Page 1

Voorburg, Park Leeuwensteijn 103


OP ÉÉN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN VOORBURG GELEGEN VRIJSTAANDE VILLA MET CA. 230 M2 WOONOPPERVLAKTE GELEGEN OP EEN PERCEEL VAN 1182 M2 EIGEN GROND! DE WONING IS OMRINGD DOOR EEN WERKELIJK SCHITTERENDE TUIN WELKE ABSOLUTE PRIVACY BIEDT. ER IS EEN OPRIT VOOR MEERDERE AUTO’S EN EEN GARAGE, EEN WOON-EETKAMER VAN CA. 80 M2 EN GOEDE MOGELIJKHEDEN VOOR WERKEN AAN HUIS. INDELING

Oprit voor meerdere auto’s, entree woonhuis. Ruime hal met een open trap, garderoberuimte en een toiletruimte met toilet en fontein. Zeer royale woon- eetkamer met in totaal ca. 75 m2 oppervlakte. De kamer heeft veel raampartijen wat voor een goede lichtinval zorgt, er is ook een fraaie open haard aanwezig (gasgestookt). Op de begane grond is er de mogelijkheid een aparte kamer te realiseren om evt. te gebruiken als werkkamer/ praktijkruimte. Eetkeuken aan de achterzijde met een keuken in U-opstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en vanuit de eetkeuken toegang tot en uitzicht op de fraaie achtertuin. Bijkeuken met de wasmachine en droger aansluitingen en de Cv opstelplaats (Nefit combiketel). Doorloop naar de garage van ca. 6.75 x 3.25. Aparte bergruimte/schuur welke vanuit de garage, maar ook van buitenaf is te bereiken.


Rondom de gehele woning ligt een werkelijk schitterend aangelegde tuin met diverse plekken om te zitten zodat er altijd zon is. De tuin heeft veel blijvend groen zodat ook in de koudere maanden veel te genieten over blijft!.

1E VERDIEPING:

overloop, grote hoofdslaapkamer aan de voorzijde ca. 6.70 x 3.42 met een overdekt balkon aan de voorzijde. 2 badkamers, de hoofdbadkamer met een ligbad en een wastafelmeubel met een dubbele wastafel en kastruimte. De 2e badkamer heeft een douche, een vaste wastafel en een 2e toilet. Royale slaapkamer aan de achterzijde ca. 6.80 x 3.44 met toegang tot het balkon aan de achterzijde. Doorloop naar de grote kamer welke zich boven de garage bevindt. Deze kamer is ca. 7.40 x 4.33 en heeft een dakkapel aan de voorzijde (ook deze kamer is indien gewenst apart te ontsluiten via de begane grond. Boven de woning bevindt zich een via een Vlizotrap bereikbare bergruimte/vliering van ca. 18 m2.

BIJZONDERHEDEN:

- Bouwjaar 1991 - Woonoppervlakte ca. 230 m2 - perceeloppervlakte ca. 1182 m2 - Eigen grond - Woon-eetkamer van ca. 80 m2 - open haard - Schitterende tuin rondom de woning - 2 badkamers - oprit voor meerdere auto’s - Garage - Schitterend gelegen in het fraaie “Park Leeuwensteijn” - Grote bergvliering - Oplevering in overleg DEZE, IN 1991 ONDER ARCHITECTUUR GEBOUWDE WONING, IS ECHT EEN UNIEK OBJECT IN VOORBURG QUA UITSTRALING EN LIGGING. ZOEKT U RUST, RUIMTE, EN EEN ZEER FRAAIE TUIN DAN IS DIT HET HUIS VOOR U!.


“Wij zetten geen woningen te koop,

maar verkopen ze!�

Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Hoewel deze tijd door velen als moeilijk wordt ervaren, zijn wij echter van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Ons succes van de afgelopen tijd heeft dit bewezen. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

VoorburgParkLeeuwensteijn10333577