Page 1

Bankrasweg 28

Amstelveen


RIANTE VILLA OP BIJZONDERE LOCATIE Op een unieke plek aan de rand van de bebouwing van Amstelveen en op een steenworp afstand van Amsterdam, ligt een prachtig onder architectuur gebouwde riante villa op bijna 1600 m2 grond. Architect Arjen Hoogeveen heeft met dit huis een staaltje van zijn kunnen laten zien. Hij heeft zich niet alleen door de opdrachtgevers maar ook door de natuur laten inspireren en is er in geslaagd een multifunctioneel en bovenal bijzonder huis te creĂŤren. De door Arend Jan van der Horst aangelegde tuin weerspiegelt niet alleen de vormen van het huis, maar ook de levendigheid van een familie.

2


Voor de kinderen is er een groot grasveld waar op gevoetbald en gespeeld kan worden. Ook zijn er twee aanlegstei-

KENMERKEN

gers waardoor ze met een roeibootje heerlijk op het water kunnen vertoeven. U kunt ervoor kiezen om lekker rustig bij de natuurlijk aangelegde vijver te zitten of om beschut op een van de vele terrassen rondom het huis de zon op te zoeken. De villa heeft behalve zes kamers, een moderne keuken, bijkeuken, drie toiletten, drie badkamers, een inpandige garage en een tuinhuis. Volop ruimte om te leven, te werken en te genieten.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen OI ruimte GGB ruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap

: € 1.650.000 k.k. : 1999 : in overleg : ca. 294 m2 : ca. 21 m2 : ca. 9 m2 : ca. 1.137 m3 : € 1.144,85 p.j. : € 183,00 p.j. : € 205,72 p.j.

3


OMGEVING Doordat de villa aan de rand van recreatiegebied De Middelpolder ligt, bent u verzekerd van blijvend vrij uitzicht over de polder richting de Amstel. Deze landelijke plek is bovendien op loopafstand van winkelcentrum Kostverlorenhof en Amsterdam Buitenveldert. Deze combinatie van natuurgebied en de stad dichtbij maakt het wonen tot een waar genot.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: I Nummer: 2709 Grootte: 1593 m2 Eigendom: volledig eigendom

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Buitenverlichting Alarminstallatie Alarminstallatie Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Losse Lossehorren/rolhorren horren/rolhorren Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Stoomoven Stoomoven Hete Hetelucht luchtoven oven Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Legplanken Legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Opbouwverlichting Opbouwverlichting Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren (Voorzet) (Voorzet)open openhaard haardmet mettoebehoren toebehoren

7


Op de begane grond komt u binnen in de ruime hal bete-

MEER INFORMATIE

geld met Belgisch hardsteen. In de hal is behalve het ruime toilet, de ingang naar de inpandige geluiddichte (studio) ruimte. De woonkamer is ruim en licht met diverse schuifpuien naar de terrassen. Deze woonkamer is bijzonder sfeervol met verschillende hoeken waar zitplekken gecreëerd zijn. In de ‘punt’ van het huis ligt de logeerkamer met badkamer.

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com.

INDELING

8


INDELING De woonkeuken is strak en modern en is door de grote glazen puien een zonnige ruimte met een breed uitzicht op de dijk. De keuken (een ontwerp van Marc Smithuis) is fors en biedt plaats aan een grote tafel voor vele aangename uurtjes. Naast de keuken is de bijkeuken waar de wasmachine en droger staan. Hierachter de inpandige garage.

9


Op de eerste verdieping twee grote slaapkamers met brede ramen. Daarnaast is er een ruime badkamer met ligbad en douche en een apart toilet.

10


11


De tweede etage is een slaapverdieping van 71 m2 met balkon. Hier treft u niet alleen de zeer ruime slaapkamer aan, maar ook een kledingkamer, badkamer, toilet en een naar believe te gebruiken ruimte, bijvoorbeeld een werkplek . Door de grote glazen pui van ruim vijf meter heeft u ook hier een prachtig uitzicht op het landschap.

12


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: – meterkast met 13 groepen, 3 aardlekschakelaars; – cv-ketel Nefit Ecomline HR Excellent (2000); – Boiler Nefit CV boiler 40kw; – woonkamer, hal, keuken, bijkeuken en garage hebben vloerverwarming; – mechanische ventilatie met de hand te bedienen per ruimte; – eigenaren 28, 28a en 29 onderhouden gezamenlijk het hek, de brug en de weg naar de percelen; – perceelgrens loopt tot 1 meter in het water, onderhoud is voor eigenaar; – geen kruipruimte (volledig geïsoleerd).

13


BIJZONDERHEDEN Overige bijzonderheden: – parkeren op eigen terrein voor meerdere auto’s; – zeven terassen in de tuin; – twee aanlegsteigers; – buitenverlichting aangelegd.

14


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

15


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenBankrasweg2817351  
AmstelveenBankrasweg2817351