__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

All you need is ... a healthy workspace standaards en beugels armsteunen kussens muizen muismat en polsondersteuning

Nedis® Mobile & Media Ergonomisch Assortiment 2021

www.nedis.com


All you need is...

A healthy workspace

Index

standaards en beugels armsteunen kussens muizen muismat en polsondersteuning accessoires

Flexibele oplossing Behoud het overzicht Buig niet langer het hoofd

3 8 10

Voorkom slapende voeten en benen

12

Creëer de juiste kijkhoogte

15

Zorg voor een juiste werkhouding

18

Accessoires 21


Flexibele oplossing Afhankelijk van de schermgrootte bestaat er een ideale kijkafstand. Ook zaken als lichtinval kunnen de stand van uw monitor beïnvloeden. Gebruik daarom onze monitorbeugels. Deze zijn niet alleen in hoogte verstelbaar; ze zijn ook volledig kantel- en draaibaar. Naast monitorbeugels bieden wij ook een passende oplossing voor uw tablet of smartphone. Met een flexibele of vaste standaard heeft u uw tablet of smartphone altijd op de gewenste plek bij de hand.

3  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Ergonomische Monitorbeugel

Ergonomische Monitorbeugel

Ergonomische Monitorbeugel

voor een monitor

voor twee monitoren

voor drie monitoren

Met deze ergonomische monitorbeugel stelt u een beeldscherm van 14 tot 24” op de perfecte hoogte af. De metalen beugel is sterk genoeg om een gewicht tot 10 kilo te dragen. De beugel wordt met een klem aan een bureau vastgemaakt, dus u hoeft geen gaten te boren.

Deze beugel biedt uitkomst als u met twee monitoren werkt. Hij biedt dezelfde flexibiliteit als de beugel voor 1 monitor, maar dan voor 2 schermen met een totaalgewicht van 14 kilo. Beide beeldschermen kunnen onafhankelijk van elkaar precies naar wens worden afgesteld.

Ook voor drie monitoren hebben we een oplossing. Uiteraard zijn alle monitoren draai- en kantelbaar en in hoogte te verstellen. Zo creëert u niet alleen de juiste kijkafstand, maar regelt u ook de positie van de schermen ten opzichte van elkaar en uzelf.

ERGOSMM100BK

ERGODMM100BK

ERGOTMM100BK

4  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Monitoradapterkit

Monitorbeugel

Monitorbeugel

voor het bevestigen van een niet-VESA geschikte monitor

voor een monitor

voor twee monitoren

Met deze adapterkit zorgt u ervoor dat u uw monitor kunt monteren op ieder gewenste ergonomische monitorarm. Door het vierarmige systeem is deze kit geschikt voor zowel flatscreenmonitoren als monitoren van 13” tot 27”. Zo kunt u ieder gewenst scherm instellen naar uw persoonlijke wensen.

Deze volledig draai-, zwenk- en kantelbare beugel is geschikt voor een enkele monitor. Door zijn gasveersysteem is hij moeiteloos in te stellen in ieder gewenste hoek en heeft een groot bewegingsbereik. U monteert het eenvoudig aan uw bureau met de meegeleverde klem. Deze beugel is geschikt voor beeldschermen van 10” tot 32”.

Naast de enkele versie, is dit model beschikbaar voor twee monitoren. U bevestigt de monitoren op deze steun en stelt ze, onafhankelijk van elkaar, in op iedere gewenste hoogte en hoek. Deze beugel is geschikt voor beeldschermen van 10” tot 32”.

MMNVSA100BK

MMNTSI100BK

MMNTDO100BK

5  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Tablet- en smartphonehouder

Tablet- en smartphonehouder

Universele bureaustandaard

met vloerstandaard

voor een flexibele positionering

voor smartphone of tablet

Met deze eenvoudig in te stellen houder heeft u uw smartphone of tablet altijd binnen handbereik. De standaard is geschikt voor apparaten van 4” tot 12” en is door zijn roteerbare houder zowel horizontaal als verticaal in te stellen. De hoogte van de standaard is verstelbaar van 70 tot 120 cm. Door zijn slimme ontwerp blijft de cameralens aan de achterzijde, het oplaadpoortje en alle operationele knoppen vrij.

