Page 1

Asserring 153

Amstelveen


VIJFKAMER EENGEZINSWONING Jouw ideale eengezinswoning met een tuin op het noordwesten, tuingerichte woonkamer met open haard, open keuken, drie slaapkamers, badkamer en een grote zolderverdieping met slaapkamer vind je aan de Asserring 153. De woonkamer kijkt uit op de tuin, waarin je in de zomer kunt genieten van de middagzon. De keuken is keurig met diverse inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping, drie goed formaat slaapkamers met een dakkapel aan de achterzijde over de volle breedte en een ruime nette badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

2


Op de tweede verdieping is een grote slaap/werk/logeerkamer met een dakkapel aan de voorzijde. Op de voorzolder is

KENMERKEN

ruimte gemaakt voor een werkplek, extra bergruimte boven de zoldertrap en de plek voor de cv-ketel en de wasmachine. Kortom, een prettige eengezinswoning met veel mogelijkheden. Wij zien je graag op een bezichtiging.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap

: € 269.000,-- k.k. : 1992 : in overleg : ca. 102 m2 : ca. 8 m2 : ca. 349 m3 : € 238,47 p.j. : € 187,50 p.j. : € 43,29 p.j.

3


OMGEVING Het huis ligt op tien minuten lopen van de bus- en metrohalte. In vijf autominuten ben je op de snelweg richting Schiphol of Utrecht. Met de sneltram ben je binnen 35 minuten in hartje Amsterdam. Voor de dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum Westwijk op loopafstand. Ontspanning en vertier vind je in het Stadshart van Amstelveen en voor de broodnodige beweging kun je naar het nabij gelegen Amsterdamse Bos.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: O Nummer: 4990 Perceeloppervlakte: 141 m2 Eigendom: volledig eigendom

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Losse Lossehorren/rolhorren horren/rolhorren Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Magnetron Magnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Legplanken Legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Tuinaccessoires Tuinaccessoires Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren Open Openhaard haard

7


Begane grond:

MEER INFORMATIE

Entree: hal met inbouwkast en toegang tot alle vertrekken. Woonkamer: op de vloer laminaat; op de wanden grenol. Keuken: op de vloer laminaat; op de wanden grenol. Keukenapparatuur: 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toilet met fontein. Tuin op het noordwesten.

INDELING

8

Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com.


INDELING Eerste verdieping: Slaapkamer 1: op de vloer tapijt; op de wanden behang. Slaapkamer 2: op de vloer tapijt; op de wanden grenol. Slaapkamer 3: op de vloer laminaat; op de wanden behang. Met wastafel. Badkamer: ligbad, wastafel en toilet. Op de vloer tegels; op de wanden tegels. Tweede verdieping: Overloop: met werkplek, aansluiting wasmachine/droger, cv-ketel en Velux dakraam. Slaapkamer 4: op de vloer laminaat; op de wanden grenol. Met wastafel.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 7 groepen; - cv-ketel Benraad water & warmte (2010); - dubbel glas; - stenen berging met elektra. Overige voorzieningen: - vrij parkeren op openbare weg; - tuin met achterom.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenAsserring15334058  
AmstelveenAsserring15334058