Page 1

Haarlem Haarlemmermeer

Haarlem

Wijde Geldelozepad 33

w w w. kdmak e laar s . nl


Haarlem

Wijde Geldelozepad 33 Vraagprijs € 295.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Bent u op zoek naar een bovenwoning met grote

keuken (ca. 3.30x2.15m) met opstelling c.v.-ketel,

ondergelegen garage in het centrum van Haarlem én

wasmachineaansluiting (Vaillant uit 2008) en toegang tot

niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

het balkon.

Dan is deze woning beslist een bezichtiging waard! Deze opknapper heeft op de begane grond een ruime

2de verdieping: overloop, slaapkamer aan de voorzijde

garage van ca. 41m2 thans als zodanig in gebruik doch

(ca. 3.60x4.95m), inpandige badkamer voorzien van

voor meerdere doeleinden geschikt, te weten; woon-

ligbad, wastafel en tweede toilet, slaapkamer 2 (ca.

doeleinden, kantoor of praktijkruimte. Op de eerste

3.35x2.70m), slaapkamer 3 (ca. 3.35x2.05m) met

verdieping treft u een goed bemeten woonkamer met

toegang tot het dakterras (ca. 3.35x2.40m).

dichte keuken en balkon. De tweede verdieping beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer en dakterras. Verder

Bergvliering over de volledige breedte van de woning.

heeft u voldoende opbergruimte in de woning. De woning ligt centraal op loopafstand van de gezellige "Grote

Bijzonderheden:

Houtstraat" en het historisch centrum van Haarlem met

- Bouwjaar ca. 1902

alle centrumvoorzieningen. In de directe nabijheid vindt

- Woonoppervlakte ca. 106m2 en garage ca. 41m2

u het openbaar vervoer in de "Tempelierstraat" en de

- Inhoud ca. 445m3

“Haarlemmerhout”.

- Verwarming en warm water middels c.v.-installatie - Houten kozijnen met dubbel glas

Indeling:

- Volgens opgave gemeente, fundering op staal - Reeds gesplitst in 2 appartementsrechten

Begane grond: entree, hal, meterkast, ruime garage

- Slapende Vereniging van Eigenaren

(ca.12.00x2.40/3.70m), trapkast en trap naar de

- Balkon en dakterras

verdieping.

- Aanvaarding in overleg, kan spoedig.

1ste verdieping: overloop met bergruimte, toilet met fontein, royale woonkamer (ca. 8.10/8.60x4.85/3.70m) met een plafond hoogte van 3.15m, dichte eenvoudige


IMPRES SIES


PL AT TEGROND


LIJST VAN Z AKEN

Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

erfafscheiding(en) tuinbestrating buitenverlichting buitenzonwering rolluiken buitenzijde veiligheidsloten alarminstallatie klokthermostaat (c.v.) gordijnrails gordijnen lamellen rolgordijnen vitrages horren tapijt/lino-marmoleum laminaat parket-/houten vloeren (voorzet)open haard keukenblok met verlichting keuken (inbouw)apparatuur: inbouwverlichting/dimmers opbouwverlichting losse kasten legplanken toiletaccesoires badkameraccesoires diversen:aluminium ladders

www.kdmakelaars.nl

N.v.t.


Keijser & Drieman NVM Makelaars BV Allereerst danken wij u, namens onze opdrachtgever, voor de getoonde interesse in deze woning. Uiteraard kan het zijn dat u na het bekijken van deze informatiebrochure nog vragen heeft. Met vragen over de woning maar ook wanneer u meer wilt weten over bijvoorbeeld de verkoop van uw huidige woning bent u van harte welkom. Wij informeren u graag! Keijser & Drieman NVM Makelaars is een actief makelaarsbedrijf dat zich bezighoudt met de aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerend goed (zowel bestaande als nieuwbouw woningen) en het verrichten van taxaties. Keijser & Drieman NVM Makelaars heeft vestigingen in Hoofddorp en Haarlem. Daarnaast zijn er vestigingen van de Drieman Groep in Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop en Woerden, die vanzelfsprekend onderling contact onderhouden.

Meer informatie over Keijser & Drieman NVM Makelaars, alsmede uitgebreidere informatie over huizen die wij te koop aanbieden vindt u op www.kdmakelaars.nl Het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende zaken en vastgoeddeskundigen, kortweg NVM biedt u de zekerheid van gewaarborgde en regelmatig getoetste kwaliteit. Makelen is een vak. Een vak dat alleen goed kan worden uitgeoefend door er dagelijks mee bezig te zijn. En constant bij te blijven. Op allerlei gebied. Om ervoor te zorgen dat een nieuwe woning geen drama wordt, maar een feest blijft. Makelen is ons vak.

