Page 1

Logger 168

Amstelveen


UITSTEKEND TWEEKAMERAPPARTEMENT Alleen de strik ontbreekt. Dan is het plaatje compleet aan de Logger 168 op de vijfde etage. Bij de verbouwing van het tweekamer appartement zijn kosten nog moeite gespaard. De woonkamer is ruim en geeft een prettig uitzicht op het groen van de wijk Waardhuizen. In de verte ontwaar je de contouren van verkeerstoren Schiphol. Het beschutte balkon op het westen biedt de mogelijkheid om zowel in de zomer als in de winter te genieten van de zon. De keuken heeft alle moderne apparatuur, die een keukenprins(es) zich maar kan wensen.

2


Ook in de badkamer is deze luxe stijl doorgevoerd in het wastafelmeubel, de wandtegels en het ligbad. In de slaap-

KENMERKEN

kamer is genoeg ruimte voor een grote kledingkast met voldoende plaats voor de nieuwe collectie. Kortom, een uitstekend appartement voor iemand die hoge eisen stelt aan kwaliteit en wooncomfort en liefst zó in een gespreid bedje terecht wil komen. Inpakken en wegwezen dus!

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap Servicekosten

: € 175.000,-- k.k. : ca. 1980 : in overleg : ca. 61 m2 : ca. 7 m2 : ca. 4 m2 : ca. 192 m3 : € 140,11 p.j. : € 187,50 p.j. : € 25,44 p.j. : € 153,79 p.m. (exclusief € 80,44 voorschot stookkosten)

3


OMGEVING De ligging nabij sneltram 51 hoeft geen nadere toelichting: Nog geen 5 minuten lopen en binnen 25 minuten sta je op het CS van Amsterdam. Winkelcentrum Groenhof en de winkels aan de Van der Hooplaan op loop-/fietsafstand, bieden ruim voldoende keuze voor de dagelijkse boodschappen.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: M Nummer: 3692 Index: A-31 Eigendom: appartementsrecht op eigen grond.

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Vlondervloer Vlondervloerbalkon balkon Bloempotten Bloempotten Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen Rolgordijnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Combi Combioven/magnetron oven/magnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Wandkast Wandkastwoonkamer woonkamer Schilderijophangsysteem Schilderijophangsysteem Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Inbouwverlichting Inbouwverlichting Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren

7


Begane grond: Gesloten entree met lift en trappenhuis. Appartement op de vijfde verdieping: Entree: toegang tot alle vertrekken. Woonkamer: op de vloer laminaat; de wanden gestuukt. Met deur naar het balkon. Keuken: op de vloer laminaat; de wanden gestuukt. Keukenapparatuur: 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combi oven/magnetron en koel/vries combinatie. Balkon op het westen.

INDELING

8

MEER INFORMATIE Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com. Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


INDELING Slaapkamer: op de vloer laminaat; de wanden gestuukt. Met deur naar het balkon. Badkamer met ligbad en wastafelmeubel. Op de vloer tegels; op de wanden tegels. Toilet met fontein. Berging met aansluiting voor de wasmachine.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met drie groepen; - blokverwarming; - dubbel glas; - intercomsysteem; - inpandige berging met aansluiting voor wasmachine. Overige voorzieningen: - vrij parkeren op openbare weg; - berging in de onderbouw.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenLogger16837055  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you