Page 1

Voorburg, Vlietwijck 111


OP EEN ZEER MOOIE LOKATIE DIRECT AAN DE VLIET GELEGEN 3-KAMER PARTERRE APPARTEMENT MET CA. 70 M2 WOONOPPERVALTE, 2 SLAAPKAMERS, EEN GOEDE WOONKAMER EN EEN EIGEN ZONNIGE TUIN PAL OP HET ZUIDEN MET DIRECT ZICHT OP DE VLIET! DIT APPARTEMENT, GELEGEN IN “RESIDENTIE VLIETWIJCK” BESCHIKT OVER EEN EIGEN BERGING EN EEN EIGEN PARKEERPLAATS IN DE ONDERGELEGEN GARAGE. INDELING Entree via gesloten portiek, entree appartement. Hal met toiletruimte, meterkast en een vaste kast met de CV opstelplaats (CV combiketel). Ruime inpandige berging. Slaapkamer aan de entreezijde ca. 3.10 x 2.87. Badkamer met vaste wastafel en ligbad met douche (eventueel aan te passen naar een grote inloopdouche). Hoofdslaapkamer ca. 4.40 x 3.10. Grote, tuingerichte woon-eetkamer met veel ramen voor een goede lichtinval en een leuk uitzicht! De kamer is ca. 48 m2 (incl. eetkamer)


BIJZONDERHEDEN: De semi-open keuken is ca. 2.48 x 2.15 en is voorzien van enkele inbouw apparatuur. Het appartement beschikt over een zeer zonnige tuin pal op het zuiden gelegen. In de onderbouw is de eigen berging alsmede de eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Oplevering in overleg, kan snel. Actieve VvE. Transport dient plaats te vinden bij notaris Dom in Voorburg.

DIT ZEER FRAAI GELEGEN APPARTEMENT LIGT OP LOOPAFSTAND VAN DE WINKELS AAN DE REMBRANDTROTONDE, OPENBAAR VERVOER ALSMEDE HET SFEERVOLLE OUDE CENTRUM VAN VOORBURG, ECHT EEN BEZICHTIGING WAARD!

- woonoppervlakte ca. 70 m2 - 2 slaapkamers - eigen berging in de onderbouw - eigen parkeerplaats in de parkeergarage (tevens in de prijs inbegrepen) - zonnige tuin op het zuiden - actieve VvE, bijdrage ca. 151,45 euro (appartement) en ca. 14,09 euro (parkeerplaats) - transport via notaris Dom


“Wij zetten geen woningen te koop,

maar verkopen ze!�

Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Hoewel deze tijd door velen als moeilijk wordt ervaren, zijn wij echter van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Ons succes van de afgelopen tijd heeft dit bewezen. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

VoorburgVlietwijck11122356  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you