Page 1

Palfrenier 13

Amstelveen


SMAAKVOLLE TUSSENWONING De eerste aanblik is zalig van deze zeer smaakvol ingerichte tussenwoning met aangebouwde berging aan de Palfrenier 13 te Amstelveen. Bij de inrichting van de woning zijn kosten noch moeite gespaard. Direct bij binnenkomst valt de ruime, lichte entree op. Super is de bijzonder luxe keuken met natuurstenen aanrechtblad. Hier betreedt u het domein van de chefkok. Alle moderne apparatuur is aanwezig, zoals een koel/ vries combinatie, combi-magnetron, stoomoven, quooker, vaatwasser, vijf pits gaskookplaat, afzuigschouw en koffiemachine. Ook in de woonkamer is de luxe stijl doorgevoerd met de luxe laminaatvloer met velling en de wanden met glad pleisterwerk.

2

Het zicht op de tuin op het zuiden is prettig. Wat direct opvalt is de beslotenheid. Tot de vroege avond kunt u hier met volle teugen genieten van de avondzon. Het op afstand bedienbare zonnescherm zorgt ervoor, dat het heerlijk koel blijft in uw woonkamer.


Op de eerste verdieping maakt de badkamer van bijna zes vierkante meter met een grote douchecabine, ligbad,

KENMERKEN

wastafelmeubel met veel opbergruimte en toilet het wel heel verleidelijk om veel te badderen. Van de twee slaapkamers heeft de grootste, ruimte voor een wandvullende inbouwkast. De tweede verdieping heeft aan de voor- en achterzijde een dakkapel, die voor extra veel licht zorgt. Thans is hier de derde slaapkamer en ruimte voor wassen en drogen, bergruimte (achter de knieschotten) en cv-ketel opstelling. Kortom, een heerlijk huis met een ambiance waarin u zich meteen thuis voelt. Wij leiden u graag rond.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen OI ruimte Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap

: € 369.000,-- k.k. : ca. 1987 : in overleg : ca. 123 m2 : ca. 5 m2 : ca. 7 m2 : ca. 320 m3 : € 286,65 p.j. : € 183,00 p.j. : € 51,51 p.j.

3


OMGEVING De woning ligt in de wijk Middenhoven, in het zuidoosten van Amstelveen. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur. Voor de dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum Middenhoven en Waardhuizen dichtbij. Voor het “luxe� shoppen kun je kiezen voor het Stadshart Amstelveen of Amsterdam, die beide gemakkelijk met tram 51 te bereiken zijn. Binnen 15 minuten ben je bij Station Zuid en binnen 30 minuten in hartje Amsterdam. Ook de uitvalswegen richting Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Amersfoort zijn binnen een paar minuten te bereiken.

4


5


Kadaster en ligging Gemeente: Amstelveen Sectie: M Nummer: 4768 Eigendom: volledig eigendom

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Vaste Vastebuitenverlichting buitenverlichting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Vliegenhorren Vliegenhorren Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Magnetron Magnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Keukenaccessoires Keukenaccessoires Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Verlichting Verlichting Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren Boiler Boilerkeuken keuken Radioatorafwerking Radioatorafwerking

7


Entree met hal en toegang tot alle vertrekken.

meer informatie

Woonkamer (ca. 5,18 x 5,13 m) uitgebouwd met

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

laminaatvloer, trapkast, open keuken en schuifpui en deur naar de achtertuin. Keuken (ca. 2,89 x 2,66 m) met natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur te weten: vaatwasser, afzuigkap, 4-pits gasfornuis met wokbrander, koffi emachine, stoomoven, quooker en koel/vries combinatie. Toilet met fontein. Tuin (ca. 8,00 x 5,40 m) op het zuiden. Stenen berging aan de voorzijde met elektra.

INDELING

8

Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 0206435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven. com.


INDELING Eerste verdieping: Slaapkamer 1 (ca. 5,16 x 4,16/3,16 m) aan de achterzijde over de volle breedte van de woning met laminaatvloer. Slaapkamer 2 (ca. 3,56 x 2,85 m) aan de voorzijde met laminaatvloer. Badkamer (ca. 2,53 x 2,20 m) met extra diep ligbad, douche, brede wastafel in meubel met dubbele kranen en zwevend toilet. Tweede verdieping: Zolder met dakkapel voor-en achterzijde, aparte wasruimte, knieschotten en opbergruimte in de nok.

9


Bijzonderheden Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 12 groepen, 3 aardlekschakelaars; - cv Vaillant HR Solide (2003); - close-in boiler keuken (Daalderop 5 liter); - dubbele beglazing; - vloerverwarming woonkamer tot aan grens uitbouw; Overige voorzieningen: - eigen parkeerplaats voor de deur; - vrij parkeren op de openbare weg.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper

beschikt

niet

over

een

energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden

uitgebracht,

maar

dienen

schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële

beroepsorganisatie,

Ring

Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. JRB beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Daarnaast sluit de benadering van JRB prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenPalfrenier1324570  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you