Page 1

Burgemeester de Vlugtlaan 215

Amsterdam


KLEIN EN FIJN Een buitenkans is dit opvallend licht éénkamer appartement van 28 vierkante meter met balkon op het zuiden. Met een beetje fantasie kun je de woonannex slaapkamer op verschillende manieren indelen. Bijvoorbeeld met een modern opklapbaar bed, dat er overdag uitziet als een strakke kast en ’s avonds een riante slaapplek is. Zo houd je overdag lekker veel leefruimte over. Een nieuwe keuken staat wel op het verlanglijstje. Er is zeker ruimte voor een keukenblok met een vaatwasser, combioven en een koelkast. Badkamer met douche en toilet zijn netjes.

2


Vanaf het balkon kijkt je op groen van het plantsoen. Al met al een prima appartement voor wie op zoek is naar

KENMERKEN

een klein, betaalbaar huis.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap Servicekosten

: € 98.000,- k.k. : ca. 1955 : per direct : ca. 28 m2 : ca. 3 m2 : ca. 6 m2 : ca. 84 m3 PM : € 149,41 PM : € 128,35 (inclusief € 50,-voorschot stookkosten)

3


OMGEVING Het appartement is op vijf minuten fi etsen van station Sloterdijk en op de fi ets ben je in een stief half uur in het bruisende centrum van de stad. Beschik je over een auto? De ring A10 ligt letterlijk voor de deur. Metropolitischer kan het niet. En voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de winkels op Plein 40-45 of de Burgemeester de Vlugtlaan.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amsterdam Sectie: D Nummer: 5775 Apartementsindexsnummer 24 Eigendom: Voortdurend recht van erfpacht. Tijdvak erfpacht: 01-09-1957 tot 3108-2032 Algemene bepalingen: 1955 Canon: vaste canon Canon: â‚Ź 25,41 per jaar

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Magnetron Magnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Legplanken Legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Tuinaccessoires Tuinaccessoires Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren

7


Gesloten centrale entree met brievenbussen, trappenhuis

MEER INFORMATIE

en twee liften naar verdiepingen. Appartement tweede verdieping. Entree met garderobe. Woonkamer (ca. 4,45 x 3,77 m) met laminaatvloer en deur naar het balkon.

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com.

INDELING

8


INDELING Hoogslaper (ca. 2,24 x 1,63 m) met veel bergruimte eronder. Keuken (ca. 1,95 x 1,93 m) met 2-pits gasfornuis en ruimte voor de wasmachine, droger en koelkast. Balkon (ca. 2,30 x 1,14 m) op het zuidwesten met zonnescherm. Badkamer (ca. 2,39 x 1,26 m) met douche wastafel en toilet.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - blokverwarming; - geiser (eigendom); - intercom systeem; - dubbele beglazing; Overige voorzieningen - berging in de onderbouw; - vrij parkeren op openbare weg.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmsterdamBurgemeesterdeVlugtlaan21534059  
AmsterdamBurgemeesterdeVlugtlaan21534059