Page 1

Voorburg, Hofwijckstraat 13


IN EEN LEUKE EN GEWILDE WOONOMGEVING VLAKBIJ HET OUDE CENTRUM VAN VOORBURG GELEGEN RECENT GERENOVEERD 6 KAMER TUSSENHERENHUIS (5 SLAAP-KAMERS) MET CA. 135 M2 WOONOPPERVLAKTE, EEN ZONNIGE ACHTERTUIN MET RUIME BERGING EN ACHTEROM. INDELING: Entree, hal met meterkast (12 groepen met ALS) modern betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fontein. Via dubbele openslaande deuren toegang tot de doorgebroken woon-eetkamer van ca. 9.80 x 3.60/2.90 met een moderne (gas-) open haard en houten vloerdelen. Open keuken aan de achterzijde, de keuken is modern en voorzien van diverse inbouwapparatuur en een granito werkblad. Achtertuin van ca. 9.50 x 5.00 met een houten schuur over de volle breedte aan de achterzijde met elektra.


1E VERDIEPING: Overloop, vaste kast met de wasmachine en droger aansluitpunten. Hoofdslaapkamer aan de voorzijde over de volle breedte ca. 4.80 x 3.20. Modern betegelde tussenbadkamer met een ligbad, separate douchecabine, een wastafelmeubel met een dubbele wastafel en een 2e toilet. 2 slaapkamers aan de achterzijde resp. ca. 3.80 x 2.90 en ca. 2.60 x 1.80. Balkon over de volle breedte aan de achterzijde.

ZOLDERVERDIEPING: Overloop, ruimte met een vaste wastafel. Kamer aan de achterzijde met dakkapel ca. 4.80 x 3.80 (deels) en een kamer aan de voorzijde met een Velux dakraam ca. 3.50 x 2.90. Bergruimte van ca. 3m2 aan de voorzijde.

BIJZONDERHEDEN: - woonoppervlakte ca. 135 m2 - perceeloppervlakte ca. 130 m2 - geheel gerenoveerd in 2005 - dakopbouw zolder uit 1998 - CV ketel uit 1998 - elektra 12 groepen met ALS - dubbel glas - (gas-) open haard - houten vloerdelen in de woonkamer - luxe. moderne keuken met inbouwapparatuur - moderne badkamer met ligbad en douche DEZE LEUKE WONING LIGT IN EEN RUSTIGE, KINDVRIENDELIJKE WOONSTRAAT OP LOOPAFSTAND VAN DE GEZELLIGE HERENSTRAAT MET DIVERSE RESTAURANTS EN WINKELS. OV EN UITVALSWEGEN ZIJN IN DE DIRECTE NABIJHEID.


“Wij zetten geen woningen te koop,

maar verkopen ze!�

Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Hoewel deze tijd door velen als moeilijk wordt ervaren, zijn wij echter van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Ons succes van de afgelopen tijd heeft dit bewezen. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

VoorburgHofwijckstraat1323372