Page 1

Amsterdamseweg 241

Amstelveen


DROOMHUIS OP EEN TOPLOCATIE ’t Zijn de details, die dit herenhuis (vijf kamers) met kelder begerenswaardig maken. En de locatie uiteraard. Het laatste punt eerst: de woning is de middelste van een drie-onder-een-kap, gebouwd in de jaren 30 met het Amsterdamse Bos praktisch om de hoek. Een ruime vestibule achter de voordeur voert naar de hal en van daaruit naar de woon- en eetkamer, die worden gescheiden door twee originele en-suite deuren met glas-in-lood. De eetkamer heeft openslaande deuren naar de tuin op het westen. Wat meteen opvalt is de lengte van de tuin, maar liefst vijfentwintig meter.

2

Er is meer: de Jugendstil wandtegels in de hal, de fraaie paneeldeuren met glas-in-lood. De inbouwkasten, zoals wij die kennen en waarderen in oude huizen. In de gesloten keuken staat nu een keuken uit de jaren tachtig.


Op de eerste verdieping, zijn vier slaapkamers en de badkamer. Vier slaapkamers wil zeggen, twee mooie grote

KENMERKEN

en vooral hoge kamers en twee knusse slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft openslaande deuren naar het terrasbalkon over de volle breedte van het huis. De badkamer, grotendeels in de originele staat, ligt tussen de twee grote slaapkamers. Naar de hedendaagse normen zal hij zeker niet luxueus genoemd worden. Wel netjes. Het toilet is apart op de overloop. De tweede verdieping is een ongelofelijk grote en hoge zolder verdieping, die nog geheel vrij indeelbaar is. Met een dakkapel aan voor- en achterzijde kun je hier een

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte OI ruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap

: € 695.000,-- k.k. : 1906-1930 : in overleg : ca. 167 m2 : ca. 11 m2 : ca. 6 m2 : ca. 19 m2 : ca. 647 m3 : € 482,49 p.j. : € 183.00 p.j. : € 83,89 p.j.

volwaardige woonverdieping met twee slaapkamers, een tweede badkamer en wasruimte maken. En voor opslag is de kelder prima.

3


OMGEVING Ligging en buurt zijn prachtig! Een wandeling in park en bos is zo gemaakt. Even oversteken en je wandelt het Heempark in of even de hoek om en je bent in het Amsterdamse Bos. Met de fiets ben je binnen tien minuten bij het Stadshart Amstelveen. Voor de dagelijkse boodschappen is de winkelstrip op de Amsterdamseweg de aangewezen locatie. De basisscholen zijn vlakbij. Met de bus ben je in welgeteld 25 minuten in hartje Amsterdam.

4


5


KADASTER Gemeente: Amstelveen Sectie: G Nummer: 3805 Perceelgrootte: 300 m2 Eigendom: Volledig eigendom

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Buitenverlichting Tuinhuis/buitenberging Tuinhuis/buitenberging Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Magnetron Magnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Wastafels Wastafelsmet metaccessoires accessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren Geiser Geiser

7


Begane grond:

MEER INFORMATIE

Hal met tochtportaal en toegang tot woonkamer, eetkamer, keuken, toilet, kelder en trap naar de eerste verdieping. Woonkamer (ca. 4,94 x 3,90 m) met erker, schouw, inbouwkast en originele glas-in-lood schuifdeuren naar de eetkamer. Eetkamer (ca. 4,91 x 3,90 m) met schouw, inbouwkast en openslaande deuren naar het terras. Keuken (ca. 4,13 x 2,08 m) met deur naar het terras. Toilet met fontein. Kelder (ca. 2,03 x 9,28 m) op stahoogte met vaste trap naar de begane grond.

INDELING

8

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 0206435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven. com.


INDELING Terras (ca. 3,90 x 1,88 m) met trap naar lager gelegen tuin. Tuin (ca. 24,00 x 6,50 m) op het westen met houten berging en achterom.

9


Eerste verdieping: Slaapkamer 1 (ca. 4,91 x 3,90 m) aan de achterzijde met inbouwkast, wastafel, deur naar de badkamer en openslaande deuren naar het balkon over de gehele breedte van de woning. Balkon (ca. 6,10 x 1,84 m) op het westen. Slaapkamer 2 (ca. 4,94 x 3,90 m) aan de voorzijde met inbouwkast en deur naar de badkamer. Slaapkamer 3 (ca. 2,95 x 2,08 m) aan de voorzijde met inbouwkast.

10


11


Slaapkamer 4 (ca. 3,00 x 2,08 m) aan de achterzijde met wastafel. Badkamer (ca. 2,38 x 1,78 m) tussen slaapkamer 1 en 2 gelegen met wastafel en inloopdouche. Toilet met fontein Tweede verdieping: Vrij in te delen ruimte met twee kleine dakkappelen en cv.

12


BIJZONDERHEDEN Bouwkundige en technische voorzieningen: - meterkast met 6 groepen; - cv Ferroli; - geiser keuken (eigendom) - spaargeiser Fasto op zolder (huur); - gedeeltelijk dubbel glas; - houten berging in de tuin; - buitenkraan; - originele paneeldeuren met glas-in-lood; - originele tegels in de hal.

13


BIJZONDERHEDEN Overige voorzieningen: - vrij parkeren voor de deur.

14


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. JRB beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Daarnaast sluit de benadering van JRB prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

15


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenAmsterdamseweg2418180