Page 1

Meander 53

Amstelveen


HEAVEN ON EARTH Bent u op zoek naar een appartement van minimaal tweehonderd vierkante meter met veel privacy en rust? Dit opvallend ruime drie kamer appartement op de zevende verdieping in het appartementencomplex ‘Torenflat Meander I’ beantwoordt aan uw wensen. Het is een statement. Dit appartement met lift heeft een prachtig uitzicht op Amstelveen en Amsterdam. De woonkamer van ruim vijfentachtig vierkante meter heeft een natuurstenen vloer van hoogstaande kwaliteit uit composiet met gemalen graniet met stukjes spiegel evenals de vensterbanken, aanrechtbladen en bureau’s.

2

Uw meubels kunt u op verschillende manieren opstellen. Ruimte genoeg. Prettig is de zonwerende glasfolie dat recent is aangebracht waardoor het in de hete zomermaanden aangenaam koel blijft in het appartement.


Zo ook de eetkamer met half open keuken met veel kastruimte en alle denkbare inbouwapparatuur. Hier is volop

KENMERKEN

ruimte voor het samen bereiden van culinaire lekkernijen voor de gasten. Wat een luxe. Heerlijk zijn de twee slaapkamers met moderne inbouwkasten en ieder een eigen badkamer, waarvan een met een 2-persoons jacuzzi. Dit appartement is enig in zijn soort en heeft beslist de Xfactor. Wij zijn razend enthousiast en willen dit graag met u delen. Een afspraak is zo gemaakt.

Koopprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen Ext. bergruimte Inhoud

: € 600.000,--k.k. : ca. 1960 : in overleg : ca. 219 m2 : ca. 11 m2 : ca. 635 m3

OZB Rioolrecht Waterschap

: € 348,13 p.j. : € 183,00 p.j. : € 62,56 p.j.

Servicekosten

: € 386,48 p.m. (exclusief € 211,00 voorschot stookkosten)

3


OMGEVING Wij winden er geen doekjes om: dit appartement is voor de wereldburger, die centraal wil wonen, dichtbij allerlei publieke voorzieningen. Of het nu vervoer per auto, sneltram, bus of vliegtuig is, alles is zeer nabij en dat is wel zo prettig als er regelmatig gereisd moet worden. Het Stadshart Amstelveen voor de dagelijkse boodschappen en “funshoppen� ligt direct aan de overkant van uw appartement. Hier vindt u restaurants, de bibliotheek, de schouwburg, het Cobra museum en andere uitgaansgelegenheden. Wilt u naar Amsterdam? Binnen vijfentwintig minuten bent u met de tram in het centrum van Amsterdam. Leuk om te weten is dat de gemeente Amstelveen in 2013 deel zal nemen aan de competitie van de groenste stad van Nederland van Entente Florale.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: H Nummer: 10873 Index: A-25 en A-26 Eigendom: appartementsrecht op eigen grond

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Lamellen/zonwering Lamellen/zonweringbinnen binnen Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Oven/magnetron Oven/magnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Wasmachine/drogercombinatie Wasmachine/drogercombinatie Spiegelkasten Spiegelkasten Computerkast Computerkast Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Tuinaccessoires Tuinaccessoires Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren Boilers Boilers Overige Overigezaken zaken Koelkast Koelkastinindedeberging berging

7


Entree met gesloten schuifdeur, brievenbussen, trappenhuis

MEER INFORMATIE

en liften naar verdiepingen. Appartement 7 verdieping: e

Entree is open met garderobekast hobby/werk ruimte en toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met rondom ramen, inbouwkasten, deur naar

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

de masterbedroom en open keuken. Keuken met diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits inductie kookplaat met warmhoudplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, combi oven/magnetron, was/droogcombinatie, extra spoelbakje en afvalluik in het aanrecht (apparatuur van Gaggenau, Miele en Siemens)

INDELING

8

Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com.


INDELING Masterbedroom met inbouwkast, plafond met sterrenhemel en open badkamer. Badkamer 1 met inbouwkast, wastafel, 2-persoons jaccuzi met stortdouche en handdouche en televisie aansluiting. Slaapkamer 2 met inbouwkast en open badkamer. Badkamer 2 met 2-persoons ligbad met handdouche en extra breed wastafelmeubel. Toilet 1 en 2 (douche toilet, Geberit) met design fontein (Keramag)

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 13 groepen; - blokverwarming; - vloerverwarming in het gehele appartement; - boiler 1: Daalderop 120 liter; - boiler 2: Nibe 210 liter (2002); - videofoonsysteem entree en slaapkamer; - twee bergingen in de onderbouw; - extra berging bij ingang appartement; - in het gehele appartement op maat gemaakte AL lamellen op het plafond; - voor de zonwerende folie is een certificaat en 10 jaar garantie afgegeven. Overige voorzieningen: - parkeren middels vergunning voor bewoner; - betaald parkeren voor bezoekers.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenMeander5317227  
AmstelveenMeander5317227