Page 1

Jisperweg 64, 1464 NG WESTBEEMSTER

TE KOOP W W W. KO C K E N . N L


Jisperweg 64, 1464 NG WESTBEEMSTER

RUIME HOEKWONING GELEGEN IN DORPSKERN

Aan brede singel gelegen met fraai vooruitzicht staat deze 3/1 kap hoekwoning op slechts 5 autominuten van Middenbeemster en De Rijp met Purmerend op ca. 10 kilometer afstand. De rustig gelegen woning met frontbreedte van 6 meter, is van het bouwjaar 1971 en nadien v.v. kunststofkozijnen, waardoor er weinig schilderwerk resteert. De westelijk gelegen achtertuin heeft een diepte van 10 meter en is 8 meter breed.

INDELING: Begane grond: Hal, entree, meter/trapkast, toilet, doorzon woonkamer met schuifpui dichte keuken met div. inbouwapparatuur.

1e verd.: overloop, 3 royale slaapkamers en badkamer met douche, geen ruimteverlies middels rechte wanden.

2e verd.: zolderberging middels vlizotrap bereikbaar waar de C.V. HR combiketel (2003) is geplaatst.

In achtertuin is een grote stenen berging aanwezig en in directe omgeving is er mogelijkheid tot aankoop van een garage (op achtergelegen plein).

Kortom, deze woning biedt veel mogelijkheden om er uw droomhuis van te maken.


Algemeen: - Aanvaarding: In overleg, kan spoedig; - Ruime tuin met schuur; - 3 slaapkamers.


KOCKEN MAKELAARS PROFIEL Een makelaarskantoor, dat actief is op zowel de particuliere als de zakelijke markt, krijgt te maken met zeer diverse wensen en eisen. Kocken Makelaardij beseft dat en adviseert daarom elke klant vanuit een eigen specifieke invalshoek.

80 JAAR KENNIS & ERVARING Kocken Makelaardij bestaat dit jaar (2012) 80 jaar! Purmerend is de stad waar wij zijn uitgegroeid tot een full service makelaarskantoor. In 1932 opgericht in Purmerend, bedienen we vanuit ons kantoor in Purmerend, ook de omliggende gemeenten. Samen met ons team en enthousiaste en zweer kundige makelaars, hebben we de afgelopen jaren een sterke positie en een analytische expertise opgebouwd in Groot-Amsterdam. Al onze makelaars zijn bevlogen en gemotiveerd en hebben allen een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen. Nog steeds volgen zij op regelmatige basis seminars over de vastgoedmarkt. Dat wij al 80 jaar bestaan is het bewijs van continu誰teit en vertrouwen van onze klanten door de jaren heen. Want de sterke punten van de afgelopen tachtig jaar vormen de fundering voor de toekomst.

FULLSERVICE MAKELAAR Kocken Makelaardij houdt zich bezig met alle facetten van makelaardij en daarom zijn wij een zogenaamde full- service makelaar. Onze activiteiten omvatten de aan- en verkoop en de aan- en verhuur van woningen, kantoren, winkels en ander soort bedrijfsruimte. Ook geven wij advies over projectontwikkeling, taxaties, hypotheken en beleggingspanden. Wij richten ons vanuit Purmerend op Groot-Amsterdam. Onze specifieke werkwijze maakt het mogelijk meer tijd en energie te steken in opdrachten en opdrachtgevers. Samen met onze klant delen wij hetzelfde belang, namelijk de verkoop of aankoop van uw woning en/of bedrijfspand, tegen de meest gunstige voorwaarden.

KOCKEN MAKELAARS Plantsoengracht 1 | Postbus 182 | 1440 AD Purmerend F (0299) 42 01 31 | info@kocken.nl Purmerend: T. (0299) 42 88 88 | Amsterdam: T. (020) 34 15 378 WWW.KOCKEN.NL

WESTBEEMSTER-Jisperweg-64-4524  

WWW.KOCKEN.NL Jisperweg 64, 1464 NG WESTBEEMSTER