Page 1

Giessenburg 40

Amsterdam


LICHT DRIEKAMER APPARTEMENT Als je je zinnen hebt gezet op een scherp geprijsd drie kamer appartement, is dit je kans. Giesenburg 40 is om door een ringetje te halen. Alles is keurig en met oog voor indeling uitgevoerd. De woonkamer met balkon op het westen is verrassend licht en ruim. Zo ruim, dat verschillende opstellingen van de meubels mogelijk zijn. In de dichte keuken met veel afzetruimte is de aanwezige ruimte optimaal benut.

2


Optimaal is ook de badkamer met bad, douche, wastafel en wasmachine/droger. Twee ruime slaapkamers maken het plaatje compleet. Één van 12 vierkante meter en één van 10 vierkante meter. Resume: een prima appartement, dat beslist in de smaak valt. Een Topper!

KENMERKEN

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap Servicekosten

: € 179.000,-- k.k. : 1960-1970 : in overleg : ca. 65 m2 : ca. 5 m2 : ca. 6 m2 : ca. 208 m3 : € 110,17 p.j. : € 149,41 p.j. : € 27,70 p.j. : € 161,55 p.m. (incl. voorschot stookkosten € 65,01)

3


OMGEVING Het openbaar vervoer is prima geregeld: met vijf minuten ben je bij de halte van de sneltram, die je binnen vijftien minuten naar het centrum van Amsterdam brengt. De toerit naar de ring A10 is op korte afstand. Zowel met de auto als met het de (snel)tram zit je binnen 10 minuten in het Stadshart in Amstelveen. Voor je dagelijkse boodschappen kun je naar de winkels in de Kastelenstraat, de winkelstrip aan de Buitenveldertselaan of het Gelderlandplein.

4


5


KADASTER Gemeente: Amsterdam Sectie: AK Nummer: 3470 Index: A-33 Eigendom: Voortdurend recht van erfpacht Canon: afgekocht tot 15 september 2035

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Kasten/werkbank Kasten/werkbankinintuinhuis/berging tuinhuis/berging Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Lamellen Lamellen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Zeil Zeil Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Legplanken Legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires Wastafels Wastafelsmet metaccessoires accessoires Geiser Geiser Meubulair Meubulair(in(inoverleg) overleg)

7


Gesloten entree met trappenhuis en deur naar de

MEER INFORMATIE

bergingen. Appartement: Entree met tochtportaal en meterkast. Hal met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer (ca. 6,29 x 3,58 m) met deur naar het balkon

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

en naar de slaapkamer. Keuken (ca. 3,73 x 2,03 m) aan de galerijzijde met 4-pits gasfornuis en afzuigkap. Balkon (ca. 3,39 x 1,32 m) op het westen. Toilet.

INDELING

8

Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 0206435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven. com.


INDELING Slaapkamer 1 (ca. 3,94 x 3,05 m) aan de westzijde met laminaatvloer en deur naar de badkamer. Slaapkamer 2 (ca. 3,57 x 2,82 m) aan de galerijzijde. Badkamer (ca. 3,05 x 1,38 m) met ligbad, douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine/droger.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 2 groepen; - blokverwarming; - geiser Vaillant (eigendom, 2001); - dubbel glas; - berging in de onderbouw. Overige voorzieningen: - parkeren bewoner middels vergunning; - parkeren bezoekers bij betaalautomaat.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. JRB beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Daarnaast sluit de benadering van JRB prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

Amsterdam-Giessenburg-40-3980  

Amsterdam Giessenburg 40 2 De woonkamer met balkon op het westen is verrassend licht en ruim. Zo ruim, dat verschillende opstellingen van de...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you