Page 1

Laan van Deshima 76

Amstelveen


LUXE, MODERN APPARTEMENT U kunt stoppen met het zoeken naar de speld in de hooiberg: dit begane grond appartement van 122 vierkante meter met tuin op het zuidwesten is praktisch volledig vernieuwd: een nieuwe hoogglans witte keuken met alle denkbare apparatuur, een prachtige laminaatvloer, een strakke, moderne badkamer met bubbelbad, douche en wastafel meubel, nieuw toilet, wanden van glad pleisterwerk, inloopkast enzovoort. De ruime living van ca. 37 vierkante meter heeft ramen op het zuiden met zicht op het Stadspark en ramen op het westen met zicht op de patiotuin. Fijn is de afscheiding van de keuken van ca. 25 vierkante meter door de L-vormige opstelling met een ontbijthoek.

2


De badkamer is uiterst luxueus uitgevoerd. Denkt u bijvoorbeeld aan het bubbel bad, aparte douche met glazen

KENMERKEN

deur en dubbele wastafel met meubel. De twee slaapkamers hebben beide goede afmetingen. Prettig is dat de hoofdslaapkamer een eigen inloopkast met indeling heeft van ca. 7 vierkante meter. Voor de wasmachine en droger is er een aparte ruimte en last but not least: er is ook een uiterst praktische garderobe in de hal, waar u veel jassen kwijt kunt. Ook kunt u in de parkeerkelder een parkeerplaats kopen. Kortom, een heerlijk appartement op een super plek. Overtuig uzelf en kom kijken.

Vraagprijs appartement Parkeerplaats Bouwjaar Oplevering GO wonen Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap

: € 425.000,-- k.k. : € 25.000,-- k.k. : 2000 : in overleg : ca. 122 m2 : ca. 9 m2 : ca. 404 m3 : € 382,77 p.j. : € 183,00 p.j. : € 68,78 p.j.

Servicekosten appartment : € 86,00,- p.m. Parkeerplaats

: € 23,00,- p.m.

3


OMGEVING De directe omgeving is perfect voor wie centraal wil wonen, dichtbij allerlei publieke voorzieningen. Of het nu vervoer per auto, sneltram, bus of vliegtuig is, alles is zeer nabij en dat is wel zo prettig als er regelmatig gereisd moet worden. Het Stadshart Amstelveen voor de dagelijkse boodschappen en “funshoppen� ligt op drie minuten lopen van uw appartement. Hier vindt u restaurants, bibliotheek, schouwburg, het Cobra museum en andere uitgaansgelegenheden. Wilt u naar Amsterdam? Binnen vijfentwintig minuten bent u met tram 5 in het centrum van Amsterdam.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: H Nummer: 13180 Index appartement: A- 127 Index parkeerplaats: A- 372 Eigendom: appartementsrecht op eigen grond.

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Combi Combioven/magnetron oven/magnetron Kookplaat Kookplaat Afzuigkap Afzuigkap Cooker Cooker Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Close Closeininboiler boilerkeuken keuken Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Legplanken Legplanken Verlichting Verlichting Tuinaccessoires Tuinaccessoires Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires

7


Appartement met eigen entree op de begane grond:

MEER INFORMATIE

Entree met tochtportaal.

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hal met garderobenis en toegang tot alle vertrekken. Woonkamer: op de vloer laminaat, op de wanden glad pleisterwerk. Keuken: op de vloer laminaat, op de wanden glad pleisterwerk. Inbouwapparatuur: kookplaat, afzuigkap, cooker, koel/vries combinatie, combi magnetron/oven, cooker, vaatwasser. Tuin (ca. 35 m2) op het westen.

INDELING

8

Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com.


INDELING Slaapkamer 1: op de vloer vloerbedekking, op de wanden glad pleisterwerk. Inloopkast met indeling: op de vloer vloerbedekking, op de wanden glad pleisterwerk. Slaapkamer 2: op de vloer vloerbedekking, op de wanden glad pleisterwerk. Badkamer: jacuzzi, inloopdouche, dubbele wastafels, meubel en tv aansluiting. Op de vloer tegels, op de wanden glad pleisterwerk. Toilet met fontein. Berging met elektra en inbouwkast.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 14 groepen; - stadsverwarming; - dubbel glas; - keuken met Siemens inbouwappartuur (2013); - close-in boiler in keuken, Itho Daalderop Boily+ (2013); - berging aan de buitenzijde. Overige voorzieningen: - parkeerplaats in de parkeerkelder wordt apart te koop aangeboden voor â‚Ź 25.000,-- k.k.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenLaanvanDeshima7624768  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you