Page 1

‘S-Gravenhage, Willemstraat 9/9a


OP EEN UNIEKE EN HISTORISCHE LOCATIE IN DEN HAAG TUSSEN HET LANGE VOORHOUT EN DE MAURITSKADE GELEGEN HERENHUIS MET CA. 215 M2 WOONOPPERVLAKTE (EXCL. KELDERRUIMTE), EEN INPANDIGE GARAGE/BEDRIJFSRUIMTE, EEN GROTE KELDER, EEN WOONKEUKEN, EEN ZEER RUIME WOONKAMER EN 2E KEUKEN, 4 SLAAPKAMERS EN EEN GROTE ZOLDER. ACHTERTUIN VAN CIRCA 11 METER DIEP MET ACHTEROM!. DIT SFEERVOLLE FAMILIEHUIS LIGT OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM EN NABIJ DE UITVALSWEGEN EN HET CENTRAAL STATION. INDELING

Entree, vestibule, trap naar de hoger gelegen hal met garderoberuimte onder de trap. Royale eetkeuken aan de tuinzijde gelegen. De eetkeuken is ca. 9.34 x 5.70/4.31 en voorzien van een keuken met kookeiland en diverse inbouw apparatuur. Aparte toiletruimte. Deze gehele ruimte is voorzien van tegels van getrommeld marmer. Dubbele openslaande deuren naar de rustige achtertuin. De tuin heeft een achterom (afgesloten). Vanuit de woonkeuken is de garage/bedrijfsruimte bereikbaar, deze ruimte is multifunctioneel en onder meer geschikt voor fiets/scooter/motor en heeft een afmeting van ca. 7.40 x 3.95. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de grote kelder die is verdeeld in diverse ruimtes, de gehele begane grond is onderkelderd.


1E VERDIEPING

Overloop, 2e toiletruimte. De oorspronkelijke keukenruimte aan de achterzijde is ca. 3.80 x 1.76 en nu in gebruik als bijkeuken (keuken is wel volledig ingericht). Grote L-vormige woon-eetkamer ca. 13.13 x 5.77 x 3.87 met grote raampartijen aan beide zijden en voorzien van een mooie houten parketvloer.

2E VERDIEPING

Ruime overloop, achterzijkamer ca. 2.87 x 1.75 met vaste kast. Grote slaapkamer aan de achterzijde ca. 4.37 x 3.95. Voorzijkamer ca. 4.43 x 1.75. Grote slaapkamer aan de voorzijde ca. 4.39 x 3.95. Tussengelegen badkamer (die ook bereikbaar is vanuit de hoofdslaapkamer). De badkamer is v.v. een vast wastafelmeubel, een ligbad en een 3e toilet. Vanuit de badkamer is de ruimte (ca. 2.06 x 3.95) bereikbaar. Deze ruimte heeft een opstelplaats voor de wasmachine, de wasdroger en CV combiketel en biedt tevens voldoende ruimte voor kledingkasten. Hier is ook de vlizotrap naar de grote zolderruimte van ca. 11.00 x 4.05 met dakramen. Deze ruimte is naar wens in te delen en te gebruiken. De balken zijn hier nog volledig zichtbaar en er is een leuke ‘loft-achtige’ ruimte te realiseren.

BIJZONDERHEDEN

- woonoppervlakte ca. - perceeloppervlakte ca. 180 m2 - eigen grond - 4 slaapkamers - grote, nog geheel in te delen zolderetage - inpandige garage/bedrijfsruimte (kantoor ook mogelijk) - woning geheel onderkelderd - ca. 11 meter diepe achtertuin met achterom - rustig gelegen maar toch om de hoek van het centrum - Ideaal object voor woon-werk combinatie - ouderdomsclausule van toepassing - oplevering in overleg DEZE WONING IS ECHT EEN IDEAAL FAMILIEHUIS OP EEN TOPLOCATIE, DE GEZELLIGHEID VAN HET CENTRUM LETTERLIJK OM DE HOEK. RUSTIG WONEN MAAR TOCH LEVENDIGHEID NABIJ!


“Wij zetten geen woningen te koop,

maar verkopen ze!�

Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Hoewel deze tijd door velen als moeilijk wordt ervaren, zijn wij echter van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Ons succes van de afgelopen tijd heeft dit bewezen. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

SGravenhageWillemstraat99a29603  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you