Page 1

Voorburg, Van Naeltwijckstraat 30


IN EEN RUSTIGE WOONSTRAAT IN VOORBURG NOORD GELEGEN GERENOVEERD 4 KAMER TOPETAGE APPARTEMENT MET CA. 80 M2 WOONOPPERVLAKTE, 2 SLAAPKAMERS EN EEN GOED GELEGEN BALKON OP HET ZUIDOOSTEN. DE AFGELOPEN JAREN IS ER GROOTSCHALIG GERENOVEERD, ONDER ANDERE DAK, BALKONS EN SCHOORSTENEN VERNIEUWD. VVE ACTIEF. INDELING: Entree op de eerste etage, hal met meterkast, trapopgang naar de 2e etage. Hal met daklicht, lichte doorgebroken woon/eetkamer ca. 11.00 x 3.45/2.90 met laminaatvloer, erker aan de voorzijde en openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde, voorzijkamer ca. 3.50 x 2.70. Licht betegelde badkamer ca. 2.40 x 2.25 met ligbad/douche, wastafel, toilet en daklicht. Achterzijkamer ca. 4.30 x 2.11 met openslaande deuren naar het balkon. Keuken voorzien van gaskookplaat, badgeiser en deur naar het balkon over de volledige breedte.


BIJZONDERHEDEN:

HET BETREFT EEN LEUK EN RUIM APPARTEMENT, GELEGEN NABIJ WINKELS, OPENBAAR VERVOER EN DE DIVERSE UITVALSWEGEN.

- eigen grond - aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing - CV combiketel Intergas 2008 - elektra en waterleidingen zijn vernieuwd - 1/3 aandeel in actieve Vereniging van Eigenaren - dakbedekking is rond 1996 vernieuwd - oplevering in overleg.


“Wij zetten geen woningen te koop,

maar verkopen ze!�

Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Hoewel deze tijd door velen als moeilijk wordt ervaren, zijn wij echter van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Ons succes van de afgelopen tijd heeft dit bewezen. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

VoorburgvanNaeltwijckstraat3033593