Page 1

Leidschendam, Johannes Poststraat 6


IN EEN KINDVRIENDELIJKE WIJK GELEGEN GOED ONDERHOUDEN EENGEZINSWONING MET CARPORT AAN DE VOORZIJDE EN GROTE ACHTERTUIN MET ACHTEROM EN BERGING. DE WONING LIGT AAN EEN NIET DOORGAANDE WEG MET WATER EN GROEN. INDELING: Parkeergelegenheid op eigen erf met een carport, zodat de auto droog staat. Entree woning. Ruime hal met vaste (garderobe)kastruimte en moderne betegelde toiletruimte met fontein en zwevend wandcloset. Woonkamer met een mooie maatvoering en veel lichtinval dankzij de grote glazen schuifpui naar de tuin aan de achterzijde. De keuken heeft een L-vormige opstelling met veel werk- en opbergruimte. De achtertuin is ruim 12 meter diep en is fraai aangelegd met groen en verscheidene terrassen. Tevens beschikt de achtertuin over een ruime berging (ca. 3,0 x 2,0 m) en een achterom; ideaal!


1E VERDIEPING: Overloop. Ruime hoofdslaapkamer aan de voorzijde (ca. 5,15 x 3,45/3,0 m). Twee slaapkamers aan de achterzijde (resp. ca. 3,0 x 4,45 en 2,05 x 3,6 m). Tussengelegen badkamer met wastafelmeubel, riante inloopdouche en toilet.

2E VERDIEPING: De 2e verdieping is middels een vaste trap toegankelijk. Hier is nog een ruime slaapkamer (momenteel in gebruik als kantoorruimte van ca. 5,15 x 3,6/3,3 m), met een deur naar het dakterras van ruim 11 m2. Tevens bevindt zich op deze verdieping nog een wasruimte met opstelplaats voor de wasmachine, droger en CV-combiketel en veel bergruimte.

BIJZONDERHEDEN: - Eigen grond - Bouwjaar 1988 - Verkopers zijn de eerste bewoners - Ca. 132 m2 woonoppervlakte - Ca. 151 m2 perceeloppervlakte - Eigen oprit met carport - Volledig geĂŻsoleerd


“wij zetten geen woningen te koop, maar verkopen ze!� Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Wij zijn van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

De informatie in deze brochure is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580: de meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

LeidschendamJohannesPoststraat6175579  
LeidschendamJohannesPoststraat6175579