Page 1

Goereesepad 29

Amstelveen


“READY TO GO” APPARTEMENT Geen tijd voor klussen en op zoek naar een “ready to go” appartement? Dan is dit drie- (voorheen vier-) kamerappartement op de tweede verdieping met balkon op het zuiden perfect voor je. De eerste aanblik van de woning is zalig. Je kijkt door de woonkamer van twintig vierkante meter, met hoge ramen, naar het groen. In het appartement ligt overal dezelfde laminaatvloer. Het geeft een luxe uitstraling. De woonkeuken is een moderne witte keuken uit 2010 met inbouwapparatuur van het merk Siemens. Bij een woonkeuken hoort lekker lang natafelen aan de keukentafel en daar is volop plaats voor.

2

Het balkon op het zuiden is acht meter lang en toegankelijk vanuit de keuken en de woonkamer. Hier zittend waan je je in een parkachtige omgeving.


Aan de galerijzijde vind je twee ruime slaapkamers. Je kunt in beide met gemak een flinke kledingkast, bed en bureau

KENMERKEN

plaatsen. Vanuit de centrale hal is de badkamer bereikbaar. De moderne badkamer uit 2010 is een pareltje met een inloop douche, een wastafel en een zwevend toilet. Het geheel oogt fraai. Wil je toch liever een derde slaapkamer? De woonkeuken kan vrij eenvoudig weer worden omgetoverd tot een dichte keuken en een slaapkamer. Samenvattend: een heerlijk ruim en licht appartement op een superlocatie, dat je beslist wilt zien.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap Servicekosten

: € 200.000,-- k.k. : ca. 1960 : in overleg : ca. 80 m2 : ca. 10 m2 : ca. 6 m2 : ca. 254 m3 : € 148,95 p.j. : € 183,00 p.j. : € 26,76 p.j. : € 155,00 p.m. (excl. € 65,00 voorschot stookkosten)

3


OMGEVING Het appartement ligt aan de rand van een groenstrook. Voor de dagelijkse boodschappen is de grootste grossier van Nederland aan de Bourgondischelaan dichtbij of je gaat naar de winkelstrip aan de Rembrandtweg. Het Amsterdamse Bos is op tien minuten lopen. De basisscholen zijn zeer nabij, evenals de bushalte-, tram-, en metrohaltes naar Amsterdam CS; in welgeteld 20 minuten ben je in hartje Amsterdam.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: H Nummer: 11338 Index: A-15 Eigendom: appartementsrecht op eigen grond.

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Magnetron Magnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Legplanken Legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Tuinaccessoires Tuinaccessoires Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren

7


Begane grond:

MEER INFORMATIE

Gesloten entree met lift en trappenhuis. Appartement op de tweede verdieping: Entree met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer: op de vloer laminaat; de wanden gestuukt. Woonkeuken: op de vloer tegels; de wanden gestuukt.

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Inbouwapparatuur: 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel/vries combinatie. Balkon op het zuiden.

INDELING

8

Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com.


INDELING Slaapkamer 1: op de vloer laminaat; de wanden gestuukt. Slaapkamer 2: op de vloer laminaat; de wanden gestuukt. Badkamer: douche, wastafel en toilet. Op de vloer tegels; de wanden betegeld.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met zes groepen; - blokverwarming; - geiser Nefit (eigendom); - dubbel glas (behalve klepramen); - berging in de onderbouw. Overige voorzieningen: - vrij parkeren op de openbare weg.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenGoereesepad2927668  
AmstelveenGoereesepad2927668