Page 1

Voorburg, Rembrandtlaan 44


UITSTEKEND ONDERHOUDEN CHARMANT 20-ER JAREN EENGEZINSWONING MET RUIM 12 METER DIEPE ACHTERTUIN MET ACHTEROM OP EEN IDEALE LOCATIE MIDDENIN OUD VOORBURG. DEZE WONING IS IDEAAL GELEGEN AAN EEN LOMMERRIJKE LAAN. INDELING: Voortuin met looppad tussen het groen naar de voordeur. Entree woning. Betegelde gang met toilet en provisiekast onder de trap. Ruime en lichte doorzon woonkamer (ca. 9,6 x 3,6 m) met erker aan de voorzijde en sfeervolle houtkachel. Aan de achterzijde zit een grote glazen schuifpui naar de heerlijke achtertuin. De achtertuin is ruim 12 meter diep een beschikt aan de achterzijde over een houten berging en een achterom. De keuken heeft werk- en opbergruimte aan weerszijde en beschikt over de gebruikelijke apparatuur en een close-in boiler. Achter de keuken is de woning uitgebouwd t.b.v. een bijkeuken, met opstelplaats voor de wasmachine en koel-/vriescombinatie. Van hieruit is de achtertuin eveneens toegankelijk.


1E VERDIEPING: Overloop. Slaapkamer aan de voorzijde (ca. 3,6 x 3,3 m) met deur naar het balkon. Ruime slaapkamer achter (ca. 4,8 x 3,6 m) met riante vaste kastruimte. Derde beknopte slaap- c.q. werkkamer (ca. 3,3 x 2,0 m) aan de achterzijde. Badkamer met ligbad-/ douchecombinatie, wastafel en tweede toilet.

2E VERDIEPING: Overloop met CV-combiketel. Dankzij de dakkapel aan de achterzijde en dakraam aan de voorzijde is hier nog een volwaardige vierde slaapkamer gecreĂŤerd (ca. 3,5 x 3,5 m).

BIJZONDERHEDEN: - Eigen grond - Bouwjaar omstreeks 1921 - Ca. 122 m2 woonoppervlakte - Woonkamer voorzien van fraai eikenhouten parket - Voorzien van dubbele beglazing - HR CV-combiketel (2015)


“wij zetten geen woningen te koop, maar verkopen ze!� Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Wij zijn van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

De informatie in deze brochure is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580: de meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

VoorburgRembrandtlaan44175563  
VoorburgRembrandtlaan44175563