Page 1

Voorburg, Koningin Wilhelminalaan 128


AAN BREDE EN GROENE LAAN GELEGEN RUIME BENEDENWONING MET VOOR- EN BIJZONDER GROTE ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN, 2 RIANTE (VOORMALIG 3) SLAAPKAMERS EN MODERNE OPEN KEUKEN. DE WONING IS GOED ONDERHOUDEN EN ZONDER GROOT ONDERHOUD TE BETREKKEN! Deze woning ligt in één van de leukste en meest gewilde lanen van Voorburg-Noord (ook wel het ‘Bezuidenhout van Voorburg’ genoemd). Hiervandaan zijn zowel het oude- als nieuwe centrum van Voorburg met allerlei winkels en gezelligheid te voet bereikbaar. Tevens is de woning zeer gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen (Prins Clausplein, A12 en A4) en openbaar vervoer (Station Den Haag Laan van NOI en diverse bus-, tram- en Randstadrail verbindingen op steenworp afstand), scholen (zowel lager- als middelbaar onderwijs), sportfaciliteiten en groen.


INDELING: Ruime voortuin van ca. 52 m2 met fietsenberging. De lichte woonkamer (ca. 9,7 x 3,5 m) heeft een grote raampartij aan de voorzijde met uitzicht over de voortuin en de brede groen laan en aan de achterzijde een glazen schuifpui naar de achtertuin. Moderne open keuken voorzien van kookschiereiland met werk- en opbergruimte aan weerszijde en inbouwapparatuur. De uitzonderlijk grote achtertuin (ca. 11,8 x 9,3 m!!) is perfect op het zuidwesten gelegen, waarmee er nagenoeg de gehele dag van de zon genoten kan worden. Tevens bevindt zicht hier een ruime vrijstaande stenen berging met elektra, waar momenteel de wasmachine en droger staan. De slaapkamer aan de voorzijde (ca. 3,7 x 3,6 m) is thans een grote kamer, maar dit zijn oorspronkelijk 2 slaapkamers geweest. De slaapkamer aan de achterzijde (ca. 4,0 x 3,6 m) heeft een schuifpui naar de achtertuin en een riante vaste kast. Badkamer met wastafelmeubel en ligbad-/douchecombinatie.

BIJZONDERHEDEN: - Eigen grond - Bouwjaar 1922 - Actieve en gezonde VvE bestaande uit 3 appartementsrechten (â‚Ź65,- per maand) met ruime reserve - Voorzien van dubbele beglazing - Vaillant CV-combiketel (ca. 15 jaar oud) - Dak van het gebouw onlangs vernieuwd (2017) - Vloer geĂŻsoleerd - Schelpen in de kruipruimte t.b.v. vochtregulatie en isolatie - Gasleidingen vervangen (2015)


“wij zetten geen woningen te koop, maar verkopen ze!� Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Wij zijn van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

De informatie in deze brochure is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580: de meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

VoorburgKoninginWilhelminalaan128175470  
VoorburgKoninginWilhelminalaan128175470