Page 1

Biesbosch 165

Amstelveen


RUIM VIERKAMER APPARTEMEMT Heel erg enthousiast word je bij het zien van dit vier kamer appartement van 83 vierkante meter met lift op de derde etage. De voordeur leidt naar een lange gang met een aparte garderobe en de woonkamer met aangrenzende dichte keuken. De huiskamer is aangenaam ruim en vooral erg licht. En dan het balkon: zeven meter lang en op het westen. Een blik op een van de andere balkons in het complex en het bewijs is geleverd, dat mensen geen tuin nodig hebben om een groene oase voor zichzelf te creĂŤren.

2

CreĂŤren doe je ook in de dichte keuken. Deze is keurig en heeft veel werk- en opbergruimte. De lekkerste hapjes zijn hier al de revue gepasseerd.


De drie slaapkamers van dertien, elf en ruim zeven vierkante meter hebben een goed formaat.

KENMERKEN

Genoeg plaats voor een grote kledingkast, bureau, slaapbank en noem maar op; je verzint het ter plekke als je de ruimtes ziet. De badkamer van ruim vier vierkante meter met douche, wastafelmeubel en plaats voor de wasmachine is ook netjes. Prettig is dat de badkamer een eigen ingang heeft vanuit de hoofdslaapkamer. Kortom een huis met veel mogelijkheden voor een uiterst aantrekkelijk prijs. Voor ons synoniem voor "An offer you cannot refuse".

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap Servicekosten

: € 178.000,-- k.k. : ca. 1960 : in overleg : ca. 83 m2 : ca. 8 m2 : ca. 4 m2 : ca. 262 m3 : € 150,62 p.j. : € 183,00 p.j. : € 26,19 p.j. : € 204,91 p.m. (inclusief € 86,54 voorschot stookkosten)

3


OMGEVING De ligging vlakbij de (snel)tram is perfect, vijf minuten lopen en vijfentwintig minuten later ben je in het centrum van Amsterdam. Voor je dagelijkse boodschappen zijn op korte afstand het winkelcentrum Kostverlorenhof of de winkelstrip op de Rembrandtweg en de Bourgondischelaan. Voor een dagje “shoppen� kun je natuurlijk naar Stadshart Amstelveen.

4


5


KADASTER Gemeente: Amstelveen Sectie: H Nummer: 11390 Index: A-63 Eigendom: appartementsrecht op eigen grond

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Kasten Kastenslaapkamer slaapkamer Legplanken Legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Plafonieres Plafonieres Inbouwverlichting Inbouwverlichting Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren

7


Centrale entree met lift.

MEER INFORMATIE

Appartement:

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Entree met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer (ca. 7,83 x 3,91 m) met laminaatvloer en deur naar het balkon. Keuken (ca. 3,28 x 1,86 m) met diverse apparatuur, zoals 4-pits gaskookstel, oven, afzuigsysteem en koel/ vriescombinatie. Balkon (ca. 7,07 x 1,16 m) op het westen.

INDELING

8

Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 0206435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven. com.


INDELING Slaapkamer 1 (ca. 4,61 x 2,81 m) aan de westzijde met laminaatvloer en deur naar de badkamer en deur naar het balkon. Slaapkamer 2 (ca. 3,86 x 2,80 m) aan de voorzijde met laminaatvloer. Slaapkamer 3 (ca. 3,86 x 1,99 m) aan de voorzijde met laminaatvloer. Badkamer (ca. 2,45 x 1,81 m) met douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Apart toilet.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 3 groepen; - cv middels blokverwarming; - warm water middels geiser (eigendom). Overige voorzieningen - lift aanwezig; - berging in de onderbouw; - vrij parkeren op openbare weg.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. JRB beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Daarnaast sluit de benadering van JRB prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

Amstelveen-Biesbosch-165-4317  
Amstelveen-Biesbosch-165-4317  

Biesbosch 165 Amstelveen 2 De huiskamer is aangenaam ruim en vooral erg licht. En dan het balkon: zeven meter lang en op het westen. Een bli...