Page 1

Gooimeer 99, 1447 JZ PURMEREND

TE KOOP W W W. KO C K E N . N L


Gooimeer 99, 1447 JZ PURMEREND

LUXE APPARTEMENT MET RIANT TERRAS, VRIJ UITZICHT OVER WATER EN GROEN EN OP LOOPAFSTAND VAN ALLE VOORZIENINGEN.

Uniek gelegen 2-kamer (voorheen 3-kamer) appartement van ca. 110 m² met zeer ruim terras (ca. 16m²) en als extra een eigen parkeerplek in ondergelegen parkeergarage. In het appartement treft u onder meer aan een grote woonkamer met open keuken (ca. 50 m²), een meer dan ruime slaapkamer (mogelijkheid tot creëren 2e slaapkamer), badkamer en groot op het zuidwesten gericht terras. Het appartement is gelegen op de eerste etage.

Het winkelcentrum "Meerland" bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Tevens zijn er diverse busverbindingen en voldoende parkeergelegenheid in de naaste omgeving. Alle voorziening die u nodig heeft zijn dus in de directe omgeving en op loopafstand.

INDELING Begane grond: Eigen parkeerplaats in soutterain en fietsenbox, beiden dicht bij de entree. Appartement: entree met videofoon, meterkast, stadsverwarmingsunit, bergkast/garderobekast, ruime hal, separaat toilet, zeer riante en sfeervolle woonkamer met open keuken, bijkeuken c.q. wasruimte, ruime slaapkamer (welke eventueel weer op te delen is in 2 slaapkamers), badkamer voorzien van douche, ligbad en wasbadk, riant balkon met vrij uitzicht op het zuidwesten.

Kortom, luxe wonen met een groot terras en op loopstand van vele voorziengen. Dit is uw kans!


Algemeen: - Woonoppervlak van maar liefst 110 m²; - Berging gelegen in de onderbouw; - Schitterend vrij uitzicht over park en waterpartij; - Servicekosten ₏ 184,-- per maand; - Verkoper wil voor zijn rekening een extra slaapkamer realiseren.; - Lift aanwezig.


KOCKEN MAKELAARS PROFIEL Een makelaarskantoor, dat actief is op zowel de particuliere als de zakelijke markt, krijgt te maken met zeer diverse wensen en eisen. Kocken Makelaardij beseft dat en adviseert daarom elke klant vanuit een eigen specifieke invalshoek.

80 JAAR KENNIS & ERVARING Kocken Makelaardij bestaat dit jaar (2012) 80 jaar! Purmerend is de stad waar wij zijn uitgegroeid tot een full service makelaarskantoor. In 1932 opgericht in Purmerend, bedienen we vanuit ons kantoor in Purmerend, ook de omliggende gemeenten. Samen met ons team en enthousiaste en zweer kundige makelaars, hebben we de afgelopen jaren een sterke positie en een analytische expertise opgebouwd in Groot-Amsterdam. Al onze makelaars zijn bevlogen en gemotiveerd en hebben allen een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen. Nog steeds volgen zij op regelmatige basis seminars over de vastgoedmarkt. Dat wij al 80 jaar bestaan is het bewijs van continu誰teit en vertrouwen van onze klanten door de jaren heen. Want de sterke punten van de afgelopen tachtig jaar vormen de fundering voor de toekomst.

FULLSERVICE MAKELAAR Kocken Makelaardij houdt zich bezig met alle facetten van makelaardij en daarom zijn wij een zogenaamde full- service makelaar. Onze activiteiten omvatten de aan- en verkoop en de aan- en verhuur van woningen, kantoren, winkels en ander soort bedrijfsruimte. Ook geven wij advies over projectontwikkeling, taxaties, hypotheken en beleggingspanden. Wij richten ons vanuit Purmerend op Groot-Amsterdam. Onze specifieke werkwijze maakt het mogelijk meer tijd en energie te steken in opdrachten en opdrachtgevers. Samen met onze klant delen wij hetzelfde belang, namelijk de verkoop of aankoop van uw woning en/of bedrijfspand, tegen de meest gunstige voorwaarden.

KOCKEN MAKELAARS Plantsoengracht 1 | Postbus 182 | 1440 AD Purmerend F (0299) 42 01 31 | info@kocken.nl Purmerend: T. (0299) 42 88 88 | Amsterdam: T. (020) 34 15 378 WWW.KOCKEN.NL

PURMEREND-Gooimeer-99-4526  

WWW.KOCKEN.NL Gooimeer 99, 1447 JZ PURMEREND