Page 1

Leidschendam, Trompstraat 94


IN HET NIEUWERE AUTOLUWE GEDEELTE VAN DE GEWILDE ‘ZEEHELDENBUURT’ 3-LAAGS UITGEBOUWDE HOEKWONING MET EIGEN OPRIT AAN DE VOORZIJDE EN ZONNIGE ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN MET ACHTEROM. EEN PERFECTE COMBINATIE TUSSEN RUSTIG EN LOMMERRIJK WONEN MET ALLE STADSE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK! INDELING: Eigen oprit aan de voorzijde. Entree woning. Inpandige berging. Hal met toiletruimte met hangend wandcloset en fontein. De ruime woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van glazen schuifpui. Aan de voorzijde is de halfopen L- vormige keuken gesitueerd en is rijkelijk voorzien van inbouwapparatuur. De ruime achtertuin beschikt over een sfeervolle veranda en een ruime berging welke dankzij de achterom goed bereikbaar is.


1E VERDIEPING: Overloop met vaste kast. Slaapkamer over de gehele breedte aan de voorzijde (ca. 4,9 x 2,6/2,2 m). Twee slaapkamers aan de achterzijde (resp. ca. 3,5 x 2,0 en 4,4 x 2,8 m). Tussengelegen badkamer (ca. 2,8 x 1,8 m) met ligbad-/douchecombinatie, dubbele wastafel en wasmachineaansluiting.

2E VERDIEPING: Vaste trap naar de (later gebouwde) tweede verdieping. Kantoor/studieruimte (ca. 4,9 x 3,6/2,5 m). Slaapkamer aan de achterzijde (ca. 4,9 x 2,9/1,7 m). Tweede badkamer met hoekdouchecabine, wastafelmeubel en toilet.

BIJZONDERHEDEN: - Eigen grond - Bouwjaar 1985 - Ca. 129 m2 woonoppervlakte - Ca. 162 m2 perceeloppervlakte - Volledig voorzien van dubbele beglazing - Eigen oprit - Achtertuin op het zuidwesten met achterom - Dakopbouw en uitbouw aan de achterzijde - CV-ketel uit 2010


“wij zetten geen woningen te koop, maar verkopen ze!� Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Wij zijn van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

De informatie in deze brochure is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580: de meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

LeidschendamTrompstraat94176774  
LeidschendamTrompstraat94176774