Page 1

Schutsluis 64

Amstelveen


GROOT, GROTER, GROOTST Meteen verkocht ben je als je deze vijfkamer hoekwoning aan de Schutsluis ziet. De tuinkamer kijkt op de besloten tuin op het zuidoosten met veel privacy. Fijn als je een tuinfeest geeft. Voor lange gesprekken aan de keukentafel is de half open keuken uitermate geschikt. De entree is vergroot waardoor de hele begane grond een ruimtelijk gevoel geeft. Fijn is ook de aanpandige berging, direct grenzend aan het huis. Hier kun je flink wat voorraad opslaan.

2


Op de eerste verdieping zijn maar liefst drie ruime slaapkamers en een badkamer. De badkamer is basic met bad,

KENMERKEN

douche, wastafel en toilet. Van de imposante tweede verdieping kun je vrij eenvoudig twee kamers maken. De ruimte is daarbij erg licht en de aparte berging voor de CV en de wasmachine is lekker groot. Wel zo praktisch voor alle “’zonde om weg te gooien”’ spullen. Kortom: een heerlijke woning, die veel gevoel van ruimte geeft en volop privacy.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen OI ruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap

: € 325.000,-- k.k. : ca. 1984 : in overleg : ca. 136 m2 : ca. 5 m2 : ca. 554 m3 : € 238,15 p.j. : € 183,00 p.j. : € 42,79 p.j.

3


OMGEVING Voor de dagelijkse boodschappen zijn de winkelcentra Groenhof en Waardhuizen dichtbij. Voor het “luxe� shoppen kun je kiezen voor het Stadshart Amstelveen of Amsterdam, die gemakkelijk met tram 51 te bereiken zijn. Handig is ook dat je binnen twintig minuten op Amsterdam Centraal kunt staan.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: L Nummer: 2719 Perceeloppervlak: 162 m2 Eigendom: volledig eigendom

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Combi Combiovenmagnetron ovenmagnetron Keramische Keramischekookplaat kookplaat Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Wastafels Wastafelsmet metaccessoires accessoires Tuinaccessoires Tuinaccessoires Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren Mechanische Mechanischeventilatie ventilatie

7


Begane grond: Entree met tochtportaal en toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met uitbouw: op de vloer parket, op de wanden grenol. Met schuifpui naar de tuin. Open keuken: op de vloer parket, op de wanden grenol. Keukenapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, combi oven/magnetron. Toilet met fontein. Tuin op het zuidoosten met zij-ingang. Eerste verdieping: Slaapkamer 1: op de vloer laminaat, de wanden deels geverfd, deels behangen.

INDELING

8

MEER INFORMATIE Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com.


INDELING Slaapkamer 2: op de vloer laminaat, op de wanden grenol. Slaapkamer 3: op de vloer laminaat, op de wanden lichte korrel. Badkamer: op de vloer tegels, op de wanden deels tegels, deels grenol. Met ligbad, douche, wastafel en toilet. Tweede verdieping: Overloop: met luik naar vliering met vlizotrap. Wasruimte: op de vloer laminaat; met aansluiting wasmachine. Slaapkamer 4: op de vloer laminaat, op de wanden schrootjes. Met Velux dakraam, zijraam en inbouwspots.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 7 groepen; - cv-ketel Nefit Ecomline HR (2000); - elektrische rolluiken voor en achter op de eerste verdieping en bij keukenraam; - elektrische zonwering aan achterzijde woonkamer; - dubbel glas; - horren aanwezig; - stenen berging aan voorzijde voorzien van elektra. Overige voorzieningen: - vrij parkeren op openbare weg; - ĂŠĂŠn parkeerplaats op eigen terrein.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenSchutsluis6427914  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you