Page 1

Kathleen Ferrierlaan 19

Amstelveen


DRIE-IN-ÉÉN WOONHUIS Een drie-in-één woonhuis voor de prijs van één. Een tweekamerappartement op de begane grond, een maisonnette op de eerste en tweede verdieping of een voormalige drive-in-hoekwoning met de mogelijkheid van kantoor aan huis. Aan u de keuze. Momenteel is de begane grond in gebruik als tweekamerappartement met een woonkamer met een tuin op het zuidwesten, een keuken, een badkamer met douche en wastafel en slaapkamer.

2


De maisonnette heeft op de eerste verdieping een woonkamer met balkon, een dichte keuken met inbouwappara-

KENMERKEN

tuur en een gastentoilet. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche en wastafel en een apart toilet met wastafel. Kortom veel woonoppervlak, overal dichtbij en een uitstekende kans om uw wensen over “heerlijk wonen” te realiseren.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen GGB ruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap

: € 450.000,-- k.k. : ca. 1965 : in overleg : ca. 140 m2 : ca. 9 m2 : ca. 469 m3 : € 354,19 p.j. : € 549,00 p.j. : € 63,64 p.j.

3


OMGEVING De ligging van de woning ten opzichte van de openbaar vervoer voorzieningen is perfect. U kunt kiezen uit maar liefst drie winkelcentra: Kostverlorenhof, Bankras en het Stadshart. Kostverlorenhof is dichtbij: op drie minuten lopen. Ook dichtbij zijn de basisscholen en de sneltram. Binnen twintig minuten bent u in het bruisende centrum van Amsterdam. Maakt u veelvuldig gebruik van de snelwegen? In zeer korte tijd bent u op de weg naar de rest van Nederland. Zin in een wandeling in de natuur? Het recreatiegebied de Middelpolder ligt bijna om de hoek. U kunt er fietsen, wandelen en genieten van (weide)vogels, zoals de Kluut en de kleine Plevier.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: I Nummer: 6727 Index: A-1, A-2, A-3 Perceelgrootte: 93 m2 Eigendom: Appartementsrecht op eigen grond

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenberging Buitenbergingmet metkasten/werkbank kasten/werkbank Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur (Inbouw)apparatuurbegane beganegrond, grond,tete weten: weten: Oven Oven Fornuis Fornuismet metafzuigkap afzuigkap Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur (Inbouw)apparatuurverdieping, verdieping,teteweten: weten: Oven Oven Fornuis Fornuismet metafzuigkap afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Vaatwasser Vaatwasser Verlichting Verlichting Toiletaccessoires Toiletaccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren Airconditioning Airconditioning Linnenkasten Linnenkasten2x2x

7


Begane grond:

MEER INFORMATIE

Entree met meterkast en tochtportaal. Hal met toegang tot appartement begane grond en trap naar verdieping. Woonkamer: op de vloer laminaat; op de wanden glad stucwerk. Keuken: op de vloer laminaat; de wanden deels betegeld. Keukenapparatuur: 4-pits gasfornuis met oven en afzuig-

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

kap. Slaapkamer: op de vloer laminaat; op de wanden stucwerk. Toilet met fontein. Badkamer: douche en wastafel. Berging: ruime inpandige berging. Tuin op het zuidwesten. Eerste verdieping: Woonkamer: op de vloer laminaat; op de wanden stucwerk.

INDELING

8

Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com.


INDELING Keuken: geheel betegeld. Keukenapparatuur: keramische kookplaat, afzuigsysteem, vaatwasser, combi oven/magnetron, koelkast/ vriezer. Wasruimte: op de vloer laminaat: op de wanden stucwerk; met aansluiting voor de wasmachine. Toilet met fontein. Balkon over de gehele breedte van de woning op het zuidwesten. Tweede verdieping: Overloop met lichtkoepel en bergkast. Slaapkamer 1: op de vloer laminaat; op de wanden stucwerk. Slaapkamer 2: op de vloer laminaat: op de wanden stucwerk. Badkamer: ligbad, douche en wastafel. Toilet met wastafel.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 16 groepen en aardlekschakelaar; - cv-ketel Bosch (2011); - dubbel glas; - intercomsysteem aanwezig; - airconditioning aanwezig op de begane grond en eerste verdieping; - zonwering op de begane grond aan de achterzijde van de woning. Overige voorzieningen: - vrij parkeren op openbare weg.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenKathleenFerrierlaan1919550  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you