Page 1

Kennemerland 74, 1447 BK PURMEREND

TE KOOP W W W. KO C K E N . N L


Kennemerland 74, 1447 BK PURMEREND VEEL RUIMTE VOOR EEN UNIEKE PRIJS. Ruime - geschakelde 2/1 kap - drive-in woning van ca. 500 m² gelegen in de geliefde Purmer-Zuid. Dit bijzondere type woning biedt heel veel gebruiksvriendelijke woonruimte door de rechte wanden en maar liefst 4 woonlagen. De op het zuiden gelegen achtertuin biedt ruimte op te parkeren op eigen erf. Verder is er onder het op het zuiden gelegen dakterras een mogelijkheid om overdekt te parkeren (soort carpoort) en is er uiteraard een inpandige berging annex garage. Op deze eerste woonlaag is er tevens een bijkeuken. De woning is aan de dijkzijde te betreden op woonniveau. Dit is de 2de woonlaag. hier treft u de hal/entree, toilet, sfeervolle woonkamer met open haard, woonkeuken in neutrale kleurstelling en voorzien van diverse apparatuur en tevens toegang tot het zonnige dakterras met mooi uitzicht ondermeer op water. Verder treft u op de 2de en 3de verdieping in totaal 3 slaapkamers, een serre en nette badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. INDELING Begane grond: Entree/hal, bijkeuken, inpandige garage en carpoort; Eerste verdieping:

Hal/entree aan de dijkzijde, toiletruimte, woonkamer met open haard, open keuken v.v.

inbouwapparatuur, ruim balkon/dakterras en trapopgang naar de 2e verdieping; Tweede verdieping:

Serre, 2 slaapkamers, badkamer met toilet, douche, dubbele wastafel en ligbad,

trapopgang naar 3e verdieping; Derde verdieping:

Overloop en 3de slaapkamer.

Kortom, een echt engezinshuis anders dan anders.


Bereikbaarheid en voorzieningen: - Eigen vervoer: De woning is goed te bereiken met eigen vervoer. Parkeren op eigen terrein. - Openbaar vervoer: De woning is goed te bereiken met openbaar vervoer. Voorzieningen: Zwembad, winkelcentrum en scholen zijn alle op loopafstand.


KOCKEN MAKELAARS PROFIEL Een makelaarskantoor, dat actief is op zowel de particuliere als de zakelijke markt, krijgt te maken met zeer diverse wensen en eisen. Kocken Makelaardij beseft dat en adviseert daarom elke klant vanuit een eigen specifieke invalshoek.

80 JAAR KENNIS & ERVARING Kocken Makelaardij bestaat dit jaar (2012) 80 jaar! Purmerend is de stad waar wij zijn uitgegroeid tot een full service makelaarskantoor. In 1932 opgericht in Purmerend, bedienen we vanuit ons kantoor in Purmerend, ook de omliggende gemeenten. Samen met ons team en enthousiaste en zweer kundige makelaars, hebben we de afgelopen jaren een sterke positie en een analytische expertise opgebouwd in Groot-Amsterdam. Al onze makelaars zijn bevlogen en gemotiveerd en hebben allen een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen. Nog steeds volgen zij op regelmatige basis seminars over de vastgoedmarkt. Dat wij al 80 jaar bestaan is het bewijs van continu誰teit en vertrouwen van onze klanten door de jaren heen. Want de sterke punten van de afgelopen tachtig jaar vormen de fundering voor de toekomst.

FULLSERVICE MAKELAAR Kocken Makelaardij houdt zich bezig met alle facetten van makelaardij en daarom zijn wij een zogenaamde full- service makelaar. Onze activiteiten omvatten de aan- en verkoop en de aan- en verhuur van woningen, kantoren, winkels en ander soort bedrijfsruimte. Ook geven wij advies over projectontwikkeling, taxaties, hypotheken en beleggingspanden. Wij richten ons vanuit Purmerend op Groot-Amsterdam. Onze specifieke werkwijze maakt het mogelijk meer tijd en energie te steken in opdrachten en opdrachtgevers. Samen met onze klant delen wij hetzelfde belang, namelijk de verkoop of aankoop van uw woning en/of bedrijfspand, tegen de meest gunstige voorwaarden.

KOCKEN MAKELAARS Plantsoengracht 1 | Postbus 182 | 1440 AD Purmerend F (0299) 42 01 31 | info@kocken.nl Purmerend: T. (0299) 42 88 88 | Amsterdam: T. (020) 34 15 378 WWW.KOCKEN.NL

PURMEREND-Kennemerland-74-4521  

WWW.KOCKEN.NL Kennemerland 74, 1447 BK PURMEREND

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you