Met deze volledig verstelbare houder kunt u uw smartphone of tablet in alle gewenste posities neerzetten. De houder is geschikt voor apparaten van 4” tot 12” en is door zijn handige montageklem op ieder gewenst oppervlak of zelfs handgreep te monteren. Daarnaast blijft de cameralens aan de achterzijde, het oplaadpoortje en alle knoppen blijven altijd vrij, hoe je het apparaat ook vastklemt.

Deze standaard plaatst uw smartphone of tablet in portret- of landschapsstand. Ideaal voor op een bureau of tafel om films te kijken, artikelen te lezen of online recepten weer te geven wanneer u kookt. De rubberen antislipvoetjes zorgen stabiliteit. De kabels kunt u netjes organiseren wanneer de batterij wordt opgeladen of voor gegevensoverdracht naar uw smartphone.

TFSD100BK

TDMT110WT

SDSD100BK

6  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Tablet- en smartphonehouder

Tablethouder

voor een flexibele positionering met vouwbare arm

met beweegbare wand- of kastbevestiging

Met zijn flexibele arm is deze smartphone- of tablethouder nog eenvoudiger te verzetten in de juiste stand en positie. Hij is geschikt voor bijna alle apparaten van 4” tot 12”. Vier ronde steunen houden uw smartphone diagonaal of uw tablet in verticale positie. De cameralens aan de achterzijde, het oplaadpoortje en alle knoppen blijven altijd vrij, hoe u het apparaat ook vastklemt. De montageklem zorgt ervoor dat hij op ieder gewenst oppervlak kan worden gemonteerd.

Bevestig de beugel tegen een muur of onder een kastje om een volledig beweegbare tabletstandaard te creëren op elke gewenste plek in huis. De beugel kan kantelen, zwenken en draaien en is uitgerust met een automatische klem en alle benodigde bevestigingsmaterialen voor een snelle en eenvoudige montage.

TDMT111WT

TWMT200SI

7  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Behoud het overzicht Een opgeruimd kantoor en een overzichtelijk, schoon bureau zorgen voor een productievere werkdag. Kabels liggen netjes bij elkaar, zodat u weet wat er bij welk apparaat hoort. Nedis® biedt verschillende handige oplossingen voor een georganiseerde werkplek.

8  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Ergonomische Plank

Ergonomische PC-Standaard

universeel voor elk beeldscherm

op wieltjes

Meer werkruimte is altijd handig. Deze top shelf creëert een extra opbergmogelijkheid en houdt tegelijk uw bureau vrij. Met een klemschroef regelt u de hoek; hierdoor past de top shelf op vrijwel iedere monitor en ieder TV-scherm. Leg er bijvoorbeeld kantoorartikelen op die u vaak gebruikt. Zo ligt alles binnen handbereik.

Om onder en rond een computerkast te reinigen, zult u die eerst van zijn plek moeten tillen; niet bepaald goed voor uw rug. Wellicht slaat u dat gedeelte dan ook vaak over. Zet de kast daarom op een computerstandaard. Deze is voorzien van handige wieltjes waarmee u een logge, zware computerkast heel eenvoudig verplaatst, zonder tillen of zelfs maar kracht te zetten. Even dweilen of stofzuigen is dan ook zo gedaan. Bent u klaar, dan rolt u de standaard moeiteloos terug en vergrendelt de zwenkwieltjes; uw computer staat weer veilig en stevig op zijn plek.

ERGOSTS100BK

ERGOCSTD200BK

Klittenband

PC-standaard

op rol

met zwenkwieltjes en rem

Knip de gewenste lengte klittenband af van de rol en bind uw stroom-, computer- of TV-kabels netjes bij elkaar. Of bevestig die ene loshangende kabel aan een paal of poot van uw bureau. U bepaalt zelf of u de kabels strakker of juist losser vastzet. Met bijna 9,1 meter klittenband kunt u voorlopig even vooruit. Bovendien is het materiaal keer op keer te gebruiken: voordelig en duurzaam.

Zet uw PC op deze verstelbare standaard en houd hem stofvrij, waarmee u de prestaties en levensduur verbetert. De standaard is voorzien van vier zwenkwieltjes, zodat u hem eenvoudig kunt verplaatsen. Deze standaard is in breedte verstelbaar, van 145 tot 242 mm, zodat hij voor de meeste PC’s geschikt is.

