Page 1

TE KOOP Heunpark 4011, 5261 WE Vught


EEN HUIS KOPEN IS EEN FEESTJE!

Heunpark 4011, 5261 WE Vught

Opzoek naar een instapklaar drie kamer appartement, dan is dit

Het appartementencomplex De Heun IV is een modern

mogelijk iets voor u! Het appartement (type A) is gelegen op de

appartementencomplex wat gebouwd is met duurzame materialen,

begane grond met slaapkamer, studeerkamer en balkon op het

uitstekend geïsoleerd en prima beveiligd. Gelegen op fietsafstand

westen. In de kelder behoort één ruime parkeerplaats tot dit

van zowel het centrum van Vught als het centrum van het

appartement. Het appartementencomplex uitstekend geïsoleerd en

bourgondische ’s-Hertogenbosch. Tevens is het complex nabij

prima beveiligd.

uitvalswegen, natuurgebied ‘Het Bossche Broek’ en de Zuiderplas gelegen.

Voorzijde appartement


KENMERKEN Type woning: 3-kamer appartement Bouwjaar: 2001 Woonopp.: 100 m2 Inhoud: 300 m3 Aantal slaapkamers: 2

INDELING Centrale entree met toegang tot lift en trappenhuis. Vanuit de centrale entree is het appartement bereikbaar. Doordat er op de begane grond 2 appartementen zijn gelegen zorgt dit voor een rustig en eigen open portaal met toegang tot de woning.

WWW.ATENZIJLSTRA.NL


WOONKAMER De lichte woonkamer is voorzien van plavuizen en spuitwerk op de wanden. Middels de schuifpui is vanuit de woonkamer het balkon bereikbaar. De nis in de muur, waar het tv-meubel is gesitueerd zorgt voor een speels effect. De woonkamer geeft toegang tot de open keuken.

Zithoek


KEUKEN De open keuken is geplaatst in een hoekopstelling en heeft een raam dat zorgt voor een prettige lichtinval. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur, zoals: 5 pits gas kookstel, oven, vaatwasser en koelkast. Naast de keuken is de berging gelegen, hier is de cv-ketel opgesteld en de aansluiting voor wasapparatuur.

Keuken

WWW.ATENZIJLSTRA.NL


HAL De ruime entree/hal met garderobe geeft toegang tot de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, badkamer en het toilet.


WWW.ATENZIJLSTRA.NL


SLAPEN/ STUDEREN De slaapkamer en de studeerkamer zijn vanuit de hal bereikbaar. Deze ruime kamers zijn beide voorzien van een lichte vloerbedekking en spuitwerk op de wanden. Vanuit de studeerkamer is het balkon bereikbaar. Zowel de slaapkamer als de studeerkamer zijn voorzien van een vaste kastenwand.

Studeerkamer

WWW.ATENZIJLSTRA.NL


BADKAMER De badkamer is geheel betegeld in een lichte kleurstelling en is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset met fonteintje.

Badkamer

Ligbad

Toilet


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Brievenbus (voordeur)bel Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Zonwering binnen Vlieghorren Raamdecoratie, te weten: -Gordijnrails/gordijnen/vitrages -Rolgordijnen -Losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: -Vloerbedekking -Plavuizen Warmwatervoorziening, te weten: CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Radiatorafwerking Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: -Koelkast -Gaskookstel -Vaatwasser -Oven -Magnetron -Koel/vriescombinatie

ALGEMEEN De algemene fietsenberging bevindt zich in onderbouw en iedere bewoner mag hier

Verlichting, te weten: -Alle lampen Bureau Wastafel met accessoires Badkameraccessoires:

een tweetal fietsen plaatsen. In de ondergelegen parkeerkelder behoort ĂŠĂŠn ruime parkeerplaats bij het appartement. De parkeerplaats is persoonsgebonden en is aangeduid met de letters AE. Uitsluitend deze plaats in het betreffende gebouw is te gebruiken.

WWW.ATENZIJLSTRA.NL


BIJZONDERHEDEN - Indien de woning wordt verkocht en transporteert bij de notaris, zal de overdrachtsbelasting met verkoper verrekend worden. Hiervan zal een artikel worden opgenomen in de uiteindelijke koopovereenkomst.


WWW.ATENZIJLSTRA.NL


ALLES DRAAIT OM

VERTROUWEN Wanneer u uw huis gaat verkopen of een nieuw huis gaat kopen gaat het vaak over emotionele beslissingen. Er komt veel op u af. De makelaars van Atenzijlstra begrijpen dat. Het vak van makelaar is niet voor niets mensenwerk. Wij zetten daarom graag een stapje extra en gaan niet over één nacht ijs. Waarom? Omdat we beseffen dat alles draait om vertrouwen en graag met mensen omgaan. WAT WE DOEN aan- en verkoop verhuur taxaties nieuwbouw en innovatieprojecten financiële dienstverlening advies


Astrid van Wagenberg

Bianca van Wijck

Margriet Aten

U wilt er op kunnen vertrouwen dat Atenzijlstra uw belangen zo goed mogelijk zal behartigen. Dat vertrouwen willen wij graag winnen en waarmaken. We doen dat met een team van enthousiaste mensen.

Frank van Dongen

Irene Beekman

Tjeerd Zijlstra

WWW.ATENZIJLSTRA.NL


VUGHT: Dorpsstraat 33 • 5261 CJ Vught • Telefoon 073 656 48 17 • info@atenzijlstra.nl kijk voor meer informatie en aanbod op www.atenzijlstra.nl Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. De NVM voorwaarden zijn van toepassing. Alle maten zijn circa. Deze folder is een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

VughtHeunpark401176760  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you