Page 1

Voorburg, Park de Elsberg 64


COMFORTABEL EN LUXE WONEN, WEL GELIJKVLOERS EN EEN MOOIE ZONNIGE TUIN? DAN IS WONEN IN DEZE LUXE EN HOOGWAARDIG AFGEWERKTE PARKBUNGALOW DE UITKOMST! DEZE WONING BESCHIKT OVER EEN OPRIT VOOR MEERDERE AUTO’S , MOMENTEEL 3 SLAAPKAMERS, EEN GROTE LIVING MET OPEN HAARD, EEN LUXE KEUKEN MET DIVERSE INBOUWAPPARATUUR EN EEN FRAAI AANGELEGDE TUIN. TOTALE WOONOPPERVLAKTE CA. 135 M2, PERCEELOPPERVLAKTE CA. 354 M2.

INDELING Voortuin, oprit voor meerdere auto’s, entree woning. Ruime lichte hal met meterkast, vaste garderobekast, modern betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fontein. Modern betegelde badkamer met een fraai wastafelmeubel met dubbele wastafel met lades en bergruimte, mooie inloopdouche. De oorspronkelijke garage is veranderd naar kantoorruimte/kamer van ca. 4.00 x 3.18 (de oorspronkelijke garagedeur is aangepast naar een vast kozijn met eigen entreedeur) grenzend aan de kamer is een inloopkast gemaakt met o.a. de wasmachine en droger aansluitpunten.


BIJZONDERHEDEN Hoofdslaapkamer ca. 4.80 x 3.50 met toegang tot de tuin, derde slaapkamer ca. 4.80 x 2.40 eveneens met toegang tot de tuin. Royale woonkamer van ca. 7.65 x 5.16 met een hoog plafond en een zeer fraaie open haard (gasgestookt lijnvuur). Grenzend aan de woonkamer ligt de semi open eetkeuken. Deze ruimte is totaal ca. 7.85 x 3.60 en de luxe keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en afgewerkt met een granieten werkblad. Berging met o.a. de CV opstelplaats (Intergas combiketel uit 2009). De gehele woning is voorzien van een fraaie houten parketvloer en vloerverwarming. Vanuit de woonkamer is er middels een schuifpui toegang tot de fraai aangelegde besloten tuin met verschillende plekken om te zitten en een mooie waterpartij, in de tuin is tevens een fraaie schuur gebouwd met elektra.

- fraaie, luxe afgewerkte bungalow - eigen grond - bouwjaar 2009 - volledig geïsoleerd - 3 (slaap-)kamers - ca. 135 m2 woonoppervlakte - ca. 354 m2 perceeloppervlakte - CV combiketel uit 2009 - oprit voor meerdere auto’s - fraai aangelegde tuin - open haard - luxe keuken met div. inbouwapparatuur - luxe sanitair - houten parketvloer door gehele woning met vloerverwarming - oplevering in overleg


“Wij zetten geen woningen te koop,

maar verkopen ze!�

Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Hoewel deze tijd door velen als moeilijk wordt ervaren, zijn wij echter van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Ons succes van de afgelopen tijd heeft dit bewezen. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

VoorburgParkdeElsberg6435868  
VoorburgParkdeElsberg6435868