ERGOVELC91BK

CSTD101BK

9  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Buig niet langer het hoofd Als u regelmatig met papieren documenten werkt, vergroot een documenthouder het comfort. De documenthouder zorgt ervoor dat het vel papier op de juiste ooghoogte en kijkafstand hangt. Op deze manier bent u ervan verzekert dat u op de juiste manier uw nek en schouderspieren gebruikt. We hebben verschillende documenthouders opgelijnd, zo zit er altijd een tussen die past bij uw manier van werken.

10  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Ergonomische Documenthouder

Ergonomische Documenthouder

Ergonomische Documenthouder

klem aan het bureau

op voet

voor aan het beeldscherm

Deze documenthouder zet u met de draaischroef snel en eenvoudig vast aan uw bureau. U creëert dankzij de twee scharnierpunten altijd de ideale kijkhoek, ongeacht lettergrootte of lichtinval. Met handige regelwijzer, zodat u meteen ziet waar u gebleven bent.

Voor een flexibele oplossing kiest u voor deze documenthouder. U verplaatst de houder snel en eenvoudig van de ene kant van uw bureau naar de ander of leent hem uit aan een collega. Ook deze uitvoering heeft een verstelbare hoek en een regelwijzer.

De voordeligste uit de serie documenthouders bevestigt u met de zelfklevende rand aan een hoek van uw monitor. Handig als uw bureau een gesloten achterkant heeft. Of als u de ruimte op uw bureaublad hard nodig heeft.

ERGOCH300BK

ERGOCH200BK

ERGOCH100BK

11  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Voorkom slapende benen en voeten Regelmatig even de benen strekken blijft natuurlijk het beste. Als u vaak lange tijd achtereen op een stoel zit zult u vaak ongemerkt wat meer gaan hangen. Dit zorgt voor een verkeerde belasting van uw rugspieren. Onze voetensteunen bieden dan uitkomst. Ze hebben allemaal een voetenplaat met een flink profiel en diverse instelbar posities. Met onze stoelkussens kunt u uw zithouding helemaal op uw specifieke behoeften aanpassen. Het zachte foam vormt zich naar uw lichaam. Hierdoor ontstaat een optimale balans tussen degelijke ondersteuning en comfortabele ontlasting op precies de juiste plaatsen!

12  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Voetsteun

Voetsteun

Voetsteun

met ergonomisch design

met ergonomisch metaal design

met drie verstelbare hoeken

Dit lichtgewicht model is volledig van kunststof en dus makkelijk te verplaatsen als u ergens anders gaat zitten. Door de traploos verstelbare hoek kunt u uw voeten in alle mogelijke hoeken neerzetten.

Als u de voetensteun op één plek gebruikt, is deze uitvoering met duurzame beugels van metaal een prima keuze. Ook dit model heeft een traploos verstelbare hoek.

Deze voetensteun heeft geen uitstekende delen. Het bestaat uit een groot platform waar u uw voeten prima op kwijt kunt. Voorzien van 5 verschillende standen die u met lichte druk gemakkelijk aanpast.

ERGOFR100BK

ERGOFR200BK

ERGOFR300BK

13  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Ergonomische Gel Rugsteun

Ergonomisch Gel Zitkussen

met verstelbare banden

met antislipbodem

Als de stoelzitting te diep voor u is, zakt u automatisch onderuit, met een bolle rug tot gevolg. Ook even verzitten of opstaan wordt lastiger. Bovendien kan een te grote zitdiepte – net als een te hoge stoel – ervoor zorgen dat uw onderbenen worden afgekneld. Deze lendesteun plaatst u tussen de stoelleuning en de holte van uw rug. Gemaakt van een stevige, maar aangename vulling en een slijtvast bekleding met noppenreliëf, is dit kussen geschikt voor dagelijks, intensief gebruik.

Is uw stoelzitting te hard is, dan biedt dit kussen een prima oplossing. De zachte gelvulling neemt de vorm van uw lichaam aan, waardoor het zowel ondersteuning als zitcomfort biedt. Het kussen is bekleed met een slijtvaste stof en voorzien van een speciaal reliëf. De zware kwaliteit en de antislip onderkant houden het kussen stevig op zijn plek. Combineer het met de rugsteun voor de perfecte zithouding

* Tip: Past er een platte hand tussen de binnenkant van de knieholte en de zitting? Dan heeft u de juist zithouding te pakken. ERGOGBS100BK

14  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021

ERGOGSS100BK


Creëer de juiste kijkhoogte Voorkom nek- en schouderklachten met een beeldscherm op de juiste hoogte. Onze monitorstandaarden bieden een eenvoudige, maar doordachte oplossing om uw computerbeeldscherm op de optimale hoogte te zetten. U vindt bij Nedis® diverse mogelijkheden. En of u nou de voorkeur geeft aan kunststof of metaal, ze zijn allemaal sterk genoeg om uw monitor of andere randapparatuur zoals een printer, scanner of notebook veilig te dragen.

