Page 1

Lesse 27

Amstelveen


OOST WEST THUIS BEST Een prima familiehuis is deze vijf kamer tussenwoning met tuin op het westen. Het huis heeft een warme en intieme uitstraling. Wat bij binnenkomst direct opvalt is de lichte doorzon woonkamer en de open keuken. De inbouwkeuken met de nodige inbouwapparatuur is een oudje. Desalniettemin is het nog een prima ondersteuning van je kookavonturen. De tuin op het westen grenst aan het achterpad en heeft veel privacy.

Een trap voert naar de eerste verdieping. Hier zijn drie flinke slaapkamers en een badkamer met douchecabine, toilet en klein wastafelmeubel met ruimte voor alle badkamerspullen.

2


Aan de voorzijde van het huis is een hofje met een open karakter. Perfect voor kleine kinderen. Vanuit de woonkamer

KENMERKEN

kun je hen goed in de gaten houden. Kortom, een fijn familiehuis met veel ruimte, comfort, privacy en groen, die beslist het kijken waard is.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap

: € 235.000,-- k.k. : ca. 1960-1970 : in overleg : ca. 108 m2 : ca. 6 m2 : ca. 372 m3 : € 238,15 p.j. : € 183,00 p.j. : € 42,79 p.j.

3


OMGEVING Voor de dagelijkse boodschappen zijn de winkelcentra Groenhof en Waardhuizen dichtbij. Voor het “luxe� shoppen kun je kiezen voor het Stadshart Amstelveen of Amsterdam, die beide gemakkelijk met tram 51 te bereiken zijn. Binnen 15 minuten ben je bij Station Zuid en binnen 30 minuten in hartje Amsterdam. Er is een ruime keuze in basisscholen en ook de Internationale school is dichtbij.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: L Nummer: 922 Grootte: 139 m2 Eigendom: volledig eigendom

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Luxaflex Luxaflex Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen/tegels Plavuizen/tegels Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Combi Combimagnetron magnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast Koelkast Close-in Close-inboiler boiler Wandkast Wandkastbeneden beneden Bedkast Bedkastslaapkamer slaapkamer Overige Overigekasten kastenenenmeubels meubels OpbouwOpbouw-eneninbouwverlichting inbouwverlichting Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren Losse Lossevriezer vriezer

7


Begane grond:

MEER INFORMATIE

Entree met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer: op de vloer deels hout, deels tegels; op de wanden granolbehang. Keuken: op de vloer tegels; op de wanden deels granolbehang, deels tegels. Keukenapparatuur: 4-pits gasfornuis, afzuigkap,

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

vaatwasser, koelkast, combi magnetron en close-in boiler. Toilet met fontein. Tuin op het westen.

INDELING

8

Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com.


INDELING Eerste verdieping: Slaapkamer 1: op de vloer tapijt; op de wanden behang. Slaapkamer 2: op de vloer vinyl; op de wanden granol. Slaapkamer 3: op de vloer vinyl; op de wanden granol. Badkamer: douche, wastafel en toilet. Op de vloer tegels, op de wanden tegels. Tweede verdieping: Overloop: knieschotten en aansluiting wasmachine en droger. Slaapkamer 4: op de vloer tapijt; op de wanden granol. Met Velux dakraam.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 3 groepen; - cv-ketel Intergas (2013); - close-in boiler Daalderop 10 (keuken); - elektrische zonwering achterzijde; - mechanische zonwering voorzijde; - dubbel glas (behalve kleine dakraam zolder); - stenen berging. Overige voorzieningen: - vrij parkeren op openbare weg.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenLesse2725769  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you