Page 1

Oostelijk Halfrond 85

Amstelveen


RUIM VIERKAMERAPPARTEMENT Geen tijd voor klussen en op zoek naar een bijna “ready to go� appartement? Dan is dit vier kamerappartement op de derde verdieping met balkon op het zuiden perfect voor je. De eerste aanblik van de woning is zalig. Je kijkt door de woonkamer van 24 vierkante meter, met hoge ramen, naar het groen. In de woonkamer en hal ligt eenzelfde laminaatvloer. Het geeft een luxe uitstraling. De dichte keuken is een oldtimer en perfect om keukenervaring op te doen tot je besluit een nieuwe keuken te kopen.

2


Het balkon op het zuiden is toegankelijk vanuit de

KENMERKEN

woonkamer en twee slaapkamers. Je kunt in beide met gemak een flinke kledingkast, bed en bureau plaatsen. Aan de galerijzijde vind je de hoofdslaapkamer met inbouwkast. Van hieruit is de vernieuwde badkamer bereikbaar. De badkamer heeft een douche en een brede wastafel met twee kranen. Het geheel oogt fraai. Het toilet is apart. Samenvattend: een heerlijk ruim en licht appartement op een superlocatie, dat je beslist wilt zien.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap Servicekosten

: € 189.000,-- k.k. : ca. 1965 : in overleg : ca. 73 m2 : ca. 7 m2 : ca. 6 m2 : ca. 219 m3 : € 168,83 p.j. : € 183,00 p.j. : € 29,36 p.j. : € 208,98 per maand (inclusief € 74,67 voorschot stookkosten)

3


OMGEVING Voor de dagelijkse boodschappen zijn de twee grootste grossiers van Nederland in het winkelcentrum Kostverlorenhof dichtbij. Het natuurgebied Middelpolder met de Amstel is om de hoek. De bus-, tram-, en metrohaltes naar Amsterdam CS zijn op tien minuten lopen; in welgeteld 20 minuten ben je in hartje Amsterdam.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: I Nummer: 5380 Index: A-21 Eigendom: appartementsrecht op eigen grond.

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen Rolgordijnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Radiatorombouw Radiatorombouw Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Magnetron Magnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Losse Lossekasten kasten Legplanken Legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren

7


Begane grond:

MEER INFORMATIE

Afgesloten entree met trappenhuis. Appartement derde verdieping: Entree met deur naar keuken en woonkamer. Woonkamer (ca. 24 m2) met radiatorafwerking, elektrische zonwering en deur naar het balkon.

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Keuken (ca. 7 m2) aan de voorzijde met los fornuis met afzuigkap en aansluiting voor de wasmachine. Balkon (ca. 7 m2) op het zuiden met elektrische zonwering.

INDELING

8

Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 0206435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven. com.


INDELING Slaapkamer 1 (ca. 11 m2) met diepe inbouwkast en deur naar de badkamer. Slaapkamer 2 (ca. 8 m2) met deur naar het balkon. Slaapkamer 3 (ca. 8 m2) met deur naar het balkon. Badkamer (ca. 4 m2) met extra breed wastafelmeubel met twee kranen, inloopdouche en design radiator. Toilet met fontein.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met vijf groepen; - blokverwarming; - geiser Junkers (huur â‚Ź 15,00 p/m); - automatische zonwering zuidzijde; - badkamer vernieuwd in 2011; - berging in de onderbouw. Overige voorzieningen: - vrij parkeren op de openbare weg.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. JRB beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Daarnaast sluit de benadering van JRB prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenOostelijkHalfrond859970  
AmstelveenOostelijkHalfrond859970