15  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Ergonomic Monitor Stand

Ergonomic Monitor Stand

verstelbare hoogte tot 18 cm

voor een monitor

Deze standaard is volledig van kunststof en heeft een draagcapaciteit van 18 kilo. De pootjes zijn heel eenvoudig en ook nog eens onafhankelijk van elkaar in hoogte verstelbaar. Zo kunt u ook de hoek van de monitor aanpassen.

Plaats uw monitor of ander apparaat tot 16 kilo op deze standaard van aluminium en kunststof. Uw toetsenbord past er precies onder. Zo laat u uw werkplek aan het eind van de dag netjes achter.

ERGOAMS100BK

ERGOMFS300BK

16  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Ergonomische monitorstandaard

Notebookstandaard

met 4-poorts USB 3.0-hub

voor notebooks tot 18”

Muizen en toetsenborden , een printer of scanner, een smartphone die u wilt opladen… Extra USB-poorten komen altijd van pas. Deze standaard combineert extra hoogte met extra, geïntegreerde USB-poorten.

Deze notebookstandaard heeft een ingebouwde ventilator die zorgt voor een continue stroom van koele lucht die uw notebook op de juiste temperatuur houdt. Deze ventilator is uiterst efficiënt en ook nog eens fluisterstil. U kunt deze standaard in de gewenste kijkhoek zetten en de geïntegreerde hub biedt u een extra USB-poort. Uw notebook is eenvoudig aan te sluiten: just plug & play!

ERGOMFSU3400BK

NBCR200BK

17  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Zorg voor een juiste werkhouding Als de armen en polsen niet goed ondersteund worden, betekent dit dan ook een aanzienlijke belasting voor nek- en schouderspieren. In het begin merkt u hier niets van, maar langzaam kunt u pijnklachten krijgen die uiteindelijk letterlijk RSI in de hand werken. Nedis® ergonomische muizen, toetsenborden, arms- en polssteunen zijn speciaal ontworpen, zodat u een juiste werkhouding aanneemt. Hierdoor ontlast u uw spieren, ook bij intensief gebruik. Ze zijn bovendien allemaal voorzien van speciaal materiaal. Denk aan een soft-touch toplaag, antislip. Met diverse designs in ons assortiment is er altijd wel een die past bij u en uw manier van werken.

18  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Ergonomische Armsteun

Ergonomische Armsteun

volledig verstelbaar

met geïntegreerde muismat

Heeft u elke centimeter van uw werkblad hard nodig? Deze armsteun is zo ontworpen dat hij bijna geen extra ruimte inneemt op het bureau. Tegelijk beschikt hij over verschillende scharnierpunten, zodat u uw muis moeiteloos en op natuurlijke wijze kunt bedienen. Uw onderarm wordt daarbij continu goed ondersteund. De armsteun zet u met een schroefklem snel en eenvoudig vast aan praktisch ieder bureau.

Deze armsteun heeft een geïntegreerde muismat. Dit design creëert maximale ruimte voor de ondersteuning van uw onderarm. Hij kan daarbij zelfs gedraaid worden. Zo zorgt u altijd voor een prettige houding. Met aangename foam-vulling en zachte, slijtvaste toplaag voor uren van comfortabel werkplezier.

ERGOCAR100ME

ERGOCAR200BK

Ergonomische Polssteun voor Toetsenbord

Ergonomische Polssteun voor Toetsenbord

465 x 60 mm

480 x 80 mm

Deze comfortabele polssteun ontlast uw hand- en polsspieren. Vervaardigd van aangenaam zachte en tegelijk duurzame, slijtvaste materialen. Zo merkt u alleen wat van het gebruik doordat u eindeloos kunt blijven typen. Zonder vermoeide handen en zonder pijnklachten.

Afhankelijk van uw toetsenbord kan het zijn dat een iets langere polssteun wat beter aansluit. Deze uitvoering is in het midden ook iets breder, wat soms net wat meer bewegingsvrijheid geeft om uw polsen goed te laten rusten.

