Page 1

Goereesepad 95

Amstelveen


VIERKAMERAPPARTEMENT Klusser gezocht! De tijd heeft stil gestaan in dit vierkamer appartement met balkon op het zuiden in Amstelveen-Noord. De doe-het-zelver kan hier naar hartenlust klussen. De huidige indeling van woonkamer, drie slaapkamers en een dichte keuken geeft genoeg stof tot nadenken.

2


Bijvoorbeeld een grote living maken van de woonkamer en slaapkamer, of een woonkeuken maken van de dichte

KENMERKEN

keuken en slaapkamer. De badkamer is ruim voldoende voor een grote inloopdouche en wastafelmeubel. Kortom, ideeën te over. Dit appartement is een bron van inspiratie. Overtuig jezelf en kom genieten van het prachtige uitzicht over het sierwater, terwijl je je ideeën de vrije loop laat.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap Servicekosten

: € 159.000,-- k.k. : ca. 1965 : in overleg : ca. 80 m2 : ca. 10 m2 : ca. 6 m2 : ca. 254 m3 : € 129,03 p.j. : € 183,00 p.j. : € 23,19 p.j. : € 220,00 per maand (inclusief € 65,00 voorschot stookkosten)

3


OMGEVING De locatie is perfect. Praktisch is de directe nabijheid van het openbaar vervoer, bus 170, tram 5 en metro 51. Binnen 10 minuten ben je bij het WTC en binnen 20 minuten in hartje Amsterdam. Voor je dagelijkse boodschappen zijn op korte afstand het winkelcentrum Kostverlorenhof of de winkelstrip op de Rembrandtweg en de Bourgondischelaan. Voor een dagje “shoppen� kun je natuurlijk naar Stadshart Amstelveen of naar het centrum van Amsterdam.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: H Nummer: 11338 Index: A-48 Eigendom: appartementsrecht op eigen grond

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Magnetron Magnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Legplanken Legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Tuinaccessoires Tuinaccessoires Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren

7


Begane grond:

MEER INFORMATIE

Gesloten centrale entree met brievenbussen, trappenhuis en twee liften naar de verdiepingen. Appartement: Entree op de zesde verdieping met ruime hal en toegang tot alle vertrekken. Woonkamer: geen vloerdecoratie, op de wanden behang,

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

deur naar het balkon. Keuken: deur naar het balkon, aansluiting voor de wasmachine. Balkon: op het zuiden over de volle breedte van het appartement.

INDELING

8

Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com.


INDELING Slaapkamer 1: geen vloerdecoratie, behang op de wanden. Slaapkamer 2: geen vloerdecoratie, behang op de wanden. Slaapkamer 3: geen vloerdecoratie, behang op de wanden. Badkamer: tegels op de vloer, wanden gedeeltelijk betegeld, douche en wastafel. Toilet met fontein.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 3 groepen; - blokverwarming; - geiser verwijderd; - dubbel glas (behalve bij bovenlichten); - intercom systeem; - voormalige huurwoning. Overige voorzieningen - berging in de onderbouw; - vrij parkeren voor het gebouw.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenGoereesepad9519252  
AmstelveenGoereesepad9519252