Page 1

Voorburg, Laan van Nieuw Oosteinde 185


OP EEN ZEER FRAAIE EN CENTRALE LOKATIE GELEGEN, GOED ONDERHOUDEN 3- LAAGS BOVENWONING (HOEK) MET 5- KAMERS (4 SLAAPKAMERS), CA. 135 M2 WOONOPPERVLAKTE, 3 BALKONS, MEEGESPLITSTE ZOLDERVERDIEPING EN EEN EIGEN FIETSENBERGING ACHTER HET GEBOUW. DE WONING IS RECENT INWENDIG GERENOVEERD. AKTIEVE VVE. OPLEVERING IN OVERLEG. INDELING: Overloop met een goede lichtinval (vanwege de hoekligging zijramen), licht betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fontein. Woon-eetkamer met originele suiteseparatie met schuifdeuren en vaste kasten. L-vormige woonkamer aan de voorzijde heeft een afmeting van ca. 5.34 x 5.55/3.55 met een fraaie (Anneke Dekkers) open haard (gas) in de originele schouw, vanuit de woonkamer toegang tot het ruime en zeer zonnige balkon aan de voorzijde (z.w.), ca. 2.35 x 2.03. De eetkamer aan de achterzijde is ca.6.03 x 3.55, met dubbele openslaande deuren naar het balkon over de volle breedte, beschikt tevens nog over de originele schouw. Modern uitgevoerde keuken aan de achterzijde, Cv opstelplaats (Remeha combiketel uit 2011).


VERDIEPING: Lichte overloop (tevens met ramen), bergruimte onder het schuine dak (dit is extra vanwege de hoekligging). 2e toilet met fontein. Grote slaapkamer aan de achterzijde ca. 5.60 x 3.29 met vaste kast en toegang tot een balkon aan de achterzijde. Achterzijkamer ca. 2.69 x 2.14 met Velux dakraam. Modern betegelde badkamer met douche, vaste wastafel en de wasmachine aansluiting. Hoofdslaapkamer aan de voorzijde ca. 4.00 x 3.47. Vanuit de hoofdslaapkamer is via een vaste trap de meegesplitste zolderetage bereikbaar. Deze verdieping is volledig geïsoleerd en voorzien van Velux dakraam en heeft een maatvoering van ca. 4.00 x 3.25 en een gedeelte van ca. 1.58 x 1.40. Aan de achterzijde van het gebouw ligt de eigen afgesloten fietsenberging. Actieve VvE, bijdrage € 104,= per maand.

BIJZONDERHEDEN: - woonoppervlakte ca. 135 m2 - eigen grond - 4 slaapkamers - open haard (Anneke Dekkers) - 3 balkons met ochtend- en avondzon - CV combiketel Remeha uit 2011 - actieve VvE, bijdrage € 103,= per maand - oplevering in overleg, kan snel - deels v.v. dubbel glas - zonwering (markiezen) aan de voorzijde (1e en 2e etage)


“Wij zetten geen woningen te koop,

maar verkopen ze!�

Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Hoewel deze tijd door velen als moeilijk wordt ervaren, zijn wij echter van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Ons succes van de afgelopen tijd heeft dit bewezen. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

VoorburgLaanvanNieuwOosteinde18521435  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you