ERGOGKWP100BK

ERGOGKWP200BK

19  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Muismat

Ergonomic mouse pad

Wireless ergonomic mini mouse

met soft-gel polsondersteuning

ultra-thin with anti-skid base

in a vertical design

De innovatieve vorm van de muismat simuleert de natuurlijke houding van de pols en onderarm. De polssteun neemt de druk weg van de onderarm en pols en helpt zo RSI te voorkomen. De speciale laag aan de onderzijde zorgt dat de muismat stabiel op zijn plaats blijft liggen.

Once you have an ergonomic mouse that fits your needs, make sure you have a good surface. The Nedis® mouse pad is suitable for both optical and laser mice and is a nice addition to our ergonomic mice. The anti-skid base holds the mat firmly in place and the surface ensures good operation without unnecessary friction.

This ergonomically designed mini mouse includes optical tracking technology and works on a wide variety of surfaces. The mouse is ideal for browsing online, working or gaming. It operates wirelessly (2.4 GHz) up to a distance of 10 meters and the attractively sleek design and soft memory foam ensure it is comfortable to use for long periods.

ERGOMPAM100BK

ERGOMSMWS100BK

MPADFG100BK

20  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Accessoires Optimaliseer uw werkomgeving met accessoires. Deze Nedis® producten kunnen uw manier van werken en communiceren verbeteren.

21  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Numeriek toetsenbord

Conferentiespeaker

Conferentiemicrofoon

voor uw notebook

met USB-aansluiting

met USB-aansluiting

Nauwkeurig typen op uw notebook gaat moeiteloos wanneer u dit volledig numerieke toetsenbord met toetsen aansluit. Daarnaast heeft het ook multimediafunctietoetsen waardoor alles makkelijk toegankelijk is. Met een ruime USB-kabel van 1,5 meter kunt u het toetsenbord in de voor uw meest comfortabele positie plaatsen.

Deze conferentiespeaker is uitstekend geschikt als speakertelefoon voor telefonisch vergaderen of videomeetings buiten kantoor. Met zijn high fidelity audio tuning is hij toegespitst op spraak en zorgt voor een uitstekende weergave van stemgeluid. U heeft voor deze speaker geen moeilijke software nodig, een USB-poort alleen is voldoende! Met de meegeleverde etui is hij uitermate geschikt om naar iedere meeting mee te nemen.

De conferentiemicrofoon is ideaal voor Skype businessmeetings en telefonische vergaderingen. Deze microfoon levert opnamen van hoge kwaliteit en pikt geluid binnen een bereik van 3 meter zeer helder op. Eenvoudig aan te sluiten door middel van een zeer hoogwaardige USB-connector voor een betrouwbare. De microfoon heeft een touch-sensor, zodat u het geluid kunt afzetten zonder een hoorbare klik. Aan een LED-lichtje kunt u zien of de geluidsweergave aanstaat.

KBNM100BK

CSPR10010BK

MICCU100BK

22  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Laser Presenter

Laser Presenter

met USB-mini dongle

met USB-mini dongle

Met deze draadloze laser presenter met slideshow-bediening brengt u uw presentaties echt tot leven. Verbindt hem met uw PC door middel van de USB-mini dongle en u kunt vrij rondlopen tijdens uw presentatie in plaats van noodgedwongen bij uw PC te blijven. Met de rode laser kunt u specifieke punten benadrukken. Dit presentatiehulpmiddel geeft u de vrijheid om uw slides op afstand te bedienen, tot op wel 30 meter afstand. Met de 6 knoppen kunt u uw presentatie perfect bedienen.

Verbind deze draadloze laser presenter via de USB-mini dongle aan uw PC of notebook en breng uw presentatie tot leven. Geen driver nodig en tot 30 meter afstand te bedienen. Deze presenter heeft een rode laser pointer die werkt tot wel 100 meter afstand. Presenteer nu in een vloeiende beweging uw verhaal met deze laser presenter met 8 knoppen.

WLPSRL100BK

WLPSRL101BK

23  Nedis® Mobile & Media | Ergonomisch Assortiment 2021


Nedis® Mobile & Media Ergonomisch Assortiment 2021

www.nedis.com

Profile for Nedis

Nedis | Ergonomisch Assortiment  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded