Page 1

Voorburg, Monseigneur van Steelaan 199


WERKELIJK SCHITTEREND, IN 2011 GEHEEL GERENOVEERD 4 KAMER APPARTEMENT MET CA. 100 M2 WOONOPPERVLAKTE, 2 SLAAPKAMERS, EEN LUXE KEUKEN, LUXE BADKAMER EN EEN ZONNIG BALKON OP HET ZUIDWESTEN!. DIT APPARTEMENT HEEFT VANAF DE 12E ETAGE EEN ADEMBENEMEND PANORAMISCH UITZICHT. INDIEN U OP ZOEK BENT NAAR EEN RUIME WONING WAAR U WERKELIJK ZONDER KOSTEN IN KUNT DAN IS DIT HET HUIS VOOR U!. INDELING Entree begane grond via een geheel gerenoveerde entree met bellen- en brievenbussentableau, lift naar de 12 etage. Entree appartement, modern betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fontein. Keukenruimte van ca. 3.75 x 2.30 met een strakke luxe keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals o.a. een combi magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en een 5 pits gaskookplaat en afzuigkap, de keuken heeft veel bergruimte. Tussenkamer aan de achterzijde ca. 3.75 x 2.40. Royale hoofdslaapkamer ca. 4.80 x 3.30, vanuit de hoofdslaapkamer is de inloopkast van ca. 3.30 x 1.50 bereikbaar (te gebruiken als kledingkast of als “gewone” opbergruimte).


BIJZONDERHEDEN Luxe, modern betegelde badkamer met een strak wastafelmeubel met lades en een wandmeubel, een ruime douchecabine en de wasmachine en droger opstelplaats. Zeer lichte en vooral ruime woon-eetkamer van ca. 8.20 x 6.10/3.70. Aan de woonkamer grenst het zonnige balkon op het zuidwesten. Vanaf het balkon en vanuit de wooneetkamer een fraai uitzicht over Voorburg en Den Haag. Het appartement is nagenoeg geheel voorzien van een fraaie houten vloer. DIT APPARTEMENT LIGT IN EEN ZEER GEWILDE WOONOMGEVING. OPENBAAR VERVOER (BUS/TRAM/TREIN EN RANDSTADRAIL OP LOOPAFSTAND) EN DE DIVERSE UITVALSWEGEN (A4, A12 EN A13) ZIJN BINNEN ENKELE MINUTEN BEREIKBAAR. WINKELCENTRUM “JULIANABAAN” EN “LEIDSENHAGE” ALSMEDE HET OUDE CENTRUM VAN VOORBURG ZIJN TEVENS DICHTBIJ.

-Woonoppervlakte ca. 100 m2 -Geheel gerenoveerd in 2011 -Actieve Vve, bijdrage 170,= euro per maand -Blokverwarming, voorschot stookkosten 103,= euro per maand -Nieuwe luxe keuken met inbouwapparatuur -Nieuwe luxe badkamer -Zonnig balkon op het zuidwesten -Nagenoeg geheel voorzien van een houten vloer -Al het stuukwerk nieuw -Buitenzonwering -Oplevering in overleg, kan snel -Asbest bouw clausule


“Wij zetten geen woningen te koop,

maar verkopen ze!�

Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Hoewel deze tijd door velen als moeilijk wordt ervaren, zijn wij echter van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Ons succes van de afgelopen tijd heeft dit bewezen. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

VoorburgMonseigneurvanSteelaan19934357