Page 1

Voorburg, Eemwijkstraat 20


IN KARAKTERVOLLE JAREN ‘30 WIJK, IN GEZELLIGE EN KINDVRIENDELIJKE WOONSTRAAT GELEGEN, ZEER GOED ONDERHOUDEN 7 KAMER HERENHUIS MET VOOR- EN ZONNIGE ACHTERTUIN PAL OP HET ZUIDEN. DE WONING LIGT OP LOOPAFSTAND VAN OPENBAAR VERVOER, SCHOLEN EN WINKELS. INDELING: Voortuin met verdiept aangelegde af te sluiten fietsenberging. Entree woning. Vestibule met meterkast en garderoberuimte, tochtdeur met roedeverdeling, hal met trapkast, toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Via dubbele openslaande deuren met roedeverdeling toegang tot de royale en lichte woon-eetkamer van 10.13 x 3.70. De woon-eetkamer is voorzien van een fraaie visgraat gelegde eiken parketvloer met band en bies. Marmeren schouw met open haard (gas). Aan de achterzijde een fraaie pui, nagenoeg geheel van glas met dubbele openslaande deuren naar de zonnige op het zuiden gelegen achtertuin, voorzien van groot zonnescherm, op afstand bedienbaar. Luxe half-open Siematic keuken met kookeiland en Miele inbouwapparatuur, apothekerskast, halogeenverlichting en hardstenen werkblad (composiet) met waterkering. Zeer zonnige, op het zuiden gelegen achtertuin van ruim 11 meter diep met veel privacy; fraai terras, nieuwe stenen schuur (2012), vlonder en vijver.


1E VERDIEPING

BIJZONDERHEDEN

Overloop, 2e toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

- eigen grond

Voorzijkamer 2.40 x 1.95. Voorslaapkamer van 3.70 x 3.40

- bouwjaar 1924

met een vaste kast en balkon. Hoofdslaapkamer aan de achterzijde 4.21 x 3.70 met 2 vaste kasten. Licht betegelde badkamer met vaste wastafel, aparte douchecabine en ligbad met whirlpool. Vanuit de badkamer is het balkon aan de

- zonnige achtertuin op het zuiden - ruime, lichte jaren-30 woning met hoog afwerkingsniveau - 5 slaapkamers

achterzijde bereikbaar. De gehele verdieping is voorzien van

- schilderwerk buiten 2013

visgraat gelegd eiken parket vloer met band en bies (2012),

- Nefit HR combiketel uit 2012

schilderijlijsten, gestucte wanden en hoge plafonds (2.75) met

– elektrische installatie vernieuwd; 9 groepen en ALS

originele ornamenten.

– dak- en vloerisolatie

2E VERDIEPING Ruime en lichte overloopruimte 2.40 x 6.85 met een dakkapel aan de achterzijde en Velux dakraam aan de voorzijde; hier zijn de aansluitpunten voor wasmachine en droger en de CV opstelplaats. Slaapkamer aan de achterzijde 3.25 x 2.95 met Velux dakraam. Kamer aan de voorzijde 3.25 x 3.00 met vaste kast, dakkapel en Velux dakraam. Beloopbare bergvliering over de breedte van het huis.

– overal dubbele beglazing, m.u.v. voor- en achterslaapkamer 1e etage HET BETREFT EEN RUIM EN ZEER GOED ONDERHOUDEN HERENHUIS OP EEN TOPLOCATIE IN VOORBURG, EEN IDEAAL GEZINSHUIS. OPLEVERING IN OVERLEG.


“Wij zetten geen woningen te koop,

maar verkopen ze!�

Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Hoewel deze tijd door velen als moeilijk wordt ervaren, zijn wij echter van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Ons succes van de afgelopen tijd heeft dit bewezen. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

VoorburgEemwijkstraat2035200