Page 1

Van Bossestraat 28 III, 1051 JZ AMSTERDAM

TE KOOP W W W. KO C K E N . N L


Van Bossestraat 28 III, 1051 JZ AMSTERDAM

Achter de klassieke gevel van dit prachtige pand bevindt zich een bijzonder sfeervol tweekamer appartement van 46 m² met balkon op de derde verdieping op een gewilde plek.

Stadsdeel West (Voorheen Westerpark), waar het appartement is gelegen, is een van de gezelligste buurten van Amsterdam. Om de hoek van de Westergasfabriek en het veelzijdige natuur en cultuurpark Westerpark. De locatie is ronduit ideaal. In de direct omgeving treft u diverse cafés en winkels voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen. De tram- en bushalte bevinden zich op loopafstand (bus 18 en 21, tram 3 en 10) en u rijdt binnen 5 minuten de Ringweg A-10 op. Met 10 fietsminuten zit u in hartje Centrum. Parkeren kunt u voor de deur middels het vergunningssysteem.

De indeling is als volgt:

Entree, ruime woonkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon welke is gelegen op het zuidwesten. De open keuken is voorzien van koelkast, vaatwasser, oven, gaskooktoestel en wasemkap. De wasmachine-/drogeraansluitingen zitten in een aparte kast. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Aan de voorzijde van het appartement ligt de slaapkamer welke voldoende ruimte biedt voor een kastenwand.

De woning is voorzien van een CV - Combiketel. De vloer is afgewerkt met een eiken houten vloer, wat het geheel helemaal afmaakt. Deze woning is verhuisklaar!

Wilt u ook wonen op steenworp afstand van de Jordaan met zijn cafe's, bars en eetgelegenheden dan is dit uw kans!


Bijzonderheden: - Afgekochte erfpacht tot 2056; - De kozijnen zijn v.v. dubbelglas; - Balkon op het zuidwesten; - Actieve VvE; - Servicekosten: â‚Ź 62,07 per maand; - Oplevering in overleg, kan snel!.


KOCKEN MAKELAARS PROFIEL Een makelaarskantoor, dat actief is op zowel de particuliere als de zakelijke markt, krijgt te maken met zeer diverse wensen en eisen. Kocken Makelaardij beseft dat en adviseert daarom elke klant vanuit een eigen specifieke invalshoek.

80 JAAR KENNIS & ERVARING Kocken Makelaardij bestaat dit jaar (2012) 80 jaar! Purmerend is de stad waar wij zijn uitgegroeid tot een full service makelaarskantoor. In 1932 opgericht in Purmerend, bedienen we vanuit ons kantoor in Purmerend, ook de omliggende gemeenten. Samen met ons team en enthousiaste en zweer kundige makelaars, hebben we de afgelopen jaren een sterke positie en een analytische expertise opgebouwd in Groot-Amsterdam. Al onze makelaars zijn bevlogen en gemotiveerd en hebben allen een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen. Nog steeds volgen zij op regelmatige basis seminars over de vastgoedmarkt. Dat wij al 80 jaar bestaan is het bewijs van continu誰teit en vertrouwen van onze klanten door de jaren heen. Want de sterke punten van de afgelopen tachtig jaar vormen de fundering voor de toekomst.

FULLSERVICE MAKELAAR Kocken Makelaardij houdt zich bezig met alle facetten van makelaardij en daarom zijn wij een zogenaamde full- service makelaar. Onze activiteiten omvatten de aan- en verkoop en de aan- en verhuur van woningen, kantoren, winkels en ander soort bedrijfsruimte. Ook geven wij advies over projectontwikkeling, taxaties, hypotheken en beleggingspanden. Wij richten ons vanuit Purmerend op Groot-Amsterdam. Onze specifieke werkwijze maakt het mogelijk meer tijd en energie te steken in opdrachten en opdrachtgevers. Samen met onze klant delen wij hetzelfde belang, namelijk de verkoop of aankoop van uw woning en/of bedrijfspand, tegen de meest gunstige voorwaarden.

KOCKEN MAKELAARS Plantsoengracht 1 | Postbus 182 | 1440 AD Purmerend F (0299) 42 01 31 | info@kocken.nl Purmerend: T. (0299) 42 88 88 | Amsterdam: T. (020) 34 15 378 WWW.KOCKEN.NL

AMSTERDAM-Van-Bossestraat-28-III-4331  
AMSTERDAM-Van-Bossestraat-28-III-4331  

WWW.KOCKEN.NL Van Bossestraat 28 III, 1051 JZ AMSTERDAM