie. Er zijn verschillende Optiway pakketten mogelijk, van verlengde garantie tot en met een volledig reparatie- en onderhoudscontract. Afhankelijk van het pakket en uw wens kunt u in een keer betalen of per maand. Deze maandbetaling kan ook worden gecombineerd in een financiering via Peugeot Finance. PEUGEOT ASSURANCE

Speciaal voor Peugeot klant heeft Peugeot een autoverzekeringsproduct ontwikkeld. Het resultaat is een aantrekkelijke autoverzekering exclusief voor de Peugeot rijders waarbij een zeer uitgebreide dekking wordt gecombineerd met een scherpe premie voor u als klant van Peugeot. INFORMATIE

Kijk voor meer informatie over Peugeot en haar dienstverlening op www.peugeot.nl. Of bel gratis: 0800 – PEUGEOT (7384368)

Accessoires 3008  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you