Keijser & Drieman NVM Makelaars werkt samen met alle andere makelaars van de NVM. Dat betekent onder andere dat wij directe toegang hebben tot het complete aanbod van alle NVM makelaars in geheel Nederland. Wel zo handig als u een huis zoekt. Ons gehele woningaanbod vindt u op www.funda.nl, de grootste woningsite van het land.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen Aan elke onroerende zaak kunnen bijzondere bepalingen verbonden zijn. Deze worden dan aan elke opvolgende eigenaar opgelegd. Ze staan gewoonlijk in het eigendomsbewijs. Een kopie van het eigendomsbewijs is op te vragen bij de makelaar. Koopakte Behoudens nadere afspraken gelden de standaardregels, zoals deze voorkomen in de modelakte die is opgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Verkoper behoudt zich het recht voor om een ouderdomsclausule, milieuclausule, funderingsclausule, waterhuishoudingclausule en/of een asbestclausule op te nemen in de koopakte. De waarborgsom of bankgarantie is tien procent van de koopsom. Eventueel door de koper te maken voorbehouden (zoals voor het verkrijgen van woonvergunning, hypotheek, Nationale hypotheekgarantie, bouwkundige keuring) worden alleen vermeld als deze in de onderhandelingen zijn afgesproken. Voor zover er in deze brochure aanvullende clausules zijn vermeld,worden deze opgenomen in de koopakte. Gunning Verkoper behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Voorbehouden Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens,moet ervan uitgegaan worden dat het bovenstaande slechts indicatief is.

De gegevens (bedragen, belastingen, jaartallen, omschrijvingen,plattegronden enz.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of kenbaar waren uit openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verdere informatie Van belang zijnde documentatie is bij de makelaar tijdens kantooruren ter inzage. In veel gevallen kunnen fotokopie谷n worden verkregen of kunnen de gegevens aan u verzonden worden. Deze informatie wordt aan meerdere personen verstrekt. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging tot het uitbrengen van een bod. Keijser & Drieman NVM Makelaars raadt ge誰nteresseerden aan, voor het doen van een bieding een eigen NVM Makelaar in te schakelen voor de begeleiding bij de aankoop. Biedsysteem A De verkopend makelaar onderhandelt met degene die als eerste een naar zijn oordeel serieus en onderhandelbaar openingsbod heeft uitgebracht en deze partij krijgt de positie van 1e bieder. Tijdens de onderhandeling met de 1e bieder kunnen bezichtigingen met andere ge誰nteresseerden voor de woning gewoon plaatsvinden. Met de overige ge誰nteresseerden onderhandelt de makelaar niet, maar deze krijgen de gelegenheid om een eenmalig uiterste voorstel uit te brengen.

Grote markt 19 2011 RC Haarlem Telefoon: 023 - 5321516 Tevens gevestigd in Hoofddorp, Concourslaan 1, tel.: 023 - 5699020

Indien de verkoper akkoord gaat met het uitgebrachte uiterste voorstel (inclusief de voorwaarden) van de 2e bieder krijgt de 1e bieder de gelegenheid om de woning voor het uitgebrachte uiterste voorstel (inclusief de voorwaarden) te kopen. Wanneer de 1e bieder niet akkoord gaat met het uitgebrachte uiterste voorstel wordt de 2e bieder koper. Biedsysteem B De verkopend makelaar bepaalt het tijdstip waarop de uitgebrachte biedingen worden beoordeeld. Het naar zijn oordeel meest aanvaardbare bod wordt geaccepteerd of er zal met een door de verkopend makelaar bepaalde bieder nader worden onderhandeld. Notariskeuze Koper heeft in principe het recht een notaris van zijn/haar keuze te bepalen voor het passeren van de akte van levering, tenzij anders aangegeven in de verkoopbrochure. Indien de gekozen notaris buiten de gemeente Haarlem valt, dan zullen alle door verkoper extra te maken kosten (bijvoorbeeld voor het opstellen van een volmacht) voor rekening van koper zijn. Koper dient binnen twee werkdagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst zijn/haar notariskeuze bekend te maken. Indien de keuze niet binnen deze termijn kenbaar is gemaakt, is de verkoper vrij de notaris aan te wijzen van zijn/haar keuze.

Telefax: 023 - 5514248 Internet: www.kdmakelaars.nl E-mail: haarlem@kdmakelaars.nl

Haarlem-Wijde-Geldelozepad-33-5609  

Haarlem Haarlem Haarlemmermeer Wijde Geldelozepad 33

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you