Page 1

‘s-Gravenhage, Juliana van Stolberglaan 275


OP EEN PERFECTE LOKATIE IN HET GEWILDE “BEZUIDENHOUT” GELEGEN NAGENOEG GEHEEL GERENOVEERD 2E ETAGE (TOP-) APPARTEMENT MET CA. 93 M2 WOONOPPERVLAKTE, 3 SLAAPKAMERS, 2 BALKONS EN EEN NIEUWE LUXE KEUKEN EN MODERN BETEGELDE BADKAMER. DIT APPARTEMENT IS WERKELIJK ZONDER DIRECTE KOSTEN TE BETREKKEN! INDELING: open portiek, trap naar de 1e etage, entree appartement. Hal met meterkast en binnentrap naar de topetage. Ruime overloop met vaste kast met CV opstelplaats (CV combiketel bouwjaar 2013) Modern betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fontein. Modern betegelde badkamer (2013) met een vast wastafelmeubel, douchecabine, handdoekradiator en de wasmachine aansluiting. Moderne nieuwe keuken (2013) in Lopstelling aan de voorzijde welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een combi magnetron, vaatwasser en koelkast. De keuken is afgewerkt met een granieten werkblad, in de keuken is ook een diepe vaste kast.


BIJZONDERHEDEN: Aan de voorzijde ligt het voorbalkon. Ruime wooneetkamer van ca. 7.90 x 3.37. Aan de achterzijde 3 slaapkamers, de hoofdslaapkamer is ca. 4.44 x 3.37, de achter tussenkamer is ca. 3.43 x 1.82 en de achterzijkamer is ca. 3.43 x 2.00. Zonnig gelegen balkon aan de achterzijde over de volle breedte van de woning op het zuidwesten. Oplevering in overleg. Actieve VvE, bijdrage € 50,= per maand.

DIT APPARTEMENT LIGT ZEER CENTRAAL NABIJ DE UITVALSWEGEN, DE WINKELS VAN DE THERESIASTRAAT, HET HAAGSCHE BOS EN NABIJ OPENBAAR VERVOER.

- ca. 93 m2 woonoppervlakte - eigen grond - 3 slaapkamers - nieuwe keuken (2013) - nieuwe badkamer (2013) - nieuwe elektra (2013) - nieuwe CV ketel (2013) - 2 balkons - topetage - beschermd stadsgezicht - dak vernieuwd in 2008 - actieve VvE, bijdrage € 50,= per maand - oplevering in overleg


“Wij zetten geen woningen te koop,

maar verkopen ze!�

Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Hoewel deze tijd door velen als moeilijk wordt ervaren, zijn wij echter van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Ons succes van de afgelopen tijd heeft dit bewezen. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

SGravenhageJulianavanStolberglaan27527231  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you