Page 1

Strandvliet 29

Amstelveen


KLUSWONING Dol op opknappen? Dan is dit heerlijke familiehuis met maar liefst vijf kamers perfect. Een huis, waarin ruim 50 jaar met veel plezier is gewoond. De grote ramen aan beide zijden van de woonkamer zorgen voor een open en licht karakter. Op de vloer een keurige, doorleefde laminaatvloer. De open keuken is gedateerd en kijkt, net als de woonkamer, uit op de achtertuin op het westen van tien meter diep. Deze tuin is heerlijk om aan het einde van de dag nog te genieten van de ondergaande zon.

2


Aan de woonkamer en keuken grenst de uitbouw, die onderhoud nodig heeft. Een uitdaging voor de doe-het-zelver. Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Het sanitair is “old school”. Op deze verdieping is ook de vlizotrap naar de bergzolder. Dit is een huis met heel veel potentie: een prima kans om alles direct of in fasen naar je eigen zin te maken, midden in een van de meest gewilde wijken van Amstelveen, Elsrijk. Wij laten je het graag zien.

KENMERKEN

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap

: € 235.000,-- k.k. : 1960-1970 : in overleg : ca. 107 m2 : ca. 4 m2 : ca. 7 m2 : ca. 350 m3 : € 273,73 p.j. : € 187,50 p.j. : € 49,69 p.j.

3


OMGEVING Voor je dagelijkse boodschappen ĂŠn een dagje winkelen is het Stadshart Amstelveen op vijf minuten lopen. Wie wil dit niet. Alles is vlakbij. Prettig is de directe nabijheid van het openbaar vervoer. Binnen twintig minuten brengt de tram of metro je in hartje Amsterdam. De basis- en middelbare scholen zijn er te kust en te keur en op loop en/of fietsafstand.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: H Nummer: 8365 Perceelgrootte: 156 m2 Eigendom: volledig eigendom

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Zeil Zeil Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Magnetron Magnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Legplanken Legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren Gashaard Gashaardmet metschouw schouw

7


Begane grond: Entree met tochtportaal en meterkast. Woonkamer: op de vloer laminaat; op de wanden grenol. Keuken: op de vloer laminaat; de wanden deels betegeld. Keukenapparatuur: 4-pits gasfornuis met afzuigkap. Tuin op het westen met stenen berging en achterom. Toilet met fontein.

INDELING

8

MEER INFORMATIE Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com. Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


INDELING Eerste verdieping: Slaapkamer 1: op de vloer zeil; op de wanden behang. Slaapkamer 2: met inbouwkast. Op de vloer zeil; op de wanden behang. Slaapkamer 3: met inbouwkast. Op de vloer zeil; op de wanden deels schrootjes. Slaapkamer 4: met inbouwkast. Op de vloer zeil; op de wanden deels grenol en deels gestuukt. Badkamer: douche, wastafel en toilet. Op de vloer tegels; de wanden deels betegeld. Balkon op het oosten. Vliering: via vlizotrap te bereiken.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 3 groepen; - cv-ketel (Vaillant) moet vervangen worden; - ouderdoms-, niet bewoners- en asbestclausule van toepassing; - gashaard met schouw; - deels dubbel glas; - stenen berging in achtertuin. Overige bijzonderheden: - vrij parkeren op openbare weg.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenStrandvliet2936750  
AmstelveenStrandvliet2936750