Page 1

Voorburg, Watertorenlaan 15


IN KLASSIEKE JAREN ’30 STIJL NIEUW GEBOUWD (2001) RUIM HERENHUIS MET ACHTERGELEGEN GARAGE MET DIRECTE TOEGANG TOT DE ZONNIGE ACHTERTUIN. DE WONING IS GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN DE VLIET EN DE OUDE DORPSKERN VAN VOORBURG MET DE GELIEFDE HERENSTRAAT. INDELING: Woonkamer met open keuken aan de voorzijde en openslaande deuren naar zonnige tuin aan de achterzijde. De keuken (ca. 2.85 x 2.70) heeft een L-vormige opstelling en is voorzien van veel werk-/ en opbergruimte met inbouwapparatuur. De woonkamer heeft een mooie ruime maatvoering en is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer, een sfeervolle gashaard en vaste kastruimte. De achtertuin heeft nagenoeg de gehele dag zon. De tuin is fraai aangelegd met groen en een terras aan de woning en tevens zitgedeelte aan de achterzijde van de tuin. Direct achter de tuin is de bijzonder ruime garage (ca. 6,0 x 5,2 m) gelegen welke tevens direct toegankelijk is vanuit de tuin. Achter de garage is ook de mogelijkheid een auto te parkeren.


1E VERDIEPING: Overloop met tweede toiletruimte. De grote slaapkamer aan de voorzijde (ca. 5,1 x 5,2/3,3 m) bestond voorheen uit twee slaapkamers, maar is momenteel in gebruik als een royale hoofdslaapkamer met ingebouwde kastruimte. Tweede grote slaapkamer aan de achterzijde (ca. 2,9 x 4,7 m). Badkamer aan de achterzijde (ca. 2,7 x 2,2 m) met ligbad, douche en dubbele wastafel.

2E VERDIEPING: Overloop met deur naar de wasruimte, alwaar de aansluiting zit voor de wasmachine en droger, en tevens de opstelplaats voor de CV-combiketel. Dankzij de dakkapel aan de voorzijde en de hoogte is de zolder nog een zeer bruikbare woonverdieping. Momenteel is dit een grote slaap-/werkkamer, maar indien gewenst zijn hier twee volwaardige slaapkamers te creĂŤren.

BIJZONDERHEDEN: - Eigen grond - Bouwjaar 2001 - Ca. 142 m2 woonoppervlakte - Ca. 159 m2 perceeloppervlakte - Energielabel A - Volledig geĂŻsoleerd - CV-combiketel uit 2012 - Grote garage gelegen direct achter de woning met toegang tot de achtertuin - Ankerloze spouwmuren - Mogelijkheid tot parkeren achter de garage - Sproei installatie in de achtertuin


“wij zetten geen woningen te koop, maar verkopen ze!� Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Wij zijn van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

De informatie in deze brochure is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580: de meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

VoorburgWatertorenlaan15175560  
VoorburgWatertorenlaan15175560