Page 8

Huisregels

Daarnaast staan wij voor een verantwoord alcoholgebruik. Misbruik van alcohol wordt niet getolereerd.

Vlieland Groet

Vlieland Groet is het leukste strandfeest van het jaar en dat willen we graag zo houden. Daarom gelden er op en rond het festivalterrein een aantal huisregels. We verwachten van jou dat je de huisregels van Vlieland Groet naleeft en dat je aanwijzingen door of vanwege de organisatie en/of het bevoegd gezag opvolgt. Houd je je niet aan de huisregels, dan kan de organisatie je de toegang tot het festivalterrein ontzeggen, zonder vorm van compensatie. Houd rekening met elkaar en je omgeving en maak er twee prachtige dagen van!

Aansprakelijkheid Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van het festival geschiedt op eigen risico van de bezoeker. Stichting Dam20 is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het bijwonen van het festival en de activiteiten (inclusief persoonlijk letsel, verlies en/of beschadiging van goederen).

Veiligheid

Laat deze zoveel mogelijk thuis. Vlieland Groet heeft geen mogelijkheid om waardevolle spullen op te slaan.

Wat je niet mag meenemen Onderstaande zaken mag je als bezoeker niet meenemen naar het festivalterrein: • glas, blik, vuurwerk, vlaggenstokken, paraplu’s en wandelstokken (m.u.v. medische krukken en hulpmiddelen), (vuur)wapens, gevaarlijke voorwerpen, generatoren en muziekinstallaties; • drugs; • alle (andere) goederen die in strijd zijn met de Nederlandse wetgeving; • zelf meegenomen eten en/of drank; • huisdieren. Je kunt bij de ingang gefouilleerd worden. Bovenstaande goederen worden in beslag genomen. Mocht je twijfelen of je iets mee mag nemen, informeer dan vooraf bij de organisatie.

Gebruik van alcoholische dranken

Voor jouw en onze veiligheid houden Vlieland Groet medewerkers op het gehele Wij schenken geen alcoholische dranken terrein toezicht. Je bent echter zelf ver- aan jongeren onder de 16 jaar! Het barantwoordelijk voor je waardevolle spullen. personeel kan je om legitimatie vragen.

Consumptiemunten Voor de diverse dranken en het eten moet betaald worden met consumptiebonnen, deze zijn à € 2,00 per stuk te koop op de daartoe aangegeven plaatsen. Consumptiebonnen/munten zijn alleen op het festivalterrein geldig en worden niet teruggenomen. Consumptiebonnen / munten zijn slechts 1 jaar geldig.

Legitimatie Tijdens het festival moet je je, net als in de rest van Nederland, kunnen legitimeren met één van de volgende legitimatiebewijzen: paspoort, Nederlandse Identiteitskaart, rijbewijs, bromfietscertificaat, OVstudentenkaart.

Toegangsleeftijd Er geldt een minimum adviesleeftijd van 16 jaar. Jongere bezoekers dienen te worden begeleid door een verantwoordelijke meerderjarige.

Handel en sampelen Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de organisatie goederen te verhandelen, te flyeren en te sampelen op het festivalterrein.

Klimmen Het is verboden de festivaltenten en de podia te beklimmen.

Crowdsurfen Crowdsurfen is verboden.

Gooien Het is verboden om met dranken of andere goederen te gooien naar andere bezoekers, personen van de organisatie of artiesten. De gemaakte schade kan persoonlijk op je verhaald worden. Bij overtreding wordt je de toegang ontzegd.

Programmering De organisatie behoudt zich het recht voor de programmering te wijzigen.

DE VLIELAND GROET HUISREGELS ZIJN BINDEND. OVERTREDERS KUNNEN WORDEN VERWIJDERD VAN HET FESTIVALTERREIN. GEDRAAG JE NETJES, GENIET VAN HET FEEST, DAN IS ER NIETS AAN DE HAND.

Vlieland Groet Programmaboekje  
Vlieland Groet Programmaboekje  

Vlieland Groet Programmaboekje

Advertisement