Page 1

Schanshoek 73

Amstelveen


HEERLIJK, WAT EEN UITZICHT “Heerlijk, wat een uitzicht” denk je als je de woonkamer binnenkomt en naar buiten kijkt. Het uitzicht doet je bijna vergeten, dat je komt kijken naar een driekamerappartement op de zesde verdieping met een lekker groot balkon op het noorden én westen. De woonkamer met plavuis laminaat en open keuken is ruim en licht. Heel handig is de ruime bijkeuken voor voorraad en de wasmachine en droger. En dat geldt ook voor de berging met de cv-ketel: lekker ruim. En wil je nog meer opbergmogelijkheid: het appartement heeft ook nog een berging op de begane grond.

2


De keuken is keurig met veel afzet- en bergruimte en de nodige apparatuur: gaskookplaat, afzuigkap en oven. De

KENMERKEN

koelkast/vries combinatie is los. De badkamer heeft een inloopdouche en een wastafelmeubel met veel plek voor de toiletartikelen. Het gastentoilet is apart. De twee even grote slaapkamers liggen op het noorden en kun je bestempelen als behoorlijk groot. Dat wordt moeilijk kiezen voor de nieuwe eigenaar. Helemaal als je weet dat het appartement eventueel snel opgeleverd kan worden. Kom snel, we laten het graag zien.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering

: € 335.000,-- k.k. : ca. 1990 : in overleg

GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud

: ca. 85 m2 : ca. 17 m2 : ca. 5 m2 : ca. 254 m3

OZB Rioolrecht Waterschap

: € 199,61 p.j. : € 203,50 p.j. : € 37,90 p.j.

Servicekosten : € 157,74 p.m.

3


OMGEVING Voor de dagelijkse boodschappen zijn de winkelcentra Middenhoven, de winkelstrip op de Van der Hooplaan en Westwijk dichtbij. Voor het “luxe� shoppen kun je kiezen voor het Stadshart Amstelveen of Amsterdam, die beide makkelijk met sneltram 51 te bereiken zijn. Maak je veelvuldig gebruik van het openbaar vervoer? Binnen 15 minuten ben je bij Station Zuid en binnen 30 minuten in hartje Amsterdam. Bussen 347,242, 348 en nachtbus N47 (halte aan de overzijde van de halte van metro 51), richting Uithoorn en Amsterdam stoppen om de hoek. En heb je een auto: parkeren is gratis en de uitvalswegen richting Utrecht, Den Haag, Amsterdam en Amersfoort zijn binnen een paar minuten te bereiken.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: M Nummer: 4716 Index: A-35 Eigendom: appartementsrecht op eigen grond.

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rolluiken Rolluiken Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Magnetron Magnetron Kookplaat Kookplaat Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Opbouwverlichting Opbouwverlichting Losse Losse(hang)lampen (hang)lampen CV CVmet mettoebehoren toebehoren Wasdroger Wasdrogerenenwasmachine wasmachine

7


Begane grond Entree met lift en trappenhuis. Appartement op de zesde verdieping Entree met berging met cv-ketel, meterkast en toilet met fontein. Woonkamer: op de vloer plavuis laminaat; op de wanden vinylbehang. Met deur naar het balkon. Open keuken: op de vloer plavuis laminaat; op de wanden deels tegels, deels spachtelputz. Met deur naar het balkon. Keukenapparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en oven. Bijkeuken met opstelling wasmachine en droger.

INDELING

8

MEER INFORMATIE Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com. Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


INDELING Slaapkamer 1: op de vloer zeil; op de wanden vinylbehang. Met inbouwkast. Slaapkamer 2: op de vloer zeil; op de wanden vinylbehang. Badkamer met douche en wastafelmeubel. Op de vloer tegels; op de wanden tegels. De radiator heeft een thermostaatkraan met sensor. Berging met cv-ketel. Balkon op het westen en noorden.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen - meterkast met 5 groepen; - cv-ketel Nefit Proline HR (eigendom, 2015); - dubbel glas; - beide slaapkamers hebben rolluiken met extra geluidsisolatie in de kleur van de kozijnen; - groot balkon aan twee zijdes van de woning op het noorden en westen; - schilderwerk buiten recent gedaan (2016); - vloer en schilderwerk entree beneden en centrale ruimtes op de verdiepingen worden nu gerenoveerd; - veel bergruimte (bijkeuken en berging in het appartement); - lift aanwezig; - intercomsysteem; - videofoon voor eigen voordeur; - berging in de onderbouw. Overige voorzieningen - vrij parkeren voor het gebouw; - metro 51 en diverse buslijnen om de hoek.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenSchanshoek73177721  
AmstelveenSchanshoek73177721