Page 1

Amsterdamseweg 445

Amstelveen


EEN TUIN MET EEN HUIS ’t Zijn de details, die deze twee-onder-een kap met garage begerenswaardig maken. En de locatie uiteraard. Het laatste punt eerst: het herenhuis, gebouwd in de jaren 30, heeft het Amsterdamse Bos in de achtertuin. Een ruime vestibule/hal achter de voordeur voert naar de woon- en eetkamer, die worden gescheiden door twee originele en-suite kasten. De woonkamer heeft een open haard en de eetkamer heeft een schuifpui naar de tuin op het westen. Wat meteen opvalt, is de lengte van de tuin: maar liefst 34 meter aan het water. Met een bootje kun je linea recta naar de Poel of het Nieuwe Meer (wel een sluis onderweg).

Vanuit de tuin kun je naar de aangebouwde garage met een “garage” deel en een “stookhok” deel. Er is meer: de Jugendstil glas-in-loodramen in de hal en voorkamer, de fraaie paneeldeuren en de inbouwkasten, zoals wij die kennen en waarderen in oude huizen. In de gesloten keuken staat nu een keuken uit de jaren zeventig.

2


Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers en een badkamer. Vier slaapkamers wil zeggen, twee mooie grote en

KENMERKEN

vooral hoge kamers en twee knusse slaapkamers. Een van de knusse slaapkamers is omgetoverd tot tweede badkamer met douche en opstelling voor de wasmachine. Aan de achterzijde is het balkon over de volle breedte van het huis. De badkamer, grotendeels in de originele staat, ligt tussen de twee grote slaapkamers in en is alleen vanaf de slaapkamer voor bereikbaar. Naar de hedendaagse normen zal hij zeker niet luxueus genoemd worden. Wel netjes. Het toilet is apart op de overloop. De tweede verdieping is een ongelofelijk ruime verdieping

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen OI ruimte GGB ruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap

: € 750.000,-- k.k. : ca. 1935 : in overleg : ca. 164 m2 : ca. 19 m2 : ca. 12 m2 : ca. 683 m3 : € 915,36 p.j. : € 183,00 p.j. : € 164,48 p.j.

met een kleine dakkapel aan de zij- en achterkant en een losse trap naar de vliering met dakraam. Op dit moment zijn er drie kamers en een berging. De familie, die er vanaf 1955 heeft gewoond, had de verdieping zo ingedeeld, dat vier van de zes kinderen hier konden slapen.

3


OMGEVING Ligging en buurt zijn prachtig! Een wandeling in park en bos is zo gemaakt. Even de hoek om en je wandelt het Amsterdamse Bos in en iets verderop heempark De Braak. Met de fiets ben je binnen tien minuten bij het Stadshart Amstelveen. Voor de dagelijkse boodschappen is de winkelstrip op de Amsterdamseweg de aangewezen locatie. De basisscholen zijn vlakbij. Met de bus ben je in welgeteld 25 minuten in hartje Amsterdam. Onze conclusie: dit huis is een pareltje met heel veel mogelijkheden, dat kan worden omgetoverd in een moderne twee-onder-een kap villa van 164 vierkante meter. Dus snel bellen voor een afspraak.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: H Nummer: 9855 Perceelgrootte: 452 m2 Eigendom: volledig eigendom

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Buitenverlichting Tuinhuis/buitenberging Tuinhuis/buitenberging Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast Koelkast Ingebouwde Ingebouwdemuurkluis muurkluis Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Losse Losseverlichting verlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren Boiler Boiler Open Openhaard haardmet mettoebehoren toebehoren

7


Begane grond

MEER INFORMATIE

Hal met toegang tot alle vertrekken, toilet, kelderkast en trap naar eerste verdieping. Garage met mechanisch bedienbare deur en elektra en water. Aansluitend afsluitbare berging aan tuinzijde. Woonkamer en suite: op de vloer vloerbedekking; op de wanden linnen behang. Keuken: op de vloer plavuizen; op de wanden sierpleister. Keukenapparatuur: fornuis, afzuigkap, oven en vaatwasser. Tuin: op het westen. Eerste verdieping Slaapkamer 1: op de vloer vloerbedekking; op de wanden behang. Slaapkamer 2: op de vloer vloerbedekking; op de wanden deels behang, deels sierpleister.

INDELING

8

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com.


INDELING Slaapkamer 3: op de vloer vloerbedekking; op de wanden behang. Badkamer 1: bad en dubbele wastafel. Badkamer 2: douche en aansluiting wasmachine en droger. Toilet met fontein. Balkon aan achterzijde: op het westen over gehele breedte woning. Tweede verdieping Slaapkamer 5: op de vloer vloerbedekking; op de wanden behang. Slaapkamer 6: op de vloer vloerbedekking; op de wanden deels behang. Hobbykamer: op de vloer vloerbedekking; op de wanden verf. Bergruimte met wastafel. Vliering met losse trap te bereiken.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: – meterkast met 9 groepen; – cv-ketel Ecomline HR (2005); – elektra vervangen in 2001; – zonneschermen voor en achter op zowel begane grond als verdieping elektrisch bedienbaar (2001); – gordijnen in de woonkamer elektrisch bedienbaar (tuinzijde); – dak gedeeltelijk geïsoleerd (bij verblijfsruimtes); – beglazing onderdeel van Schipholproject; – dubbel glas. Overige voorzieningen: – openbaar parkeren in de straat; – parkeren op eigen terrein aan de voorzijde.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenAmsterdamseweg44517925  
AmstelveenAmsterdamseweg44517925