Page 1

Jacob Schellingerhof 10 IJsselstein

€ 1.100.000,- k.k. Bouwjaar: 2009 Woonoppervlak: 245 m² Perceeloppervlak: 630 m² Inhoud woning: 900 m³ Tuinligging: tuin rondom Aanvaarding: In overleg

Aarendonk ERA Makelaardij IJsselstein 030 - 688 34 80


ERA-makelaars hebben als missie om de woonwensen van hun opdrachtgevers te vervullen. De manier waarop

Een huis kopen of verkopen is een belangrijke gebeurtenis waar een hoop bij komt

zij dat doen, moet aan de hoogste

kijken. Of u uiteindelijk de juiste prijs betaalt of ontvangt, hangt af van de staat van

kwaliteitseisen voldoen. Om dit te re-

onderhoud, (bouw)technische details, verkoopprijzen van vergelijkbare panden in

aliseren wordt de klanttevredenheid

de buurt, de periode dat een woning te koop staat en noem maar op. Het is daarom

voortdurend gemeten. De ERA dienst-

verstandig een erkende NVM makelaar in de arm te nemen die kennis van zaken

verlening dient door onze opdracht-

heeft én op de hoogte is van de lokale huizenmarkt. Zo’n makelaar is Aarendonk ERA

ge¬vers te worden beloond met een 9

Makelaardij.

op een schaal van 1 tot 10.

Aarendonk ERA Makelaardij is al meer dan 20 jaar een begrip in IJsselstein. Wij zijn

ERA-makelaars vormen een select

lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en maken deel uit van de

netwerk van kwaliteitsmakelaars. Dit

ERA groep. Daar zijn we trots op, want als ERA-makelaar kunnen we u veel extra’s

netwerk is actief in meer dan 35 landen

bieden. Steeds meer kopers en verkopers kiezen dan ook bewust voor de extra ser-

ter wereld en kent rond de 3.500 aange-

vice en succesvolle resultaten van Aarendonk ERA makelaardij.

sloten kantoren. Hoe verschillend al die 35 landen ook

Onze pluspunten op een rijtje:

zijn, opvallend is dat vrijwel alle verkopers van huizen in al die landen de

ERA Bord:

volgende behoeften met elkaar delen:

Onze opvallende ERA tuinborden trekken veel aandacht. Kandidaat kopers van buiten

1. snelle verkoop

de regio herkennen deze ‘te koop’ borden eerder dan lokale uitingen, omdat zij deze

2. optimale prijs

ooktegenkomen in hun eigen woonomgeving.

3. geen zorgen achteraf ERA-makelaars concentreren zich op

Omwonenden mailing:

deze drie basisbehoeften bij iedere

Wanneer uw huis bij ons te koop staat, dan verzorgen we een mailing bij u in de buurt.

opdrachtgever.

De hulp in roepen van buren en omwonenden is al vaak succesvol gebleken. Buurtbewoners blijken regelmatig iemand te kennen die graag in uw huis of wijk wil wonen.

Kijk voor meer informatie in deze brochure of op www.era.nl.

ERA Landelijke Open Huizen Route: Verkopers kunnen gratis deelnemen aan ERA’s Open Huizen Route die drie keer per

ERA. STERK DOOR SERVICE

jaar in heel Nederland wordt georganiseerd. Deze open dagen trekken altijd veel kijkers. Een uitstekende gelegenheid om uw huis te presenteren en potentiële kopers de kans te geven een kijkje te komen nemen. Woonwens: ERA heeft als enige makelaarsgroep een eigen woonmagazine dat in heel Nederland verschijnt. In WoonWens treft u een aanbod van ruim 1.000 woningen in heel Nederland. Makkelijk als u verhuist naar een andere regio in Nederland. WoonWens is gratis op te halen bij ons kantoor of aan te vragen via onze website www.aarendonk.nl Wij hebben ons best gedaan de informatie in deze brochure zo correct en volledig mogelijk weer te geven. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

www.era.nl


Zeer fraaie in 2009 gebouwde riante vrijstaande villa gelegen aan een rustig hofje. De woning ligt aan de rand van IJsselstein nabij voorzieningen zoals een winkelcentrum, sportvelden, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen. Vanuit de woning is het buitengebied van IJsselstein, met haar polderlandschap, direct bereikbaar en is de Hollandsche IJssel op een steenworp afstand gelegen. Ook is het sfeervolle centrum van IJsselstein snel en makkelijk te bereiken. De woning beschikt over een riante tuin rondom de woning met veel privacy, een zeer ruime woonkamer, luxe keuken, maar liefst 6 slaapkamers, kantoorruimte en een kelder. Aan de voorzijde bevindt zich een royale oprit met ruimte voor het parkeren van twee auto’s. Het totale perceeloppervlak bedraagt 630 m² en een woonoppervlak van 233 m². Dit maakt deze woning zeer riant met veel mogelijkheden. Bijzonderheden: Keuken voorzien van gasfornuis, rvs afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser. Luxe afgewerkte woning tevens voorzien van een CO² ventilatie systeem. Maar liefst 6 slaapkamers en een werkkamer. Fraaie ligging aan rustig hofje met een riante tuin. Aanvaarding: in overleg.

