Page 4

Dam20

Evenementen en producties

Loodscafe

Dam20, de organisator van “Vlieland groet”, is in 2008 in het leven geroepen voor een afstudeerproject van één van de oprichters. De eerste editie van Vlieland Groet was geslaagd en het afstudeerproject is bekroond met een dikke 9. Nu in 2009 vieren we alweer ons eerste bestaansjaar. Welk ‘bedrijfje’ viert zijn éénjarig bestaan al met zo’n groots strandfeest? Dat belooft nog wat de komende jaren!

Wie zei je? Dam20 bestaat uit drie ambitieuze personen: Erwin Soolsma, Frank Abbing en Bas Dijkstra. Alle drie Vlielanders die momenteel aan de wal wonen en werken, maar zo veel mogelijk op Vlieland komen. Het blijft toch je thuis, nietwaar?

Ambiteus, maar wel heus! Wellicht blijft het niet alleen bij Vlieland Groet. We zitten vol leuke en innovatieve ideeën voor Vlieland, maar ook daarbuiten. Ambitieus als we zijn willen we Dam20 als organisatie ook naar een hoger level brengen. U hoort nog van ons en wij van u?!

Geen Vlieland Groet?

Mede via deze weg willen we alle sponsoren, de gemeente en alle andere partners bedanken. Een speciaal “dank je wel uit de grond van ons hart” gaat uit naar alle vrijwilligers die ons tijdens Vlieland Groet geheel belangeloos helpen. Daarom: “TopHet organiseren zit ons in het bloed. Het pers, ontzettend bedankt.” Zonder jullie kost veel (vrije)tijd, maar als je dan al die geen Vlieland Groet. Super! enthousiaste mensen ziet en hoort, dan Wij wensen iedereen een leuk weekend weet je waar je het allemaal voor doet. toe! See you on the beach! Ieders kwaliteiten worden ten volste benut en de combinatie werkt verrassend Groet, goed. Wij zijn voornemens nog vele jaren Dam20 Evenementen en Produkties! door te gaan met de organisatie van Vlie- Erwin, Frank en Bas land Groet en hopelijk kan het elk jaar een stukje groeien.

Vlieland Groet Programmaboekje  
Vlieland Groet Programmaboekje  

Vlieland Groet Programmaboekje

Advertisement