Bouwjaar: Ligging Woonoppervlakte Perceeloppervlak Inhoud woning Aantal kamers Aantal slaapkamers Aantal badkamers Tuinligging Energielabel Aanvaarding

: 2009 : in een villawijk : 245 m² : 630 m² : 900 m³ :7 :6 :2 : tuin rondom : Definitief A : In overleg


Sfeervolle woonkamer aan de voorzijde van de woning voorzien van sfeervolle haard.

Door de vele raampartijen beschikt de ruimte over veel natuurlijk lichtinval.


De begane grond beschikt over een grijze plavuizenvloer met vloerverwarming.

De aan de woonkamer grenzende serre biedt een fraai zicht over de achtertuin.


Begane grond: Ruime entree met meterkast, moderne toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping, kelder en toegang tot de woonkamer. Deze woonkamer is met ca 62 m² zeer ruim te noemen en beschikt naast diverse raampartijen ook over een fraaie serre. Samen maakt dit de woonkamer tot een heerlijke lichte ruimte waarbij de sfeervolle haard in het midden van het woongedeelte nog eens extra sfeer zorgt. Vanuit de woonkamer is de kantoorruimte bereikbaar, deze ruimte leent zicht uitstekend voor bijvoorbeeld een kantoor als huis maar ook als speelkamer voor de kinderen of als televisiekamer. De moderne en lichte keuken is aan de achterzijde gelegen en ruim van opzet. Uiteraard beschikt de keuken over moderne en complete inbouwapparatuur en heeft bovendien ook nog eens veel werkruimte. Via de keuken is de bijkeuken te bereiken welke is voorzien van extra opbergruimte. De zeer fraaie achtertuin is te betreden via de openslaande deuren in de serre. De tuin beschikt over een ruim terras, diverse groenborders en een vijver. De gehele begane grond is voorzien van een mooie plavuizenvloer met vloerverwarming. Kelder: Vanuit de entree is via een trap een ruime kelderruimte bereikbaar van ca 23 m². Deze ruimte is zeer geschikt voor bijvoorbeeld: extra bergruimte, een wijnkelder of als werkplaats.


De achtertuin is te betreden via de openslaande deuren in de serre. De zeer fraaie tuin beschikt over een ruim terras, diverse groenborders en een vijver.


Master bedroom op de eerste verdieping, welke toegang biedt tot een terras door middel van openslaande deuren.


Slaapkamers op de eerste verdieping.


Slaapkamer op de eerste verdieping.

Badkamer op de eerste verdieping, voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel.


Eerste verdieping: Mooie ruime overloop, toegang tot 4 slaapkamers van circa 21, 13,4. 12,8 en 10,7 m². De grootste slaapkamer biedt toegang tot een terras door middel van openslaande deuren. Vanaf hier heeft u een fraai zicht over de tuin. De riante badkamer is beschikt over een ligbad, douchecabine, dubbele wastafel en designradiator. Op deze verdieping bevinden zich verder een separaat toilet en een zeer praktische en royale wasruimte. Tweede verdieping: Via een vaste trap bereikbaar. Overloop met toegang tot de 2e badkamer welke is voorzien van een douchehoek en vaste wastafel. Ook treft u op deze verdieping nog eens 2 ruime slaapkamers aan van circa 10 en 14 m². Beide kamers zijn voorzien van zowel een dakkapel als een dakraam, hierdoor beschikken beide kamers over veel daglicht.

Badkamer op de tweede verdieping.


Slaapkamers op de tweede verdieping.


Roerende Zaken Blijft achter Gaat meeKan worden N.v.t. overgenomen

Uittreksel Kadastrale Kaart

Uw referentie: Jacob Schellingerhof 5a

4670

4671 5

4673 4674 4672

2

ob Jac

ll i n he Sc

rh ge

of 3d

3

4685

3c

10

4684 3b

4683

9

4680

4682 3a

8

4681

3029

3030

4690

5002

5004

0m

Deze kaart is noordgericht Perceelnummer 25 Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 31 januari 2018 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers

12345

5m

25 m

Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel

IJSSELSTEIN D 4682

Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting (vaste) Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging Overig tuin, te weten: Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen (luxaflex) Vlieghorren Raamdecoratie, te weten: -Gordijnrails -Gordijnen/vitrages -Rolgordijnen -Losse horren/rolhorren achterdeur -JaloezieĂŤn/luxaflex Vloerdecoratie, te weten: -Vloerbedekking -Parketvloer/laminaat -Plavuizen Warmwatervoorziening, te weten: CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie Kachels (Voorzet) open haard met toebehoren Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc,), te weten Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: -Koelkast -Fornuis/Oven -Vaatwasser Keukenaccessoires: -Keukenblok bijkeuken Verlichting, te weten: -Buitenlamp entree -Buitenlamp bijkeuken (lossen) kasten, legplanken, te weten: -Boekenplanken bijkeuken -Kast kelder Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires: Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overige zaken: Opmerkingen


Heeft u nog vragen?

Neem contact op met ons! U kunt ons bereiken op de volgende manieren:

• Bezoek ons kantoor; u bent van harte welkom. • Stuur ons een e-mail. • Bel ons.

ERA-makelaars verkópen huizen! Aarendonk ERA Makelaardij St. Nicolaasstraat 1 3401 BS IJsselstein 030 - 688 34 80 info@aarendonk.nl www.aarendonk.nl

IJsselsteinJacobSchellingerhof10175472  
IJsselsteinJacobSchellingerhof10175472